Amin canımSELAM CANLAR. BENDE İZMİRDEN MELEK. BEN DE İSRAİL BEYİN HASTASIYIM. PAZARTESİ YUMURTALARIM TOPLANACAK. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA...
Hadi bakalım hayırlısı..erdal bey nerde canımslm kızlar bizde tüp bebeğe geçmeye karar verdik. yarın erdal aktandan randevu aldım. görüşmeye gideceğim.. 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 10 hftada da kalbi durdu.. 2. si seropen le hamile kaldım o da kimyasal oldu.. 1 aşılama yaptırdım tutmadı. eşimde sıvılaşma problemi var. geç sıvılaşıyor.. 1 saate sıvılaşıyor. allah herkezin gönlüne göre versin.. göbişlerimizi bebeklerle doldursun..
cnm biz 17 saat uzaktan geliyoruz 6 ay önce öğrwndik azospermolduğumuzu bu zaman sürecinde proxcedd plus kullnadık 2 ay öncede teeciğe gittik bizden genetik testler istendi haftaya gidip alcaz sonucu ve uruloji dr ameliyat edeceğim hastayı muane ederim dedi bu sefer muane edecek inş çıkış olur tepecik yoğun ama hemşireleri çok iyi ilgililer genetikte hangi tahlilleri istedi bilmiyorum ama umarım temiz çıkar sizin sonuçlar ne zaman çıktı izmirden mi gidip geliyorsunuzbiz de internetten alalım dedik maalesef elden veriyorlarmış sonuçları..sende hangi tahliller istendi canım..geçmiş öykünü anlatırmısın? çok kalabalık ama maşallah hastane..kasımda ben şifada aşılama olmuştum orasıda öyleydi gerçi..ama kimseye şifayı önermiyorum..ona vereceğim paraları özele versem daha iyiydi..göya sgk ile anlaşmalı diye orda denedik ama pişmanım çok..
Ben izmirde yaşıyorum zaten canım istanbul da bir tüp bebek merkezine gittik bu hafta o tahliller istedi özelde yapılıyormuş 2300 fiyat verdiler ama devlet hastanesinde bedava yaptırın boşuna para harcamayın dediler niye atayım 2300 tl mi ?geçen hafta buca kadın doğum hastanesinin genetik bölümüne gitmiştim.doktor var fakat labaratuvar kurulmamış koca hastanede buca daki doktor tepecik e gidin demişti.ege üniversitesinde çok yoğun ve uzun süreli sonuçlar çıkıyormuş.tepecik o önerdiği için tüp bebek doktoru da genetik tahlillerimi isteyince tepecik te verdik tahlilleri.hatta olmayan bazı tahliller varmış orda dışarıya gönderiyorlar mis kendileride.bizim de 1.5 ay sonra çıkacak tahliller.cnm biz 17 saat uzaktan geliyoruz 6 ay önce öğrwndik azospermolduğumuzu bu zaman sürecinde proxcedd plus kullnadık 2 ay öncede teeciğe gittik bizden genetik testler istendi haftaya gidip alcaz sonucu ve uruloji dr ameliyat edeceğim hastayı muane ederim dedi bu sefer muane edecek inş çıkış olur tepecik yoğun ama hemşireleri çok iyi ilgililer genetikte hangi tahlilleri istedi bilmiyorum ama umarım temiz çıkar sizin sonuçlar ne zaman çıktı izmirden mi gidip geliyorsunuz
slm kızlar bizde tüp bebeğe geçmeye karar verdik. yarın erdal aktandan randevu aldım. görüşmeye gideceğim.. 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 10 hftada da kalbi durdu.. 2. si seropen le hamile kaldım o da kimyasal oldu.. 1 aşılama yaptırdım tutmadı. eşimde sıvılaşma problemi var. geç sıvılaşıyor.. 1 saate sıvılaşıyor. allah herkezin gönlüne göre versin.. göbişlerimizi bebeklerle doldursun..
