Benim ıgne 6000 lik ağır geliyo baya yakiyo ama sonuç pozitif çıksin da katlancam artık.Mtfr 677 heterozigot..ilk 3 ay kullandım ben iğne transferle başladık..kanama çoğalınca kestiler bir daha başlama gerek yok önemsiz faktör dendi..faktör 5 önemli diye biliyorum sen kaç lik vuruluyorsun
0.4 luk te yakıyor farketmez canım agir gelmesi ile alakası yok yakmasının..iğne yakan bir iğne..cinsi öyle..zamanla alışıyor insan..mesela iğneyi enjekte etmeden önce orayı soğuk kolonyala pamuk ile temizle..ıslak iken iğneyi enjekte et..Ben onu keşfetmiştim..sanki daha az yakıyordu o zaman parmağının arasında derini iyi sıkıştır..içerde iken iğneyi çok oynatma oda acıtır..Benim ıgne 6000 lik ağır geliyo baya yakiyo ama sonuç pozitif çıksin da katlancam artık.
Yok bebeğim yaa..benim kaburga ağrıyor birde sağ kasık..merak ettim bak konuş doktorunla haberdar et benide..sertlik kasılma toplanma var mi..Kaderim sende hic belinden kalcana inen agri oluyormu ? 1 sattir kotuyum dk rumu aradim ulasamadim henuz((
Konustum canim simdi aradi dk normal agrilar bunlar artik diyor miniset ic dinlen dedi.bugun sanirim biraz ayakta fazla gezindimmm sordu zaten ayakta fazlami kaldin dedi.cumaya cagirdi kontrole.normalde sali gidicektim tatilmiss hastanelerr..Yok bebeğim yaa..benim kaburga ağrıyor birde sağ kasık..merak ettim bak konuş doktorunla haberdar et benide..sertlik kasılma toplanma var mi..
Ben 17.haftaya kadar 0.6 lik kullandim canim sonra 0.4 e dusurdu ama yinede ayni farketmiyo yakacagi zmaan yakiyoo ilk bastaa aci ayni aci :))Benim ıgne 6000 lik ağır geliyo baya yakiyo ama sonuç pozitif çıksin da katlancam artık.
Ayy çok fena ama ben daha önce başka markanın 0.3 lugu nu kullanmıştım o hiç yakmamisti ama işte yeterli gelmediği için bebeğim gitmiş zatenBen 17.haftaya kadar 0.6 lik kullandim canim sonra 0.4 e dusurdu ama yinede ayni farketmiyo yakacagi zmaan yakiyoo ilk bastaa aci ayni aci :))
Ben bundan onceki gebeligimde 0.4 le basladim 10 haftamda bebegin kalbi durdu.bu gebelimde 0.6 ile basladik 11.haftamda kanamam oldu ara ara 17 ye kadar dvm etti sonra 0.4 e dusurdu dkrum.Ayy çok fena ama ben daha önce başka markanın 0.3 lugu nu kullanmıştım o hiç yakmamisti ama işte yeterli gelmediği için bebeğim gitmiş zaten
Allah bunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım gerçekten çok zor çeken bilirBen bundan onceki gebeligimde 0.4 le basladim 10 haftamda bebegin kalbi durdu.bu gebelimde 0.6 ile basladik 11.haftamda kanamam oldu ara ara 17 ye kadar dvm etti sonra 0.4 e dusurdu dkrum.
Çok şükür canım..hareketleri var sa bebeğin sıkıntı yok dedi benim doktorum..o toplanmaya başladımı kasıyor sanirsam kendini..o zamanda hareket değil insanin karni tas gibi oluyordu geçen sefer den hatirladigim...birde kasıklar adet olcak mis gibi hem önde hem arkaya bele vuruyordu...benimki de tekme attıkça şeyim de sanki kapak var açılıp kapanıyor gibi yarin doktora sorcam bakalım ordan bir ağrı çıkıyor sanki..Konustum canim simdi aradi dk normal agrilar bunlar artik diyor miniset ic dinlen dedi.bugun sanirim biraz ayakta fazla gezindimmm sordu zaten ayakta fazlami kaldin dedi.cumaya cagirdi kontrole.normalde sali gidicektim tatilmiss hastanelerr..
