İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Yok benim farklı. Çünkü 3 negatifim var. Genetik test ve bağışıklıkla ilgili testler. Size neler yapıldı? Sanırım adet döneminde değilsiniz daha. O zaman tsh b12 falan mı baktırdı?
Hangi testleri istedi sizden ?benim de 4 negatifim hangi testler Gerekli diye arastiriyorum ,

Hangi testleri istedi sizden ?benim de 4 negatifim hangi testler Gerekli diye arastiriyorum ,
Benden bunları istedi. Bir de kromozom testi ama onu önceden yaptırmıştım, eşime yaptıracağız şimdi.

Eklentiler

• IMG-20191005-WA0009.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 59
kan tahlıllerını aıle hekımı de yapıyo dedı de ben yaptrmadım ozel hastanede yaptırdım 200 küsür tuttu. fsh lh bakılmadı daha .araştırayım bakayım onlar neymiş.
Burda da yapılıyo dedi bana hemşire. Ben hatta orda yaptırırım diyordum başka yerle uğraşmamak için

Benden bunları istedi. Bir de kromozom testi ama onu önceden yaptırmıştım, eşime yaptıracağız şimdi.
benden bunları istemedi bizim ilk denememiz diye mi acaba. benim kardesım hastanede calısıyo diye bende 5 dk da hallettim sonuclar 2-3 gunde çıktı hiv toksoplazma falan.

benden bunları istemedi bizim ilk denememiz diye mi acaba. benim kardesım hastanede calısıyo diye bende 5 dk da hallettim sonuclar 2-3 gunde çıktı hiv toksoplazma falan.
Evet ilk deneme diyedir. İlk denememde benden de istenmedi zaten. Tekrarlayan başarısızlıklar olunca araştırılıyor artık haliyle

ınsallah ıyı dusun ıyı olsun hepsi kaliteli olsun. iğneler acıtıyor mu peki ? bir de calısıyosan eger ıse gıdıp geldın mı bu donemde
çok şükür toplama işlemini atlattım 5 yumurtanın 5 i de dolu çıktı. dün bütün gün hastanede yattım biraz ağrım oldu, hala da var ama çok fazla değil. iğneler asla acımıyor. zaten kendim yaptım hep. şimdi beklemedeyiz. bugün döllenip döllenmediğini, kaç tanesinin döllendiğini haber verecekler telefonla.Beklemedeyiz yani canım. :)

ınsallah ıyı dusun ıyı olsun hepsi kaliteli olsun. iğneler acıtıyor mu peki ? bir de calısıyosan eger ıse gıdıp geldın mı bu donemde
çalışıp çalışmadığımı sormuşsun. Çalışıyorum ben sadece dün izin aldım. o da büyük sorun oldu. 20 gün rapor hakkım varmış ama istemiyorum dedim. özel sektör olunca sıkıntı çünkü. eğer cumartesi transfer yapılrsa pazartesi iş başı yapacağım. maalesef

ay ya özel sektör maalesef kan emici eşimden biliyorum. ben kamuda calısıyorum ısım yogun degıl. bu donemde ıgne vurulma donemınde de ızın almak ıstıyodum ama herkes kafan dagılır ıgneler akşam da oluyo dedı. daha baslamadım ıgnelere bakalım. olmadı ıse gıdıp gelecegım. yumurta toplama agrılı mıydı nasıldı acaba ?

yazmışsın okuyamadım o süreci. çok sağol ınsallah hayurlısıyla da transferın olur Allah yardımcın olsun arkadasım

Ahmet zeki ışıkla başarıya ulaştım. 2 yıla yakın sürede 4 tüp bebek tedavisi gördüm. Son 2 si Ahmet Zeki bey ve ekibi tarafından takip edildi. Profesyonellik , insani yaklaşım , ticari kaygıların listenin en altında yer aldığı 1 yıl geçirdik birlikte ve sonuç pozitif Tüm güzellikler onların olsun, bize mucizemizi yıpratılmadığımız , anlaşıldığımız , duygusal olarak direncimizin artırıldığı ( boş vaatlerle kandırılmadığımız, umut pompalanmayan ) gerçekçi bir ortamla verdiler. En içten dualarım Ahmet bey ve ekibinindir.Teşekkür az kalır

Reklam gibisin

Merhaba 39 yaş amh 0,93 izmir tepecik Ege Doğum evi ilk tüp bebek denemesi 2. Gün transferi 2 embriyo konuldu. Sonuç pozitif kalp atışımı da bu gün duyduk hayırlısıyla
Canım hangi doktora gittin tepecikte ? Abdurrahman hamdi inan benim doktorumdu işinin ehliydi , ayrıldı şimdi trafik hastanesinde başşhekim olmuş

kızlar fsh menepoz 16,7 yumurta az üretiyorum sanırım. Sizce tüp bebek denemeli miyim ? Progesteronumda düşük 6,68

kızlar fsh menepoz 16,7 yumurta az üretiyorum sanırım. Sizce tüp bebek denemeli miyim ? Progesteronumda düşük 6,68
Fsh menopoz derken ?
Oncelikle amh degeriniz olcturun ,fsh yuksek oldugu icin dusuk cikabilir ,sizin icin amh yol gosterici olur.
Hayit dusuruyor fsh 'I ben kapsul olarak kullaniyorum .
Progestoronunuz 6 ise yumurtaniz buyumedigini yada catlamadigi anlamina gelir ,progesteron o ay ki yumurta buyumesine catlamasina gore degisir..

fsh 7,1 , fsh nin luteal faz vs menepoz değeri de var ya o 16,7. Doktor tek yumurtanın geliştiğini ve çatladığını ama kalitesiz olduğunu söylemişti. amh ye de kesinlikle baktırayım ona bakmamışlar

fsh 7,1 , fsh nin luteal faz vs menepoz değeri de var ya o 16,7. Doktor tek yumurtanın geliştiğini ve çatladığını ama kalitesiz olduğunu söylemişti. amh ye de kesinlikle baktırayım ona bakmamışlar
Sen adet donemi yaptirdigin icin folukuler fazi dikkate alacaksin.yasiniz kac buarada?
Amh degerine ozel laboratuvatlar bakiyor ,devlette bakilmiyor.doktorunuza soyleyin o sizi ozel bir laboratuvara yonlendirsin.ozmn indirimli bakiliyor ,alsancak biolab ta o sekilde baktirmistim.

ege yaşam hastanesi fatih uçar a gidiyorum , bi sorayım orda var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…