Agrı kesici falan yazdı dr ama kullanmadım cnm olmadı agrımBenden dijital hsg isteyen doktor istanbul da..tabi is güç ten dolayı adetime kadar bekleyemezdik izmire döndük.şimdi dijital hsg çektirerek yer arıyorum.alsancak ta özel bir görüntüleme merkezini de aramıştım.izmirdeki doktorumda hsg istemişti.ama o ay hamile kalınca film çekilemedim.istanbul daki doktor da ısrarla dijital hag istiyorum dedi.akşamdan yakı merkezde 600 tl anestezili demişti.ama dijital mi degilmi bilmiyorum.çok ağrı filan oluyormu sonra
Benden dijital hsg isteyen doktor istanbul da..tabi is güç ten dolayı adetime kadar bekleyemezdik izmire döndük.şimdi dijital hsg çektirerek yer arıyorum.alsancak ta özel bir görüntüleme merkezini de aramıştım.izmirdeki doktorumda hsg istemişti.ama o ay hamile kalınca film çekilemedim.istanbul daki doktor da ısrarla dijital hag istiyorum dedi.akşamdan yakı merkezde 600 tl anestezili demişti.ama dijital mi degilmi bilmiyorum.çok ağrı filan oluyormu sonra
Agrı kesici falan yazdı dr ama kullanmadım cnm olmadı agrım
slm kızlar genetik testlerimiz çıktı sonuç normal dedi dr adetimi bekliyorum doğum kontrole başlıcam eşimde bu arada ilaç kullanmaya devam edicek sonra tese olucak bu süreçten sonra embriyolar olusursa dondurulcak ve laporoskobi olucamondan sonra transfer olucak anlıcanız yolum çok uzun [/QUOTE
canım benim de galiba senin gibi bu gün beni de doğum kontrol hapına başlattı. hsg istedi. reglymin 3. günü gittim. hayırlısı hakkımızda...
Sen bişey hissetmiyosun zaten cnm anestezi alırsan normalde kısa bi işlem ama benim sıkıntı olmuştu o yüzden uzun sürmüş biraz o da geçmişteki ameliyatımdan ötürücanım kent hastahanesi, irenbe tüp bebek merkezi, tınaztepe hastahanelerine bi sor istersen.
peki nasıl yapıılıyor? ben hiç yaptırmadım...
Neden o kadar fazla ödedin cnm ben kadın doğumu bilmiyorum drlarıda evet medical parkta olucak ahmet zeki ışık doktorumBendw 2012 aralikta medicalparkta hsg cekildim anestezili dr um merve bicerdi. 750 tl odedim . Sorun cikmadi ve sonrasindada hafif kanama oldu o kadar. Ama dijitalmiydi bilmuyrm .
aras35 sen tup bebegi medicalpark tami yaptiracaksin?
Amin cnm hepimiz için hayırlısıstres yapma canım... hayırlısını versin allah.. inşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın. benim doktor erdal akman. dr onu önerdi. ve annem çok araştırdı.
Ok canım arayıp soracağım bir kacyeri.dün nette okudum.dijital hsg normale göre 200 kat fazla radyasyonlu bir işlem mis.Bence de normal dir genel çekilen hsg.kolay kolay kimse 200 kat daha fazla radyasyon istemez.ama daha detaylı oluyormuş en incesine kadar görülüyor demişti doktorBendw 2012 aralikta medicalparkta hsg cekildim anestezili dr um merve bicerdi. 750 tl odedim . Sorun cikmadi ve sonrasindada hafif kanama oldu o kadar. Ama dijitalmiydi bilmuyrm .
aras35 sen tup bebegi medicalpark tami yaptiracaksin?
Stres yok kızlar..biliyorum zor ama..Bizim hsg genetik testler falan hepsi yapıldı cnm adeti bekliyorum ilaca başlıcam ama o da gelemedi bitürlü strestenhayırlısı hakkımızda denin dr kim
aaa çıktımı sonuçların , hayırlısı olsun bakalımmmmslm kızlar genetik testlerimiz çıktı sonuç normal dedi dr adetimi bekliyorum doğum kontrole başlıcam eşimde bu arada ilaç kullanmaya devam edicek sonra tese olucak bu süreçten sonra embriyolar olusursa dondurulcak ve laporoskobi olucamondan sonra transfer olucak anlıcanız yolum çok uzun
kecozz sen de ne var ne yok canimaaa çıktımı sonuçların , hayırlısı olsun bakalımmmm
Çıktı cnm hayırlısıııaaa çıktımı sonuçların , hayırlısı olsun bakalımmmm
Laparoskopi yi nerde olucam canım.benim eltim de laparoskopi istiyordu sonra doktorum ona deyince açık ol ameliyatı diye açık oldu.izmir de laparoskopi de her yer de olmuyor.sen nerde tedavi görüyorsun baktım ama göremedim bulamadım galibasorun çokkrahmin kalp şeklinde ayrıca sol tüpte şişme var bu sebepten olucam tüple rahimin baglantısı kesilecek cnm
O dönem muayene ucretleri fln da artmisti. Ona bagliydi sanırımNeden o kadar fazla ödedin cnm ben kadın doğumu bilmiyorum drlarıda evet medical parkta olucak ahmet zeki ışık doktorum
Medicalparkta olucam cnm dr ahmet zeki ışıkLaparoskopi yi nerde olucam canım.benim eltim de laparoskopi istiyordu sonra doktorum ona deyince açık ol ameliyatı diye açık oldu.izmir de laparoskopi de her yer de olmuyor.sen nerde tedavi görüyorsun baktım ama göremedim bulamadım galiba
Ok ok hatırladım..medikal demistin orda cgh yapiyorlarmi biliyormusunMedicalparkta olucam cnm dr ahmet zeki ışık
Hiç bilgim yok cnmOk ok hatırladım..medikal demistin orda cgh yapiyorlarmi biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?