Evet canım çok garantici bi doktor asla net olmadan herşey yolunda olmadan başlatmıyor gözün kapalı güvenip ne diyorsa yapın bol şanslar
İnşallah canımcığım güzel haberlerini bekliyoruzÇok sağol canım benim bizde öyle düşündük çok bilgili kişiye özel uygulama yapıp ona göre devam ediyor ne zaman hazır olursa vücut ozaman transfer demişti Allah’ın izniyle inşallah olur bizimkide
İnşallah canımcığım güzel haberlerini bekliyoruz
Cvbiniz icin cok tesekkur ederim sizinde Rabbim sağlıcakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bu sis dediginiz nedir ben asilama olmustum 2 kere ondan cok farkli sanirim bu surec anesteziye falan gondermislerdi gecen gün bi bayanı konusamadik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah sizin sorununuz neydi acaba bende pcos var ondan 3 senelik evliyiz gic gebelik olusmadi biraz endiseliyimSelam doktor ayrımı yok hastanede. O gün kim varsa o bakıyor. Benim ilk muayenemi Ahmet bey yaptı. Sonrasında ebru hanım denk geldi hep. Bir kez yumurta takibi sırasında bir kez de pozitif sonuçtan sonra Esra hanım denk gelmişti.
Yumurta toplamayı ebru hanım yaptı. Transfer Ahmet beyindi. Yanı o gün hangi doktor neredeyse omunla görüşüyorsunuz.
Ben Doğum kontrol aşamasını atladım yaş sorunu yüzünden. Bayramlar araya girince vakit daraldı. Bu yüzden o ayin süreçleri hakkında çok Bilgi sahibi degilim. Yalnız sanırım sis o zaman çekiliyormuş. Bana uygulanmadı.
İkinci ayınızda adetin ikinci günü muayeneye gidiyorsunuz. İlaçlarınız yazılıyor. Size önce de yazabilirler. Bana yazılan ilaçlar 2500 tuttu. Ama biz 1500 tl ilk kısmını kullandık. Gerisini almadım eczaneden.
İlk muayeneden 4 gün sonra kontrole gidiyorsun. Yumurta akını böylece başlıyor. Ardından gün aşırı, hatta arka arkaya bile çağırdıkları oluyor. Ben iğnelerin 6. Gününde yumurta buyurucu iğnelere ek çatlamayı önleyici iğne kullanmaya başladım. 12. Gün muayenemde çatlatma iğnesi verildi. Son iğnem o oldu. 36 saat sonra opu yapıldı. Benden 4 yumurta toplandı. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi iyi kaliteydi 2. Gün transfer edildi. Sonrasında bekleme süreci başladı.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım
Evet süreç biraz farklı. Sis hakkında bilgiyi buradan alabilirsin. http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/12/salin-infuzyon-sonografi-sis-sulu.html?m=1Cvbiniz icin cok tesekkur ederim sizinde Rabbim sağlıcakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bu sis dediginiz nedir ben asilama olmustum 2 kere ondan cok farkli sanirim bu surec anesteziye falan gondermislerdi gecen gün bi bayanı konusamadik hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah sizin sorununuz neydi acaba bende pcos var ondan 3 senelik evliyiz gic gebelik olusmadi biraz endiseliyim
Çok tesekuur ederimEvet süreç biraz farklı. Sis hakkında bilgiyi buradan alabilirsin. http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/12/salin-infuzyon-sonografi-sis-sulu.html?m=1
Bence pcos olanlar şanslı. Daha çok yumurta daha çok şans demek. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tavmergende ücret ne kadar tuttu, ben de tüp bebek düşünüyorum ama çok uzun zamandır yaptırmadım, güncel fiyatlardan haberim yok. Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. :)Tavmergene gidiyordum. 2.de tuttu ❤ Darisi hepinizin basina insallah
İrenbedeki tüp bebek için ne kadar ücret ödediniz acaba toplamda? Herkesin prosedürü farklı bir fiyat tutuyor, biliyorum; ama ortalama bir fikir sahibi olabilmek için soruyorum. İrenbeden memnun olan çok kişi var ama fiyatlarını bilmiyorum. Kimisi çok pahalıya mal oluyor diyor, bi fikir olabilmesi için yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürlerİrenbede prof. ümit inceboz tavsiye ederim. Sayesinde 5 aylık hamileyim. İlk denemede mutlu sonra ulaştık. İnş sag salim kucagıma alırım
İrenbede prof. ümit inceboz tavsiye ederim. Sayesinde 5 aylık hamileyim. İlk denemede mutlu sonra ulaştık. İnş sag salim kucagıma alırım
İrenbede prof. ümit inceboz tavsiye ederim. Sayesinde 5 aylık hamileyim. İlk denemede mutlu sonra ulaştık. İnş sag salim kucagıma alırım
Fiyat 7 bin tl idi. İlaçlar haric tabi. Fazla yumurta olursa dondurmak isterseniz dondurma ucreti 1000 tl. Eğer ki ilkinde tutmazsa ve dondurulmus embriyonuz varsa 2.de 3 bin civariydi. Tabi benden sonra zam gelmis olabilirTavmergende ücret ne kadar tuttu, ben de tüp bebek düşünüyorum ama çok uzun zamandır yaptırmadım, güncel fiyatlardan haberim yok. Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. :)
İlaçlar biraz pahali tutuyor ama bilginiz olsun.Tavmergende ücret ne kadar tuttu, ben de tüp bebek düşünüyorum ama çok uzun zamandır yaptırmadım, güncel fiyatlardan haberim yok. Beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. :)
Fiyat 7 bin tl idi. İlaçlar haric tabi. Fazla yumurta olursa dondurmak isterseniz dondurma ucreti 1000 tl. Eğer ki ilkinde tutmazsa ve dondurulmus embriyonuz varsa 2.de 3 bin civariydi. Tabi benden sonra zam gelmis olabilir
Transfer oldunuz muİnşalllah☺ Bende irenbede İsmail beye gidiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?