Valla merak ediyorum göbeğini gerçekten..takmış kaynanam gene salı günü doktordan çıkışta gel bayramda urla ya gitme annane diyor...uff yaaa...bayramda bizde geçir diyorBende 0.4 lük kullanıyorum mosmor göbeğim ua ben bi yanlışlıl yapıyorum. Cuma görcen kuzum bak:))
Canım yaa tansiyon önemli bence ilaç kullanmalisin..hemotoloji ye katip çelebiye gittiğimde orda bir kadınla tanışmıştım onda da varmış tansiyon hep ilaç içiyormuş..hatta basmane çankaya da özel bir hastaneye gidiyormuş böyle olunca biz sana birşey yapamayız bir daha gelme demişler..oda katip çelebi ye hocaya geliyordu..senin doktorun kimdi canım...kızçeler napıyorsunuz? yine uzun süredir giremedim hiç kk ya.
hamişler umarım iyidir, hamiş adayları da umarım tedavileri iyi gidiyodur. biz 19. haftanın içindeyiz ikizlerimle allahın izniyle. yalnız şu aralar 10 gündür tansiyonum yine depreşti. hamilelikten önce tansiyon problemim vardı strese bağlı çıkıyodu hep, ilaç kullanıyodum. hamilelikle birlikte bıraktım ama şimdi yine yükseliyor. çok korkuyorum. doktorum ilaca başlayalım tekrar dedi ama ne bileyim ilaç içmeye de korkuyorum. limonla falan düşürmeye çalışıyorum. napmsk lazım bilen varmı?
Sende ki faktör neydi kuzu yaa unuttumBen doğuma kadar kullanacakmışım kuzum. K kaderim35 .. Göbeğim feci kuzum ya mosmor:) benim et havalı çok..
kecozz belli mi cinsiyetleri bebişlerin? Bizi çok ihmal ediyorsun. Çarşamba günü transfer oldum. Bu cumartesi belli oluyor. Dua et olur mu sen ikiz hamilesin (hamilelerin duası kabul olur derler. Sen 2 kere hamile sayılırsın:)))...
dualarım hep sizinle. inşallah transferin güzel haberlerle sonuçlanır. doğururken tüm kadınlar kulübü aileme de nasip et allahım diye dua edicem zaten inşallah. cinsiyetler bellli. biri kız biri oğlan allahın izniyle canım.Ben doğuma kadar kullanacakmışım kuzum. K kaderim35 .. Göbeğim feci kuzum ya mosmor:) benim et havalı çok..
kecozz belli mi cinsiyetleri bebişlerin? Bizi çok ihmal ediyorsun. Çarşamba günü transfer oldum. Bu cumartesi belli oluyor. Dua et olur mu sen ikiz hamilesin (hamilelerin duası kabul olur derler. Sen 2 kere hamile sayılırsın:)))...
canım benim doktorum ahmet zeki ışık ve ekibinden süleyman hoca. medical park ta. geceleri bazen birden öyle bi çıkıyo ki tansiyon uyuyamıyorum bile düşene kadar. çok korkuyorum bebişlerime bişey olacak diye. Allahım korusun.Canım yaa tansiyon önemli bence ilaç kullanmalisin..hemotoloji ye katip çelebiye gittiğimde orda bir kadınla tanışmıştım onda da varmış tansiyon hep ilaç içiyormuş..hatta basmane çankaya da özel bir hastaneye gidiyormuş böyle olunca biz sana birşey yapamayız bir daha gelme demişler..oda katip çelebi ye hocaya geliyordu..senin doktorun kimdi canım...
Bence hocan daha iyi biliyordur canım..ama bir kaç kişi de okudum ilaç kulkaniyorlarmis..riskli gebelik oluyor seninki de hem ikiz hem tansiyon bence ihmal etme..keske benimde erken den karaciğer enzimlerim anlasilsaydi da ilaç kullansaydım..son haddede hastaneye yatmak inan bana çok daha kotu..olmadı bir perinatolog â git fikir al..ikiz sonuçta herşeyi x 2 yasiyacaksincanım benim doktorum ahmet zeki ışık ve ekibinden süleyman hoca. medical park ta. geceleri bazen birden öyle bi çıkıyo ki tansiyon uyuyamıyorum bile düşene kadar. çok korkuyorum bebişlerime bişey olacak diye. Allahım korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?