İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Aaa çok sevindim canım süper haber vallahi allah sağ salim kavuştursun inşallah dikkat et kendine
Sağolll canım benim aminn canım aminnn senin nasıl gidiyor iyi bi şekilde atlatabildin mi canım yarısını az kalmış

Sağolll canım benim aminn canım aminnn senin nasıl gidiyor iyi bi şekilde atlatabildin mi canım yarısını az kalmış
İyi gidiyor canım bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladık annemle yavaştan hazırlanalım dedik benim hamilelik genel olarak rahat geçti inşallah kalan son 5-6 haftam da öyle geçer çok sevdim hamileliği senin de öyle geçer inşallah bulantısız ağrısız sızısız ismail hocayla devam ediyorsun değil mi çok şanslısın keyifli bir hamilelik yaşıcaksın inşallah

Ohhh ohhhh ne güzel canım ya ne güzel telaşlardı o kıyafet heyecanları ayyy inşAllah öyle geçer kuzum haftaya keseyi görmeyi gidicez inşallah sağ Salim bir görüp duysam içim biraz daha rahatlayacak Evet canım İsmail hocayla devam ediyoruz çok heyecanlıyım çooook

Hadi bakalım hep böyle güzel haberlerini alalım senle miniğinin

Teşekkür ederim Bizimkisi sebepsiz infertiliteydi histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı serum aldım birde şükürler olsun işe yaradı siz hangi durumdasınız ?
Canım ben 3 gun önce histeroskopi yapıldım polip felan alındı. Hala hafif hafif kanama oluyor rahimde. Antibiyotik içiyorum. Önümüzdeki ay hemen. Transfer yapalım dedi donmuş embriyo. Ama Rahim dinlense mi iyi olur yoksa yapılsamı önümüzdeki ay bilemedim. Senin çizik atıldıktan sonra nezaman transfer yapıldı. Doktorun kim acaba. Ve serumu kendin mi aldın merkez mi sattı sana. Kaç TL idi. Cok soru sordum canım ama tedirginim işte arastırıoruz

Sorabilirsin tabi canım ben histeroskopiden 2 ay sonra oldum transferi 1 ay sonra da olunuyor farketmez.Doktorum İsmail Küçük serumu eczaneden aldık 275 gibi bir fiyattı iki kere aldık.

Sorabilirsin tabi canım ben histeroskopiden 2 ay sonra oldum transferi 1 ay sonra da olunuyor farketmez.Doktorum İsmail Küçük serumu eczaneden aldık 275 gibi bir fiyattı iki kere aldık.
İnşallah Allah'ım bana da ilk transferimin tutunup pozitif sonuçlanıp sağlıkla ilerlemesini nasip eder yarabbim. Medikalpark gidiyorum ben. Sana da sağlıklı hamilelikler dilerim canım

İnşallah Allah'ım bana da ilk transferimin tutunup pozitif sonuçlanıp sağlıkla ilerlemesini nasip eder yarabbim. Medikalpark gidiyorum ben. Sana da sağlıklı hamilelikler dilerim canım
İnşallah canım stres yapma nasılsa herşey olacağına varacak çoook teşekkür ederim canım aminn

Bide serumu transfer günü mü yaptırdın. Hastanede mi taktılar evde mi. Kaç saatte bitti serum

Aynen günü birlik yani öğlen girip akşam 5 gibi çıkacağın odaya 350 tl alıyorlar. Özel oda degil bu arada perde ile ayrılmış bölmeler
Hadi yaaa valla çokmuş canım yaaa napcaksın peki belli oldu mu görüştün mü doktorunla

Transferden bir kaç gün önce hastanede takılıyor 10 saatte almam gerekiyordu diğeride sonuçtan sonra aldım
Sen hangi hastanede taktirdin cnm?
Ben serumu cinarlida taktirdim iki sefer ,her defasinda 250lira odedim.
Ben de irenbede tedavi goruyorum 14 subatta 3.gun embriyosu transferi yapildi.bekliyorum.

Sen hangi hastanede taktirdin cnm?
Ben serumu cinarlida taktirdim iki sefer ,her defasinda 250lira odedim.
Ben de irenbede tedavi goruyorum 14 subatta 3.gun embriyosu transferi yapildi.bekliyorum.
Canım ben Muğla’da taktırdım Özel hastanede. Ay hadi bakalım inşallah Hayırlı haberlerini alırız kaçıncı denemen doktorun kimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…