Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Ben daha yolun cok basindayim. Regly bitmesini bekliyorum hsg cekilmek icin:)))
slm
ben aynı beklemedeyim adet oldum ilaca başladım senin nasıl gidiyo
Ben yorgun..cuma akşamı eğlenmeye çıktık midem bozuldu.dün evde yattım bütün gün..bugün de eşime yardıma geldim:)

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine.. kolay gelsinnnnn...

Ilk tup bebekten sonra ilaclri birakinca 3gunde adet olmustum ama sonraki adetim 45 gun sonra olmustu ilaclardan diye yormustum hatta 30 ramazan oruc tutunca annemde her gun soruyodu adet oldun mu diye ümitleniyodu kadin sonuc yine husran olmustu tabi ramazan bayraminda hastalanmistim
Bu ayda dondurulmus tedavim negatif ti 3 gune adet oldum simdi bu ayki adetim gecikecek mi diye bekliyrm

Canim sizde sorun ne?

Canim sen dogum kontriol ilaci kullaniyor musun?
Yaw canım ben doktora korunalim mi diye sordum ama.hiç aklıma gelmedi ilaç içeyim mi diye sormak.direk eşimi düşündüm.hatta geçen akşam birlikte olduk şimdi başladı gene karnım ya hamile kalırsam gene gelişmezse diye..kürtajın üstünede hamile kalan oluyor.rahim bide toparlanmadiysa daha gene aynı stres yaşanacak.uff.çocuğum olmuyor nasıl sa diye alışık değiliz korunmaya..19 unda kürtaj olmuştum.30 32 günde geliyordu son zaman larda adetim..çok Stres oldum

Bence gecikebilir..göstergeler o yönde..tüp bebek yaparken doktor ayrıca da ilişki ye girin diyor mu aşılama gibi

stres yok.. herşey allahtan. o ol derse olur.. benim arkadaşımın annesi düşürmek için neler yapmış. ne iğneler vurulmuş. ama düşmemiş. kesin sakat olur demişler. hiç bir sorun yok. kız tıp okuyup dr oldu düşün:)))

tüp bebekte ilişki önermiyormuş. zaten biz bebeği koyuyoruz diyorlarmış:))). düşmesin diye önermiyorlar.

Kızlar siz peki kür uyguluyacakmisiniz eşim su anda keçiboynuzu pekmezi yiyor.Ben ona 2 gün keçiboynuzu suyu da hazırladım içmiş 2 gün sonra unutmuş tekrar başlıcaz şimdi.kendim hangi küre başlasam karar veremedim.aşılama sonrasındaki ay incir havuç denemiştim o ay hamile kaldım.geçen hafta ultrasonda gene doktor baya yumurtan var dedi ama kalitesiz mi oluyor anlamıyorum.gene kur uygulayın diyorum karar veremiyorum.çörek otu tarçın aldım bir de doğal bal alcam adet in 2.günü başlasam mi?çörek otu bir ölüme çare değilmiş goya..uff ne yapayım??

Esine mutlaka keciboynuzunu yap.. Onun hiç zararı yok faydası var. Bende sogan kürünü denemek istiyorum.. Bakalım yapabilecek miyim:)) ama ne zaman başlasam diye karar veremiyorum. :))

Bende incir kürü yaptım eşime ayrıca karsıyakada bi baharatcıdan macun hazırlattım ama tedaviye başlayınca bıraktık

Canım senin nasıl gidiyor? Yumoşlar büyümeye başlamış mı? Ne meraklıyım bende..

Cnm bizim yol çok uzun henüz iğnelere başlamadım ilaç kullanıyorum eşimde aynı o da ilaç kullanıyo önümüzdeki ay kontrolum var sen nerde tedavi oluyordun dr kim

selam arkadaslar bende izmirde irenbede tedavimi oldum bugun transferimin 5.günü beklemedeyim başından beri konusmaları okudum hamile olan arkadasları tebrik ederim saglıkla kucagınıza almak nasip olsun benim gibi bekleyenler ve tedavide olanlarda tez zamanda pozitifi görsün inş

Esine mutlaka keciboynuzunu yap.. Onun hiç zararı yok faydası var. Bende sogan kürünü denemek istiyorum.. Bakalım yapabilecek miyim:)) ama ne zaman başlasam diye karar veremiyorum. :))
Lost varsa
Soğan kuru adetle başlanıyor ama kist filan varsa öneriliyor.doktor bana kist demediği için yumurtaların var deyince direk çatlaması için incir havuç yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…