Evet tup bebekte tupler kullanılmıyor ya zaten.Evet onu biliyorum genetikte eşinizde yada sizde bir problem varmı dye sordum yoksa bizimkide sebepsiz infertilite nasip bakalım tüpler tıkalıyken transfer yapıyorlarmı
2 embryo konusunu onceden konus. Bana koyarım dedi onceden. transfer günü koymucam dedi. Bende hayır ole konusmadık dedim. Eşimede ole solemedinz dedm. O şekilde koyduAllah Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım bende iki embriyo olsun istiyorum bakalım
Darısı başımıza, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim olali çok oldu. Taze transfer tutmadi ilkinde. Ikincisinde dondurulmus 2 tane transfer edildi 1 i tuttu çok sukur suan 15.haftamdayim.
Tesekkurler canim darisi isteyen herkesin basinaDarısı başımıza, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahDarısı başımıza, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2 embryo konusunu onceden konus. Bana koyarım dedi onceden. transfer günü koymucam dedi. Bende hayır ole konusmadık dedim. Eşimede ole solemedinz dedm. O şekilde koydu
Okadar para veriliyor. Evet 2 tane tutması belki riskli ve sıkıntılı doktorlar ikiz gebeliği sevmıyor. Ama zaten 1 tane bile zor tutuyor. 2 tanesinn tutması yuzde 20 30. Ümit hanım iyi ki tutmadı dedi ikiz bende istmeıyordum. Ama 2. Bi deneme daha kaldırmak istemıyordum. Her bi deneme maddi ve manevi zorluk demek..Tamam ozaman bende birdahaki randevumda söyleyim iki tane koysun inşallah koyar
Okadar para veriliyor. Evet 2 tane tutması belki riskli ve sıkıntılı doktorlar ikiz gebeliği sevmıyor. Ama zaten 1 tane bile zor tutuyor. 2 tanesinn tutması yuzde 20 30. Ümit hanım iyi ki tutmadı dedi ikiz bende istmeıyordum. Ama 2. Bi deneme daha kaldırmak istemıyordum. Her bi deneme maddi ve manevi zorluk demek..
Transfer ne zamanAynen öyle bende öyle düşünüyorum biri tutmasa biri tutsun dye olasan zorluğunu çekiyoruz maddi manevi insan ilkinde olsun istiyor iki tane koymaları daha iyi olur çok zor bir süreçten geçiyoruz insan kafaya takmadan yapamıyor
Transfer ne zaman
Hayrlısı olsun ınsallahAdetten sonra olacak
Hayrlısı olsun ınsallah
Hayrlısı olsun ınsallah
5. Gün embryosuydu . Tam net hatırlamıyorum ya 18 ya da 19. Gün :)Adetten sonra kaçıncı gün gerçekleşmişti transferiniz ?
5. Gün embryosuydu . Tam net hatırlamıyorum ya 18 ya da 19. Gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?