Bilmiyom canım yaa..kan yarin vercem yaa öğlene kadar surcekmis..kaç ta sonuç çıkacak bilemedim..isin mi var..Kaderim yarın geliyor musun?
Yok kuzum ne işim olcak :) evdeyim. Belki 4 te iğne için çıkarım ama onu da babam yapıyo çıkarmazlar.:) o yüzden evdeyim.daisyp den sakin bir hazırlık yapma seni gorcem ben...kızarım vallaha gelmem..sabah kan sonucuna gore haber veririm olmazmi..hastaneden çıkınca gelcem desem gelemem çünkü 1 de de yoga var..zaten hastaneye yakin merkez izban in orda..tahlil yarin çıkmazsa yoga dan sonra 3 gibi gelirim ama sonuç 4 te çıkacak derlerse 1 saat için geldiğime değermi bilemedim iste..ayy sansima tukureyim..senin varsa ben seni engellemeyeyim zaten kuzum yaa..seni baglamayayim..
inşallah canım :)İnşallah canım. Bizden sonra fa fulyanın güzel haberlerini alacağız. Sonra da senin:)))
İ
Ben sana yazicam cepten veya özelden canım..uff çok istediğim bir şey hep olmaz zaten..girdim yaa niyetine..Yok kuzum ne işim olcak :) evdeyim. Belki 4 te iğne için çıkarım ama onu da babam yapıyo çıkarmazlar.:) o yüzden evdeyim.
allah kabul etsin canımKızlar bu dua bugün bana geldi ben okudum okurken de hepinize dua ettim sizde okuyun.
Allah kabul etsin.daisyp ve fulya duayı okurken inan aklımdaydınız sizler için bebekler tutsun diye dua ettim hamile arkadaşlar içinde sağlkla kucaklarına alsnlar diye Allah kabul etsin İnsallah
Canım telden yaz burdan belki görmem...Ben sana yazicam cepten veya özelden canım..uff çok istediğim bir şey hep olmaz zaten..girdim yaa niyetine..
Nasıl uykum var kuzum kafam durmuyor..çatlıyor başımCanım telden yaz burdan belki görmem...
evet canım riskli gebelik. gebelere özel bi tansiyon hapı var. ocak ayındaki ilk transferden beri onu vermişti doktorum zaten ama ben bu son transferde bırakmıştım... yine başlıcam anlaşılan, doktorum sabah akşam 1 er tane başla dediBence hocan daha iyi biliyordur canım..ama bir kaç kişi de okudum ilaç kulkaniyorlarmis..riskli gebelik oluyor seninki de hem ikiz hem tansiyon bence ihmal etme..keske benimde erken den karaciğer enzimlerim anlasilsaydi da ilaç kullansaydım..son haddede hastaneye yatmak inan bana çok daha kotu..olmadı bir perinatolog â git fikir al..ikiz sonuçta herşeyi x 2 yasiyacaksin
İkiz olduğu için dir canım ikizler de bende pek hissetmiyordum 22 den sonra daha da gucleniyorlar 500 er gram olsunlar başlarsın hissetmeye..gaz gibi hareketlenme hissediyorsun dur ama..transfer yaptıran arkadaşlar sakın ha gününden önce gebelik testi yapmayın evde. varken bile çıkmayabiliyo. boşuna doktorlar 12. günde yapmıyo testi.
hamiş arkadaşlar size sourum var; bebiişlerinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? ben hala hissedemiyorum da...
evet çok hafif seyrimeler var ama dışarıdan hissedilmesi imkansız. bazen bir iki gün ben ben bile hissedemiyorum. senin ikizlerinmi var canım?İkiz olduğu için dir canım ikizler de bende pek hissetmiyordum 22 den sonra daha da gucleniyorlar 500 er gram olsunlar başlarsın hissetmeye..gaz gibi hareketlenme hissediyorsun dur ama..
Önceki gebeligim ikizdi 24 haftalık erken doğum olduevet çok hafif seyrimeler var ama dışarıdan hissedilmesi imkansız. bazen bir iki gün ben ben bile hissedemiyorum. senin ikizlerinmi var canım?
kıyamamÖnceki gebeligim ikizdi 24 haftalık erken doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?