Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Agrı kesici falan yazdı dr ama kullanmadım cnm olmadı agrım

canım kent hastahanesi, irenbe tüp bebek merkezi, tınaztepe hastahanelerine bi sor istersen.
Agrı kesici falan yazdı dr ama kullanmadım cnm olmadı agrım

peki nasıl yapıılıyor? ben hiç yaptırmadım...

Bizim hsg genetik testler falan hepsi yapıldı cnm adeti bekliyorum ilaca başlıcam ama o da gelemedi bitürlü stresten hayırlısı hakkımızda denin dr kim

canım kent hastahanesi, irenbe tüp bebek merkezi, tınaztepe hastahanelerine bi sor istersen.

peki nasıl yapıılıyor? ben hiç yaptırmadım...
Sen bişey hissetmiyosun zaten cnm anestezi alırsan normalde kısa bi işlem ama benim sıkıntı olmuştu o yüzden uzun sürmüş biraz o da geçmişteki ameliyatımdan ötürü

stres yapma canım... hayırlısını versin allah.. inşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın. benim doktor erdal akman. dr onu önerdi. ve annem çok araştırdı.

Bendw 2012 aralikta medicalparkta hsg cekildim anestezili dr um merve bicerdi. 750 tl odedim . Sorun cikmadi ve sonrasindada hafif kanama oldu o kadar. Ama dijitalmiydi bilmuyrm .
aras35 sen tup bebegi medicalpark tami yaptiracaksin?

Bendw 2012 aralikta medicalparkta hsg cekildim anestezili dr um merve bicerdi. 750 tl odedim . Sorun cikmadi ve sonrasindada hafif kanama oldu o kadar. Ama dijitalmiydi bilmuyrm .
Neden o kadar fazla ödedin cnm ben kadın doğumu bilmiyorum drlarıda evet medical parkta olucak ahmet zeki ışık doktorum

Ok canım arayıp soracağım bir kacyeri.dün nette okudum.dijital hsg normale göre 200 kat fazla radyasyonlu bir işlem mis.Bence de normal dir genel çekilen hsg.kolay kolay kimse 200 kat daha fazla radyasyon istemez.ama daha detaylı oluyormuş en incesine kadar görülüyor demişti doktor

aaa çıktımı sonuçların , hayırlısı olsun bakalımmmm

sorun çokk rahmin kalp şeklinde ayrıca sol tüpte şişme var bu sebepten olucam tüple rahimin baglantısı kesilecek cnm
Laparoskopi yi nerde olucam canım.benim eltim de laparoskopi istiyordu sonra doktorum ona deyince açık ol ameliyatı diye açık oldu.izmir de laparoskopi de her yer de olmuyor.sen nerde tedavi görüyorsun baktım ama göremedim bulamadım galiba

Medicalparkta olucam cnm dr ahmet zeki ışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…