Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

daisyp den sakin bir hazırlık yapma seni gorcem ben...kızarım vallaha gelmem..sabah kan sonucuna gore haber veririm olmazmi..hastaneden çıkınca gelcem desem gelemem çünkü 1 de de yoga var..zaten hastaneye yakin merkez izban in orda..tahlil yarin çıkmazsa yoga dan sonra 3 gibi gelirim ama sonuç 4 te çıkacak derlerse 1 saat için geldiğime değermi bilemedim iste..ayy sansima tukureyim..senin varsa ben seni engellemeyeyim zaten kuzum yaa..seni baglamayayim..

Yok kuzum ne işim olcak :) evdeyim. Belki 4 te iğne için çıkarım ama onu da babam yapıyo çıkarmazlar.:) o yüzden evdeyim.

transfer yaptıran arkadaşlar sakın ha gününden önce gebelik testi yapmayın evde. varken bile çıkmayabiliyo. boşuna doktorlar 12. günde yapmıyo testi.
hamiş arkadaşlar size sourum var; bebiişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? ben hala hissedemiyorum da...

evet canım riskli gebelik. gebelere özel bi tansiyon hapı var. ocak ayındaki ilk transferden beri onu vermişti doktorum zaten ama ben bu son transferde bırakmıştım... yine başlıcam anlaşılan, doktorum sabah akşam 1 er tane başla dedi

İkiz olduğu için dir canım ikizler de bende pek hissetmiyordum 22 den sonra daha da gucleniyorlar 500 er gram olsunlar başlarsın hissetmeye..gaz gibi hareketlenme hissediyorsun dur ama..

İkiz olduğu için dir canım ikizler de bende pek hissetmiyordum 22 den sonra daha da gucleniyorlar 500 er gram olsunlar başlarsın hissetmeye..gaz gibi hareketlenme hissediyorsun dur ama..
evet çok hafif seyrimeler var ama dışarıdan hissedilmesi imkansız. bazen bir iki gün ben ben bile hissedemiyorum. senin ikizlerinmi var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…