İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Ayy kim diyor ertesi gün filan diye valla hiç duymadım canım acele etme bak ismail hoca kızar sonra
Kuzum öyle diyor yaptıranlar birde videolarda falan görmüştüm bazı doktorlar öyle diyor yok ben acele etmiyorum hatta kokuyorum yapmaya sadece tutunma sürecini merak ettim

Kuzum öyle diyor yaptıranlar birde videolarda falan görmüştüm bazı doktorlar öyle diyor yok ben acele etmiyorum hatta kokuyorum yapmaya sadece tutunma sürecini merak ettim
Yani şöyle belki tutunmuştur ama beta hcg salgılanması için belli bir gün geçmesi gerekiyor o yüzden isterse transfer günü tutunsun biz 10 gün sonra öğrenebiliyoruz. Tutunup sonra düşedebiliyor hiç bişeyin garantisi yokki bol bol dinlen dua et inşallah olacaktır

Evet 8. Günden sonra salgılıyormuş betayı. Yaşayıp görücez inşAllah

Ben varım onun sayesinde hamile kaldım bebeğim doğdu 4.5 aylık oldu bile
çok sevindim maşallah size. bizde tedaviye başlayacağız adetımı bekliyorum. ne sorununuz vardı acaba dr bey nasıl memnun muydunuz kı emınım memnunsunuzdur :)

çok sevindim maşallah size. bizde tedaviye başlayacağız adetımı bekliyorum. ne sorununuz vardı acaba dr bey nasıl memnun muydunuz kı emınım memnunsunuzdur :)
Bende miyom ve kan pıhtılaşma vardı. Miyomlarım alındı. Kan pıhtışlaşması için de iğne vurdum hergün. Doktordan çok memnunum.Halden anlayan, hastalara müşteri gözüyle bakmayan nadir doktorlardan kendisi. Para uğruna olmucak tedavi asla yapmaz. Gözün kapalı gidebilirsin.

kesinlikle öyle bende çok memnunum sagolsun .merakla bekliyorum adetımı. peki calısıyo muydun bu süreçte bı ısyerınde ben çalışıyorum etkiler mi diye sorcaktım

Ben de Ege üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yarın yumurtalarım toplanacak. yok mu orada tedavi gören kimse. ilk denemem olacak.

Ben de Ege üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yarın yumurtalarım toplanacak. yok mu orada tedavi gören kimse. ilk denemem olacak.
Allah yardımcınız olsun rahat olun ınşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. daha sonrasında yazarsanız memnun olurum ymurta toplama ıslemını .

Allah yardımcınız olsun rahat olun ınşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. daha sonrasında yazarsanız memnun olurum ymurta toplama ıslemını .
1 ekimde iğnelerim başladı. dün kontrolüm vardı 5 adet yumurta oluşmuştu 16-17 mm civarında hepsi. dün akşam çatlatma iğnemi oldum. inşallah hepsi kalitelidir yumurtaların. boş çıkma ihtimali de varmış tabi. ( Allah korusun) yarın muhakkak yazacağım çıkınca.

ınsallah ıyı dusun ıyı olsun hepsi kaliteli olsun. iğneler acıtıyor mu peki ? bir de calısıyosan eger ıse gıdıp geldın mı bu donemde

bende haftaya kontrolüm olcak. memnunum paracı doktorlardan degıl cok efendı cok anlayışlı geldi
Evet benim de hoşuma gitti, ayrıntılı güzel bir konuşma yaptık. Biz hemen başlamayacağız bazı testler istedi onların sonucunu bekleyeceğiz. Sizde nasıl oldu hemen başlandı mı?

Evet benim de hoşuma gitti, ayrıntılı güzel bir konuşma yaptık. Biz hemen başlamayacağız bazı testler istedi onların sonucunu bekleyeceğiz. Sizde nasıl oldu hemen başlandı mı?
kan testlerim oldu esımın testlerı oldu. adetın 1.gunu haber ver dedi.galiba ona göre çağıracaklar. sızde de mı bu testlerı istedi

kan testlerim oldu esımın testlerı oldu. adetın 1.gunu haber ver dedi.galiba ona göre çağıracaklar. sızde de mı bu testlerı istedi
Yok benim farklı. Çünkü 3 negatifim var. Genetik test ve bağışıklıkla ilgili testler. Size neler yapıldı? Sanırım adet döneminde değilsiniz daha. O zaman tsh b12 falan mı baktırdı?

Yok benim farklı. Çünkü 3 negatifim var. Genetik test ve bağışıklıkla ilgili testler. Size neler yapıldı? Sanırım adet döneminde değilsiniz daha. O zaman tsh b12 falan mı baktırdı?
b12 ,hemogram,hepatitler,toxoplazma onlar bakıldı. haftaya adet günüm bakalım merakla bekliyorum sanırım o zamanda alttan muayene bakacak. yasınız kaç bu arada ?

b12 ,hemogram,hepatitler,toxoplazma onlar bakıldı. haftaya adet günüm bakalım merakla bekliyorum sanırım o zamanda alttan muayene bakacak. yasınız kaç bu arada ?
28 yaşındayım. Adetliyken bide fsh lh filan bakar sanırım eğer elinizde yoksa. Ondan sonra da başlanır herhalde. Tahlilleri orda mı yaptırdınız? Ücretsiz miydi onu merak ediyorum

kesinlikle öyle bende çok memnunum sagolsun .merakla bekliyorum adetımı. peki calısıyo muydun bu süreçte bı ısyerınde ben çalışıyorum etkiler mi diye sorcaktım
Ben çalışmıyorum ama çalışmanın kafa dağıtma bakımından daha iyi olduğu söyleniyor. Yani olumlu etkiler eğer işin ağır değilse. Umarım seninda sağlıkla bebek haberini alırız. Çok rahat ol. Dr olsun hemşiresi olsun işini çok iyi biliyorlar. Hemşireside dünya tatlısı

Hayırlısı olsun şimdiden. Yumurta kalitesine de çok takılma eğer nasipse her türlü tutar. Mesela 3. gün yumurtası yola da çok hamile kalan var. Bunlara takılma ne kadar rahat olursan o kadar şansın olur. Ben 2.gün yumurtası ile de hamile kalanı duydum. Yani kafan tamamen rahat olsun. Stes yapma dualarım seninle :)

28 yaşındayım. Adetliyken bide fsh lh filan bakar sanırım eğer elinizde yoksa. Ondan sonra da başlanır herhalde. Tahlilleri orda mı yaptırdınız? Ücretsiz miydi onu merak ediyorum
kan tahlıllerını aıle hekımı de yapıyo dedı de ben yaptrmadım ozel hastanede yaptırdım 200 küsür tuttu. fsh lh bakılmadı daha .araştırayım bakayım onlar neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…