İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Ben 6.5 tüp beneğe wermiştim ama sonra zam geldi şuan 7-7.500 tl fiyatlar. Dondurma ücreti senelik 500dü . İlaçlar transfer oncesi ve sonrası olmak üzere 4.500 tutmustur. Cunku ilaçlara hamile kalıncada devam ettiğinz için fiyat artıyor devamlı. 12-13.000 tl gözden çıkarmanız lazım. Ekstra tedaviler olursanoz mesela histeroskopi, gebelik aşısı vs bunlar fiyatları tabiki daha da artttırır. Bana bunlar gerek görülmedi.

Sizde irenbeye mi gidiyorsunuz hangi doktor transfer oldnuzmu

Merhaba ilkinde neden tutmadı acaba bir problem varmıydı birde yaşınız kaç kaç tane transfer edileceğine nasıl karar veriyorlar

Merhaba ilkinde neden tutmadı acaba bir problem varmıydı birde yaşınız kaç kaç tane transfer edileceğine nasıl karar veriyorlar
¹
Bir nedeni yok yani zaten tüp bebeğinde başarı oranı yuzde 100 değil ki yüzde 60 falan. İlkinde hatta ikinciye nazaran daha dikkatliydim yatmıştım vs ama olmadi. 2.cide ise 3.gün ise başladım pek yatmadım hatta kampa bile gittim ve tuttu.Yani biraz sans isi bence bir problem yoksa. Yas 28. Benim tupler tikaliydi ve hidroselpenks suphesi vardi. Transfer sayisina dr karar veriyor ama siz direk 2 isterseniz konusun doktorla.

Çok sevindim rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin ilk denemenizmydi

Evet onu biliyorum genetikte eşinizde yada sizde bir problem varmı dye sordum yoksa bizimkide sebepsiz infertilite nasip bakalım tüpler tıkalıyken transfer yapıyorlarmı

Allah Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım bende iki embriyo olsun istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…