İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
Promotil woman yada prowomen kullananlar vardı burda çoğu memnun kalmış , bende promotil kullanıyorum ama yeni başladım. arı sütü bal polen ceviz onlarda iyi geliyormuş sanırım. Bi doping yap bakalım. Mesela bu prowomen ı 2 yada 3 ay kullanımdan snra yumurta toplamı işlemi yaptırmış çoğu , bende araştırmaya başladım işte...

Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
senin previt e baktım canım onun içeriği de gerçekten güzelmiş , bi tık farklı olarak diğerinde ginseng falan var , bi kaç kullanmaya devam etsen belki faydası olur

Vitamin kullanimina 6ay devam etmelisiniz en az 3ayda etkisi basliyor.
Yumurta kalitesine iyi gelenler resveratrol, nac, astaksantin ,omepa q10,ari sutu bal pollen propolis ,selenium, cinko,d vitamini ,c vitamini e vitamini bunlar cok onemli dedigim gibi araliksiz kullanin .
D vitamini seviyeniz 50 olsun ,b12 500 civari olsun .

Merg
hava Ahmet beyle bizde ilk denememizi yaptık negatif ti rahimde 5.gün embriyosu da çok iyiydi ama olmadı size nasıl bir yol izledi 2.denemede

Merg
hava Ahmet beyle bizde ilk denememizi yaptık negatif ti rahimde 5.gün embriyosu da çok iyiydi ama olmadı size nasıl bir yol izledi 2.denemede
Benim de negatifti canım Ahmet beyle. Kaç yumurtan olmuştu. Dondurulmuş kaldım. Nasıl bir yöntem izledi. Benim yasım 33 2 yumurta toplandı zaten. Ekstra hiçbişey yapmadı bana zaten

Canım sende nasıl bir yol izledi Ahmet bey. Ben Bi kez gittim sonuc negatif. Hiçbirsey yapmadı ekstra. Zaten yumurtan az. 2 yumurta toplanmıştı

Benim 12 yumurta yumurtamın 2 blast ilki transfer edildi ikinci ne zaman edilir bilmiyorum dün regli oldum cumartesi çağırdı gen testi yapalım dedi

Canım sende nasıl bir yol izledi Ahmet bey. Ben Bi kez gittim sonuc negatif. Hiçbirsey yapmadı ekstra. Zaten yumurtan az. 2 yumurta toplanmıştı
Merhaba , Era test yapıldı. Neden sağlıklı embriyolar tutunamıyor diye. Sonuç 24 saatlik fark vardı rahmimde. Buna uygun transfer yapıldı. Sonuç pozitif oldu. Bu arada bizim de embriyo sayımız düşük oluyordu. Eşimde hafif sperm problemi de vardı.3 adet dondurululabilmişti. Birini çözdürürken kaybettik. İlki zaten Era test öncesi transfer edilip tutunamamıştı. Elimizdeki son embriyo ile - gelen Era test sonucuna göre transferimiz başarılı oldu. Ben de 33 yaşındayım. 4. Denememde tuttu . Ahmet bey bana göre İzmir’deki tek adam bilgi ve profesyonellik anlamında. Türkiye’deki en önemli 3 doktordan birisi deniyor.

Merhaba yumurta kalitesini arttirmak istoyorsaniz 1aylik kullanimda fayda goremezsiniz.Size tavsiyem enaz 3 4ay hazirlik yapmaniz .Spora baslayin hergun 1saat yuruyun ,bol su icin ,beslenmenize dikkat edin ,bol meyve sebze,antioksidan agirli beslenin.Vitaminlere gelince omepa q10 ,resveratrol, nac,ari sutu ,multivitamin( prowomen ,promotil women ,gonamax) herhangi biri .Faydasini gorursunuz.

irenbe de mi hamiş kaldınız siz

Hayırlı olsun canım sorun neydi sizde. Bu sefer diğerlerinden farklı ne yaptınız yada ne yapıldı acaba
Teşekkür ederim Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı serum aldım birde şükürler olsun işe yaradı siz hangi durumdasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…