İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Daha önce nereye gitmştnz

Sonucunuz ne oldu kaçıncı denemeniz
İlk ikisi negatif sonra 3.deneme Ahmet zeki beyle negatif , 4. Deneme pozitif. Ahmet zeki beyi diğer doktorlardan ayıran en önemli 2 özelliği tüm ekibi ile sürecin her safhasında çok profesyonel ve kişiyi bütünüyle ele alıp sahip çıkması - ilk 2 doktor daha yüzeyseldi diyebilirim

Evet gittim pozitifi gördüm cok şükür.sen naptin
bana arkadaşım ali bey i önerdi , regli olmayı bekliyorum çikolata kistimde var hem kan tahlili vs ilaç verir diye o gün gideyim diyorum. Progesteronumun düşük olduğunu söylemişti diğer doktorum. 1 tane yumurtam oluşuyor çatlıyor ama kalitesz demşti. aralıkta 10.aya giriyorum artık piskolojm bozulmaya başladı.

Sende nasıl bir yol izledi, ben artık yumurta takibi vs... den bıktım öyle olmuyor çünkü klomen vs. hiç kullanmadım. Ali bey den memnun kaldın mı?

Bence ilk görüşmeye git onun çizdiği yoldan git
Adetini falan bekleme o zaten söylüyor her şeyi
. Adetten önce de testler istiyo. Bende yaptrmistim ona gore yol izledik ama benim erkek kaynakliydi sorunum

Bence ilk görüşmeye git onun çizdiği yoldan git
Adetini falan bekleme o zaten söylüyor her şeyi
. Adetten önce de testler istiyo. Bende yaptrmistim ona gore yol izledik ama benim erkek kaynakliydi sorunum
nebilim boşuna para veririz gibi geldi , diğer özele gidiyordum ayda 3 kere çağırıyorsu yumurta takibi için bni maddi anlamda yordu , kiste adetliyken bakıyor , hormon testleri reglinin 3 günü , yumurtlama 12.günü , 21.günü progesteron vs...

Ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum bi arayın görüşün

Sonuç ne oldu kuzum

Canım maşallah yumurta sayin kaçtı en başta. 5in 5ide dolu olması için bisey yaptınmi. Benim kalitesiz çıkıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…