İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Evet bendr pozitif enerji aldım inşallah bu kez olur canım bende 2 ay oldum başlayalı bnm dahiliye tamam eşim tahlil vaktini bekliyor inşallah karşılaşırız
Allah kolaylık versin cnm valla cok uzun sürüyo ben ignelerimi aldim adet olmayi bekliyorum insallah baslicaz bu bi kac gün icinde

Canım bende İrenbeye İsmail beye gidiyorum sen kime gidiyordun

Aaa ne güzel aynı doktormuş canım benimde 3.gün embriyosu belirtilerin ne oldu canım ne zaman başladı
Evet canım harika bi doktor muayenelerim aşırı keyifli geçiyor çok eğleniyoruz darısı başına. Benim çok belirtim olmadı canım günü geldi kan verdim sonra sürekli kasık ağrıları oldu hatta hala ağrıyo ara ara onun dışında çok belirtim olmadı

Anladım kuzum çok sağol evet çok iyi bir doktor inşAllah kuzum İnşAllah hangi ilaçları kullanıyordu kuzum bant kullandınmı .Ben progestan estrofem imom , bi troid hapı var onu ,ecoprin, prednol ‘protulex ,oksapar kullanıyorm canım

Bant ne bilmiyorum canım vermedi bana bi de troid hapı kullanmadım geri kalan hepsi tamamen aynı

Bant ne bilmiyorum canım vermedi bana bi de troid hapı kullanmadım geri kalan hepsi tamamen aynı ☺
Banada vermedi canım bazıları kullanıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş .3.gün embryosu kaçıncı gün tutunur biliomusun canım

Anca o zamana ya hemen olmuyor bu işler öyle olsa hemen ertesi hafta test yapın derlerdi
Hahaha çok istekli olunca böyle oluyor demekki 5.gün ertesi gün 3.günde 3-4. Günde tutunuyor dye biliyorum. ozaman yanlış bilgi canım

Hahaha çok istekli olunca böyle oluyor demekki 5.gün ertesi gün 3.günde 3-4. Günde tutunuyor dye biliyorum. ozaman yanlış bilgi canım
Ayy kim diyor ertesi gün filan diye valla hiç duymadım canım acele etme bak ismail hoca kızar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…