Kizlarrrr nasilsiniz? Nasil gidiyor???
Ben yorgun..cuma akşamı eğlenmeye çıktık midem bozuldu.dün evde yattım bütün gün..bugün de eşime yardıma geldim:)Kizlarrrr nasilsiniz? Nasil gidiyor???
slm
ben aynı beklemedeyim adet oldum ilaca başladım senin nasıl gidiyo
Ben yorgun..cuma akşamı eğlenmeye çıktık midem bozuldu.dün evde yattım bütün gün..bugün de eşime yardıma geldim:)
Sağol canım..bu arada ben de adetimi bekliyorum hsg için...Ben daha yolun cok basindayim. Regly bitmesini bekliyorum hsg cekilmek icin:)))
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine.. kolay gelsinnnnn...
Canim sen dogum kontriol ilaci kullaniyor musun?Sağol canım..bu arada ben de adetimi bekliyorum hsg için...
Canim sizde sorun ne?Ilk tup bebekten sonra ilaclri birakinca 3gunde adet olmustum ama sonraki adetim 45 gun sonra olmustu ilaclardan diye yormustum hatta 30 ramazan oruc tutunca annemde her gun soruyodu adet oldun mu diye ümitleniyodu kadin sonuc yine husran olmustu tabi ramazan bayraminda hastalanmistim
Bu ayda dondurulmus tedavim negatif ti 3 gune adet oldum simdi bu ayki adetim gecikecek mi diye bekliyrm
Yaw canım ben doktora korunalim mi diye sordum ama.hiç aklıma gelmedi ilaç içeyim mi diye sormak.direk eşimi düşündüm.hatta geçen akşam birlikte olduk şimdi başladı gene karnım ya hamile kalırsam gene gelişmezse diye..kürtajın üstünede hamile kalan oluyor.rahim bide toparlanmadiysa daha gene aynı stres yaşanacak.uff.çocuğum olmuyor nasıl sa diye alışık değiliz korunmaya..19 unda kürtaj olmuştum.30 32 günde geliyordu son zaman larda adetim..çok Stres oldumCanim sen dogum kontriol ilaci kullaniyor musun?
Bence gecikebilir..göstergeler o yönde..tüp bebek yaparken doktor ayrıca da ilişki ye girin diyor mu aşılama gibiIlk tup bebekten sonra ilaclri birakinca 3gunde adet olmustum ama sonraki adetim 45 gun sonra olmustu ilaclardan diye yormustum hatta 30 ramazan oruc tutunca annemde her gun soruyodu adet oldun mu diye ümitleniyodu kadin sonuc yine husran olmustu tabi ramazan bayraminda hastalanmistim
Bu ayda dondurulmus tedavim negatif ti 3 gune adet oldum simdi bu ayki adetim gecikecek mi diye bekliyrm
Polikistik over var bnde malesefCanim sizde sorun ne?
Hyr tam tersi tüp bebek te yumurtalar toplanmadan yasaklaniyor ve 2. Bir emre kadar yasak yani test gunune kadar hatta tutkuysa sonrasinda daBence gecikebilir..göstergeler o yönde..tüp bebek yaparken doktor ayrıca da ilişki ye girin diyor mu aşılama gibi
Yaw canım ben doktora korunalim mi diye sordum ama.hiç aklıma gelmedi ilaç içeyim mi diye sormak.direk eşimi düşündüm.hatta geçen akşam birlikte olduk şimdi başladı gene karnım ya hamile kalırsam gene gelişmezse diye..kürtajın üstünede hamile kalan oluyor.rahim bide toparlanmadiysa daha gene aynı stres yaşanacak.uff.çocuğum olmuyor nasıl sa diye alışık değiliz korunmaya..19 unda kürtaj olmuştum.30 32 günde geliyordu son zaman larda adetim..çok Stres oldum[/QUOTE
Kızlar siz peki kür uyguluyacakmisiniz eşim su anda keçiboynuzu pekmezi yiyor.Ben ona 2 gün keçiboynuzu suyu da hazırladım içmiş 2 gün sonra unutmuş tekrar başlıcaz şimdi.kendim hangi küre başlasam karar veremedim.aşılama sonrasındaki ay incir havuç denemiştim o ay hamile kaldım.geçen hafta ultrasonda gene doktor baya yumurtan var dedi ama kalitesiz mi oluyor anlamıyorum.gene kur uygulayın diyorum karar veremiyorum.çörek otu tarçın aldım bir de doğal bal alcam adet in 2.günü başlasam mi?çörek otu bir ölüme çare değilmiş goya..uff ne yapayım??
Bende incir kürü yaptım eşime ayrıca karsıyakada bi baharatcıdan macun hazırlattım ama tedaviye başlayınca bıraktık
Canım senin nasıl gidiyor? Yumoşlar büyümeye başlamış mı? Ne meraklıyım bende..
Lost varsaEsine mutlaka keciboynuzunu yap.. Onun hiç zararı yok faydası var. Bende sogan kürünü denemek istiyorum.. Bakalım yapabilecek miyim:)) ama ne zaman başlasam diye karar veremiyorum. :))
Soğan kuru adetle başlanıyor ama kist filan varsa öneriliyor.doktor bana kist demediği için yumurtaların var deyince direk çatlaması için incir havuç yaptım.Esine mutlaka keciboynuzunu yap.. Onun hiç zararı yok faydası var. Bende sogan kürünü denemek istiyorum.. Bakalım yapabilecek miyim:)) ama ne zaman başlasam diye karar veremiyorum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?