- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Amin canımAllah tamamına erdirsin canım Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
3. Gün taze transferdi canım tek embriyoCanım seninki kaçıncı gün embriyosuydu dondurulmuşmuydu
Benimkide öyle canım 3.gün tek ama dondurulmuş3. Gün taze transferdi canım tek embriyo
Allah kolaylık versin cnm valla cok uzun sürüyo ben ignelerimi aldim adet olmayi bekliyorum insallah baslicaz bu bi kac gün icindeEvet bendr pozitif enerji aldım inşallah bu kez olur canım bende 2 ay oldum başlayalı bnm dahiliye tamam eşim tahlil vaktini bekliyor inşallah karşılaşırız
Ben varım onun sayesinde hamile kaldım bebeğim doğdu 4.5 aylık oldu bilearkadaşlar op dr ali öner Erdoğdu ya giden var mı ?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBenimkide öyle canım 3.gün tek ama dondurulmuş
Canım bende İrenbeye İsmail beye gidiyorum sen kime gidiyordunYok canım yumurta toplama anestezi ile oldu hiç bişry hissetmedim rahat bi olay, transfer de normal alttan muayeneden bir farkı yok ağrılı diyenlere neye göre demiş hiç bilemiyorum, bizim sebepsiz infertiliteydi 1,5 sene denedik olmayınca tüp bebeğe karar verdik ilkinde de tuttu çok şükür hayatımda verdiğim en doğru kararmış
Evet canım ismail beyCanım bende İrenbeye İsmail beye gidiyorum sen kime gidiyordun
Aaa ne güzel aynı doktormuş canımEvet canım ismail bey
Evet canım harika bi doktor muayenelerim aşırı keyifli geçiyor çok eğleniyoruz darısı başına. Benim çok belirtim olmadı canım günü geldi kan verdim sonra sürekli kasık ağrıları oldu hatta hala ağrıyo ara ara onun dışında çok belirtim olmadıAaa ne güzel aynı doktormuş canımbenimde 3.gün embriyosu belirtilerin ne oldu canım ne zaman başladı
Anladım kuzum çok sağolEvet canım harika bi doktor muayenelerim aşırı keyifli geçiyor çok eğleniyoruz darısı başına. Benim çok belirtim olmadı canım günü geldi kan verdim sonra sürekli kasık ağrıları oldu hatta hala ağrıyo ara ara onun dışında çok belirtim olmadı
Bant ne bilmiyorum canım vermedi bana bi de troid hapı kullanmadım geri kalan hepsi tamamen aynıAnladım kuzum çok sağolevet çok iyi bir doktor inşAllah kuzum İnşAllah hangi ilaçları kullanıyordu kuzum bant kullandınmı .Ben progestan estrofem imom , bi troid hapı var onu ,ecoprin, prednol ‘protulex ,oksapar kullanıyorm canım
Banada vermedi canım bazıları kullanıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş .3.gün embryosu kaçıncı gün tutunur biliomusun canımBant ne bilmiyorum canım vermedi bana bi de troid hapı kullanmadım geri kalan hepsi tamamen aynı ☺
Heralde 9. 10. Gün tutunmuş olur canımBanada vermedi canım bazıları kullanıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş .3.gün embryosu kaçıncı gün tutunur biliomusun canım
Hadi ya canım ozamana kadar tutunmuyormu ben tutunur sanıyordumHeralde 9. 10. Gün tutunmuş olur canım
Anca o zamana ya hemen olmuyor bu işler öyle olsa hemen ertesi hafta test yapın derlerdiHadi ya canım ozamana kadar tutunmuyormu ben tutunur sanıyordum
Anca o zamana ya hemen olmuyor bu işler öyle olsa hemen ertesi hafta test yapın derlerdi
Ayy kim diyor ertesi gün filan diye valla hiç duymadım canım acele etme bak ismail hoca kızar sonraHahaha çok istekli olunca böyle oluyor demekki 5.gün ertesi gün 3.günde 3-4. Günde tutunuyor dye biliyorum. ozaman yanlış bilgi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?