İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Allah Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım bende iki embriyo olsun istiyorum bakalım
2 embryo konusunu onceden konus. Bana koyarım dedi onceden. transfer günü koymucam dedi. Bende hayır ole konusmadık dedim. Eşimede ole solemedinz dedm. O şekilde koydu

Tamam ozaman bende birdahaki randevumda söyleyim iki tane koysun inşallah koyar

Tamam ozaman bende birdahaki randevumda söyleyim iki tane koysun inşallah koyar
Okadar para veriliyor. Evet 2 tane tutması belki riskli ve sıkıntılı doktorlar ikiz gebeliği sevmıyor. Ama zaten 1 tane bile zor tutuyor. 2 tanesinn tutması yuzde 20 30. Ümit hanım iyi ki tutmadı dedi ikiz bende istmeıyordum. Ama 2. Bi deneme daha kaldırmak istemıyordum. Her bi deneme maddi ve manevi zorluk demek..

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum biri tutmasa biri tutsun dye olasan zorluğunu çekiyoruz maddi manevi insan ilkinde olsun istiyor iki tane koymaları daha iyi olur çok zor bir süreçten geçiyoruz insan kafaya takmadan yapamıyor

Adetten sonra kaçıncı gün gerçekleşmişti transferiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…