Promotil woman yada prowomen kullananlar vardı burda çoğu memnun kalmış , bende promotil kullanıyorum ama yeni başladım. arı sütü bal polen ceviz onlarda iyi geliyormuş sanırım. Bi doping yap bakalım. Mesela bu prowomen ı 2 yada 3 ay kullanımdan snra yumurta toplamı işlemi yaptırmış çoğu , bende araştırmaya başladım işte...Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
senin previt e baktım canım onun içeriği de gerçekten güzelmiş , bi tık farklı olarak diğerinde ginseng falan var , bi kaç kullanmaya devam etsen belki faydası olurYok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
Benim de negatifti canım Ahmet beyle. Kaç yumurtan olmuştu. Dondurulmuş kaldım. Nasıl bir yöntem izledi. Benim yasım 33 2 yumurta toplandı zaten. Ekstra hiçbişey yapmadı bana zatenMerg
hava Ahmet beyle bizde ilk denememizi yaptık negatif ti rahimde 5.gün embriyosu da çok iyiydi ama olmadı size nasıl bir yol izledi 2.denemede
Canım sende nasıl bir yol izledi Ahmet bey. Ben Bi kez gittim sonuc negatif. Hiçbirsey yapmadı ekstra. Zaten yumurtan az. 2 yumurta toplanmıştıİlk ikisi negatif sonra 3.deneme Ahmet zeki beyle negatif , 4. Deneme pozitif. Ahmet zeki beyi diğer doktorlardan ayıran en önemli 2 özelliği tüm ekibi ile sürecin her safhasında çok profesyonel ve kişiyi bütünüyle ele alıp sahip çıkması - ilk 2 doktor daha yüzeyseldi diyebilirim
Merhaba , Era test yapıldı. Neden sağlıklı embriyolar tutunamıyor diye. Sonuç 24 saatlik fark vardı rahmimde. Buna uygun transfer yapıldı. Sonuç pozitif oldu. Bu arada bizim de embriyo sayımız düşük oluyordu. Eşimde hafif sperm problemi de vardı.3 adet dondurululabilmişti. Birini çözdürürken kaybettik. İlki zaten Era test öncesi transfer edilip tutunamamıştı. Elimizdeki son embriyo ile - gelen Era test sonucuna göre transferimiz başarılı oldu. Ben de 33 yaşındayım. 4. Denememde tuttu . Ahmet bey bana göre İzmir’deki tek adam bilgi ve profesyonellik anlamında. Türkiye’deki en önemli 3 doktordan birisi deniyor.Canım sende nasıl bir yol izledi Ahmet bey. Ben Bi kez gittim sonuc negatif. Hiçbirsey yapmadı ekstra. Zaten yumurtan az. 2 yumurta toplanmıştı
Merhaba yumurta kalitesini arttirmak istoyorsaniz 1aylik kullanimda fayda goremezsiniz.Size tavsiyem enaz 3 4ay hazirlik yapmaniz .Spora baslayin hergun 1saat yuruyun ,bol su icin ,beslenmenize dikkat edin ,bol meyve sebze,antioksidan agirli beslenin.Vitaminlere gelince omepa q10 ,resveratrol, nac,ari sutu ,multivitamin( prowomen ,promotil women ,gonamax) herhangi biri .Faydasini gorursunuz.Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
¹
Bir nedeni yok yani zaten tüp bebeğinde başarı oranı yuzde 100 değil ki yüzde 60 falan. İlkinde hatta ikinciye nazaran daha dikkatliydim yatmıştım vs ama olmadi. 2.cide ise 3.gün ise başladım pek yatmadım hatta kampa bile gittim ve tuttu.Yani biraz sans isi bence bir problem yoksa. Yas 28. Benim tupler tikaliydi ve hidroselpenks suphesi vardi. Transfer sayisina dr karar veriyor ama siz direk 2 isterseniz konusun doktorla.
Canım merhaba bu sefer oldu pozitif sonucumİsmail hocam canım
Hayırlı olsun canım sorun neydi sizde. Bu sefer diğerlerinden farklı ne yaptınız yada ne yapıldı acabaCanım merhaba bu sefer oldu pozitif sonucum
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım sorun neydi sizde. Bu sefer diğerlerinden farklı ne yaptınız yada ne yapıldı acaba
hayırlı olsun canım konularına arada okuyordum darısı başımıza inşallah tez zamanda.Canım merhaba bu sefer oldu pozitif sonucum
Sağol canım benimhayırlı olsun canım konularına arada okuyordum darısı başımıza inşallah tez zamanda.
sağlıkla ilerlesin canım
özeldemi devlettemi idi tedavinSağol canım benimaminnnnn inşallahh darısı sizlerin başına en kısa zamanda canımm ❤
Özelde oldumözeldemi devlettemi idi tedavin
Aaa çok sevindim canım süper haber vallahi allah sağ salim kavuştursun inşallahCanım merhaba bu sefer oldu pozitif sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?