Canim ne kadar tutu senin? Ben hic fiyat konusmadim:)) ama 5500 diye yazmislar kk daErdal beyde hamile kaldım canım darısı başına olsun. Doğru doktor seçimi ve ekip.
Canim ne kadar tutu senin? Ben hic fiyat konusmadim:)) ama 5500 diye yazmislar kk da
Doktor bana korunun dedi ama doğum kontrol ilacı demedi..eşim korunuyor..slm kızlar genetik testlerimiz çıktı sonuç normal dedi dr adetimi bekliyorum doğum kontrole başlıcam eşimde bu arada ilaç kullanmaya devam edicek sonra tese olucak bu süreçten sonra embriyolar olusursa dondurulcak ve laporoskobi olucamondan sonra transfer olucak anlıcanız yolum çok uzun
Laporoskopi nden? Sorun neydi acaba sizinslm kızlar genetik testlerimiz çıktı sonuç normal dedi dr adetimi bekliyorum doğum kontrole başlıcam eşimde bu arada ilaç kullanmaya devam edicek sonra tese olucak bu süreçten sonra embriyolar olusursa dondurulcak ve laporoskobi olucamondan sonra transfer olucak anlıcanız yolum çok uzun
Tesekkur ederim canim.. bana da ne yapacaklar bilmiyorum. Rahim filmi dedi:)) benim butun raporlarim vardi:)) oooo senin fazlan var dedi:))) prosedur geregi yapmam lazim dedi:)) icerde vur patlasin cal oynasindik:)) 1 ay mecburen bekleyeceksin dedi. Hakkimizda hayirlisini versin.. hamislerin duasi kabul olurmus.. bizlere dua et.. sana da hayirlisiyla saglikla kucagina almayii nasip etsin...Evet canım belki o kadar tutmadı bile mesela bana kısa prosedür uygulandı, doğum kontrol hapı kullanmadım. Histeroskopi oldum, adetimin 2. günü iğnelere başladık ben ilaç dozlarımı da düşük kullandım kısa sürede güzel sonuç aldım. Tülin ve Canan hemşirede çok tatlılardır sekreteri Aylin hanımda öyle. Embriyolog Esin hanımda, çok pozitif bir ekip benim de aynı şekilde çok güzel geçmişti. Önemli olan ekibe güvenmek ve inanmak zaten bir de hep söylüyorum kendini iyi hissettiğin yerde devam etmek sağolsun benim ilk denemede oldu. İğne süreci bile sayelerinde zor gelmedi. Allah bin kere razı olsun onlardan. İnşallah sende pozitif sonuç alırsın.
Laporoskopi nden? Sorun neydi acaba sizin
Kızlar rahim filmini nasıl çekileceksiniz anestezisi mi daha önce çektiren arkadaşlar fikir verebilir mi bende çekileceğim.rahim filmi hsg degilmi.yoksa farklı birseymi
Nerde ne kadar di canım.bu doktor dijital hsg dedi.seninki dijitalmiydihsg ile rahim filmi aynı sey cnm ben özelde cektirdim anestezili
600 cnm medicalparkta senin nerdeNerde ne kadar di canım.bu doktor dijital hsg dedi.seninki dijitalmiydi
Benden dijital hsg isteyen doktor istanbul da..tabi is güç ten dolayı adetime kadar bekleyemezdik izmire döndük.şimdi dijital hsg çektirerek yer arıyorum.alsancak ta özel bir görüntüleme merkezini de aramıştım.izmirdeki doktorumda hsg istemişti.ama o ay hamile kalınca film çekilemedim.istanbul daki doktor da ısrarla dijital hag istiyorum dedi.akşamdan yakı merkezde 600 tl anestezili demişti.ama dijital mi degilmi bilmiyorum.çok ağrı filan oluyormu sonra600 cnm medicalparkta senin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?