Tepecikte tek doktor yok. Ebru hanım ve Ahmet bey ile ilerledik.Canım hangi doktora gittin tepecikte ? Abdurrahman hamdi inan benim doktorumdu işinin ehliydi , ayrıldı şimdi trafik hastanesinde başşhekim olmuş
Peki tüp bebek yaptırma şartları neler ?Tepecikte tek doktor yok. Ebru hanım ve Ahmet bey ile ilerledik.
Devletteki şartlar ile birebir aynı. 2019 da tüp bebek gibi bir başlık olacaktı buralarda. Orada detaylı açıklamalar vardı.Peki tüp bebek yaptırma şartları neler ?
Ahmet zeki ışıkla başarıya ulaştım. 2 yıla yakın sürede 4 tüp bebek tedavisi gördüm. Son 2 si Ahmet Zeki bey ve ekibi tarafından takip edildi. Profesyonellik , insani yaklaşım , ticari kaygıların listenin en altında yer aldığı 1 yıl geçirdik birlikte ve sonuç pozitifTüm güzellikler onların olsun, bize mucizemizi yıpratılmadığımız , anlaşıldığımız , duygusal olarak direncimizin artırıldığı ( boş vaatlerle kandırılmadığımız, umut pompalanmayan ) gerçekçi bir ortamla verdiler. En içten dualarım Ahmet bey ve ekibinindir.Teşekkür az kalır
Daha önce nereye gitmştnzAhmet zeki ışıkla başarıya ulaştım. 2 yıla yakın sürede 4 tüp bebek tedavisi gördüm. Son 2 si Ahmet Zeki bey ve ekibi tarafından takip edildi. Profesyonellik , insani yaklaşım , ticari kaygıların listenin en altında yer aldığı 1 yıl geçirdik birlikte ve sonuç pozitifTüm güzellikler onların olsun, bize mucizemizi yıpratılmadığımız , anlaşıldığımız , duygusal olarak direncimizin artırıldığı ( boş vaatlerle kandırılmadığımız, umut pompalanmayan ) gerçekçi bir ortamla verdiler. En içten dualarım Ahmet bey ve ekibinindir.Teşekkür az kalır
Sonucunuz ne oldu kaçıncı denemenizDaha önce kent Hastanesi dilek aslan - sonra özel muayene - İsrael Aruh
İlk ikisi negatif sonra 3.deneme Ahmet zeki beyle negatif , 4. Deneme pozitif. Ahmet zeki beyi diğer doktorlardan ayıran en önemli 2 özelliği tüm ekibi ile sürecin her safhasında çok profesyonel ve kişiyi bütünüyle ele alıp sahip çıkması - ilk 2 doktor daha yüzeyseldi diyebilirimSonucunuz ne oldu kaçıncı denemeniz
Merhaba canım sen gittin mi bu doktora ?arkadaşlar op dr ali öner Erdoğdu ya giden var mı ?
Evet gittim pozitifi gördüm cok şükür.sen naptinMerhaba canım sen gittin mi bu doktora ?
bana arkadaşım ali bey i önerdi , regli olmayı bekliyorum çikolata kistimde var hem kan tahlili vs ilaç verir diye o gün gideyim diyorum. Progesteronumun düşük olduğunu söylemişti diğer doktorum. 1 tane yumurtam oluşuyor çatlıyor ama kalitesz demşti. aralıkta 10.aya giriyorum artık piskolojm bozulmaya başladı.Evet gittim pozitifi gördüm cok şükür.sen naptin
Bence ilk görüşmeye git onun çizdiği yoldan gitbana arkadaşım ali bey i önerdi , regli olmayı bekliyorum çikolata kistimde var hem kan tahlili vs ilaç verir diye o gün gideyim diyorum. Progesteronumun düşük olduğunu söylemişti diğer doktorum. 1 tane yumurtam oluşuyor çatlıyor ama kalitesz demşti. aralıkta 10.aya giriyorum artık piskolojm bozulmaya başladı.
Sende nasıl bir yol izledi, ben artık yumurta takibi vs... den bıktım öyle olmuyor çünkü klomen vs. hiç kullanmadım. Ali bey den memnun kaldın mı?
nebilim boşuna para veririz gibi geldi , diğer özele gidiyordum ayda 3 kere çağırıyorsu yumurta takibi için bni maddi anlamda yordu , kiste adetliyken bakıyor , hormon testleri reglinin 3 günü , yumurtlama 12.günü , 21.günü progesteron vs...Bence ilk görüşmeye git onun çizdiği yoldan git
Adetini falan bekleme o zaten söylüyor her şeyi
. Adetten önce de testler istiyo. Bende yaptrmistim ona gore yol izledik ama benim erkek kaynakliydi sorunum
Ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum bi arayın görüşünnebilim boşuna para veririz gibi geldi , diğer özele gidiyordum ayda 3 kere çağırıyorsu yumurta takibi için bni maddi anlamda yordu , kiste adetliyken bakıyor , hormon testleri reglinin 3 günü , yumurtlama 12.günü , 21.günü progesteron vs...
tamam canım çok teşekkür ederim cevapların içinIlk gorusme ucretsiz diye biliyorum bi arayın görüşün
Sonuç ne oldu kuzumMerhaba, 2017 de ilk tüp bebek denemem Medicalpark İzmir Ahmet Zeki Işık, pozitif sonuç çok şükür 21 aylık bebeğim var
2029 Ağustos 2. Deneme 2. Bebek için Ahmet Zeki Işık bugün transferimin 7. Günü test sonucumu bekliyorum.
Canım maşallah yumurta sayin kaçtı en başta. 5in 5ide dolu olması için bisey yaptınmi. Benim kalitesiz çıkıyor daçalışıp çalışmadığımı sormuşsun. Çalışıyorum ben sadece dün izin aldım. o da büyük sorun oldu. 20 gün rapor hakkım varmış ama istemiyorum dedim. özel sektör olunca sıkıntı çünkü. eğer cumartesi transfer yapılrsa pazartesi iş başı yapacağım. maalesef
kalite arttırmak için ek takviye verdiler mi sana?Canım maşallah yumurta sayin kaçtı en başta. 5in 5ide dolu olması için bisey yaptınmi. Benim kalitesiz çıkıyor da
Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmikalite arttırmak için ek takviye verdiler mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?