Ben 6.5 tüp beneğe wermiştim ama sonra zam geldi şuan 7-7.500 tl fiyatlar. Dondurma ücreti senelik 500dü . İlaçlar transfer oncesi ve sonrası olmak üzere 4.500 tutmustur. Cunku ilaçlara hamile kalıncada devam ettiğinz için fiyat artıyor devamlı. 12-13.000 tl gözden çıkarmanız lazım. Ekstra tedaviler olursanoz mesela histeroskopi, gebelik aşısı vs bunlar fiyatları tabiki daha da artttırır. Bana bunlar gerek görülmedi.İrenbedeki tüp bebek için ne kadar ücret ödediniz acaba toplamda? Herkesin prosedürü farklı bir fiyat tutuyor, biliyorum; ama ortalama bir fikir sahibi olabilmek için soruyorum. İrenbeden memnun olan çok kişi var ama fiyatlarını bilmiyorum. Kimisi çok pahalıya mal oluyor diyor, bi fikir olabilmesi için yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Transfer oldunuz mu
Ben 6.5 tüp beneğe wermiştim ama sonra zam geldi şuan 7-7.500 tl fiyatlar. Dondurma ücreti senelik 500dü . İlaçlar transfer oncesi ve sonrası olmak üzere 4.500 tutmustur. Cunku ilaçlara hamile kalıncada devam ettiğinz için fiyat artıyor devamlı. 12-13.000 tl gözden çıkarmanız lazım. Ekstra tedaviler olursanoz mesela histeroskopi, gebelik aşısı vs bunlar fiyatları tabiki daha da artttırır. Bana bunlar gerek görülmedi.
TavmergenSizin hangi hastaneydi ?
Merhaba benim de dondurulmuslar tavmergende, sizin transfer oldu mu?Tavmergen
Benim olali çok oldu. Taze transfer tutmadi ilkinde. Ikincisinde dondurulmus 2 tane transfer edildi 1 i tuttu çok sukur suan 15.haftamdayim.Merhaba benim de dondurulmuslar tavmergende, sizin transfer oldu mu?
Benim olali çok oldu. Taze transfer tutmadi ilkinde. Ikincisinde dondurulmus 2 tane transfer edildi 1 i tuttu çok sukur suan 15.haftamdayim.
Ben 5 aylık hamileyim. Sonuc pozitif Ümit inceboz doktrum . Sizin?Sizde irenbeye mi gidiyorsunuz hangi doktor transfer oldnuzmu
¹Merhaba ilkinde neden tutmadı acaba bir problem varmıydı birde yaşınız kaç kaç tane transfer edileceğine nasıl karar veriyorlar
Ben 5 aylık hamileyim. Sonuc pozitif Ümit inceboz doktrum . Sizin?
¹
Bir nedeni yok yani zaten tüp bebeğinde başarı oranı yuzde 100 değil ki yüzde 60 falan. İlkinde hatta ikinciye nazaran daha dikkatliydim yatmıştım vs ama olmadi. 2.cide ise 3.gün ise başladım pek yatmadım hatta kampa bile gittim ve tuttu.Yani biraz sans isi bence bir problem yoksa. Yas 28. Benim tupler tikaliydi ve hidroselpenks suphesi vardi. Transfer sayisina dr karar veriyor ama siz direk 2 isterseniz konusun doktorla.
Evet ilk deneme. İkimizinde gorunen bir problemi yoktu. Taze transfer oldu. 2 embryo konuldu ve 1 tanesi tuttuÇok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin ilk denemenizmydi
Teşekkür ederim aminEvet ilk deneme. İkimizinde gorunen bir problemi yoktu. Taze transfer oldu. 2 embryo konuldu ve 1 tanesi tuttu
Evet ilk deneme. İkimizinde gorunen bir problemi yoktu. Taze transfer oldu. 2 embryo konuldu ve 1 tanesi tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?