Gunaydin canimcimm inss hersey yolunda gider bugun bitir artik hastane isinii rahatla sendee..Günaydın kuzular..hastaneden sevgilerle.....bu arada çok uykum var..yatacak bir yer olsada uyusan şuracıkta
Sonuçlar yarin çıkacak canım yaaa...kaldı gene..esim de isim çok var yarin gidemeyiz doktora diyor..ayy bir bebek verdi seval çok tatlı 11 aylık kız sarışın renkli gözlü adini ela koymuş annesi..yaptirmasaydin keske filan dedi..o son aylar insulin kullanmış..1 ayda 15 kilo almış..kızı çok tatlı ydi yaaa...maşallah..eşime diyom ela da var isim ne o hela gibi diyor..adam isim beğenmiyorGunaydin canimcimm inss hersey yolunda gider bugun bitir artik hastane isinii rahatla sendee..
Ayy ins biizm kizlarimizda sari sari olurrlarr bide renkli goozluu olsunlarr aminnnnnn...seker yuklemesinden b3n cok korkuyom kaderimm kimisi yaptir diyo kimisi yaptirmaa kafam allak bullak olduuSonuçlar yarin çıkacak canım yaaa...kaldı gene..esim de isim çok var yarin gidemeyiz doktora diyor..ayy bir bebek verdi seval çok tatlı 11 aylık kız sarışın renkli gözlü adini ela koymuş annesi..yaptirmasaydin keske filan dedi..o son aylar insulin kullanmış..1 ayda 15 kilo almış..kızı çok tatlı ydi yaaa...maşallah..eşime diyom ela da var isim ne o hela gibi diyor..adam isim beğenmiyor
Iyiyim canim yatiyrm kalkiyrm evdeyim iste esimde evde.yemeğimi fln kendim yapiyrm zaten kolay seyler bazen esimde yardimci oluyor. Arada alt komşuya iniyrm hem ignemi yapiyr bi kahve icip sohbet ediyrz .vakit geciyor. Bana 3. Gun embriyosu transfer edildi bu sefr
Aile hekimim benim çocukluğumu bilir..ona da sordum ben canım önder abi ne diyorsun diye yaptır dedi..sabahattin hoca da canan yanilcak seker yuklemesinde diyor..fuat hoca da istemişti yaptırdım ben de..obur forumda bir arkadaş diyete başladı ...bugün tanıdığım kadın da insulun vuruldugu için pişman di ama şart ti da dedi..yoksa erken doğum riski düşük kilo vs gelişim geriliği oluyormus...kaç haftalık doğurdu bilmiyorum ayak ustu konuştuk çünkü..biz arabadan iniyorduk onun arabası bizimkinin önündeydi..hastanede gördüm kızı bana çatık çatık bakmıştı eşime suna bak çok fena bakıyor dedim..maşallah gözlerine dedim..gözleri çok değişik bir renk ne mavi ne yeşil ismi gibi ela ama ilk defa gördüm öyle bir renk..kadın bebeğinizi olabildiğince karninizda tutun dedi..40 41 sonuna kadar gitsin dedi..güneşin altında çocukla konuşmak istemedim..ama 11 aylık cimcime yürüyormuş bile ...çok cabbar di yaa...bizim komşunun oğlu var 18 aylık emeklemiyor bile sırf kucak çocuğu sırf ilgi istiyor..ben alistirmamaya çalışcam kucağa..Ayy ins biizm kizlarimizda sari sari olurrlarr bide renkli goozluu olsunlarr aminnnnnn...seker yuklemesinden b3n cok korkuyom kaderimm kimisi yaptir diyo kimisi yaptirmaa kafam allak bullak olduu( artik isim isinide halletseniz iyi olacak ewsnde masallahh koyamicak bebise isimm
Sen her gün kahve mi iciyorsun...kızayım mi ben simdi sana rahimi inceltiyor diye biliyorum..içme sakin çok canın çekiyorsa bir yudum al..meyva ye..fındık fıstık ceviz ye..ananas kabak çekirdeği yee bu surede..canan i çıkartmadım seni de cikartmiycam dışarı..kızIyiyim canim yatiyrm kalkiyrm evdeyim iste esimde evde.yemeğimi fln kendim yapiyrm zaten kolay seyler bazen esimde yardimci oluyor. Arada alt komşuya iniyrm hem ignemi yapiyr bi kahve icip sohbet ediyrz .vakit geciyor. Bana 3. Gun embriyosu transfer edildi bu sefr
Bgnn 4. Gunum. Bakalim hayirlisi. Belki yrn disari cikarim diyrm cok gezmeden belki bicafede otururum. Evde oldukca kafamda surekli çünkü.
Sen su isim işini nasil halletcen bilmiyrm. Çünkü bnm adamimda ayni. Oglak işte. ..
Canim bilmem begenir misin ama ben masal ismini çok beğeniyorum ama benim kizim olursa ismi rüya olcakSen her gün kahve mi iciyorsun...kızayım mi ben simdi sana rahimi inceltiyor diye biliyorum..içme sakin çok canın çekiyorsa bir yudum al..meyva ye..fındık fıstık ceviz ye..ananas kabak çekirdeği yee bu surede..canan i çıkartmadım seni de cikartmiycam dışarı..kızElpisksk konuşsana sende şunlara biz de aylardır yatıyoruz iste..hatta salı günü urla ya annaneme gidelim bayram için diyoruz kaynanam kayinpederim ona bile karşı çıkıyor..yol yapmayayım diye..kızımın ikinci ismi nil olucakmış o belliymiş te birincisi nolcakmis..ikinciyi siz koyduysanız kardeşinle birinciyi de ben koyarim dedim..kardeşi ufak olan eski kız arkadasın in afi olsun istiyor..o çatık kaslarını kaldırıyor sabah suratsız adamım yaa...sonra da bir şey oldumu ölünce soruyorlar geçen sefer ki gibi..ölmüş çocuğa ne koyarsanız koyun diyorum bende bu sefer napim..fikir verin bana isim konusunda yaaa...off ne gıcık is mis su isim koymak..herkes soruyor isim belli mi diye..
Gunde 1 tane turk kahvesi icebikirim diye biliydm . Zaten bgn de sütlü kahve ıctik. Napiim evde sıkıldım ve durdukça düşünüyorum. Bu sefer stresten tutmayacak. Umursamayim busefr diyorum.Sen her gün kahve mi iciyorsun...kızayım mi ben simdi sana rahimi inceltiyor diye biliyorum..içme sakin çok canın çekiyorsa bir yudum al..meyva ye..fındık fıstık ceviz ye..ananas kabak çekirdeği yee bu surede..canan i çıkartmadım seni de cikartmiycam dışarı..kızElpisksk konuşsana sende şunlara biz de aylardır yatıyoruz iste..hatta salı günü urla ya annaneme gidelim bayram için diyoruz kaynanam kayinpederim ona bile karşı çıkıyor..yol yapmayayım diye..kızımın ikinci ismi nil olucakmış o belliymiş te birincisi nolcakmis..ikinciyi siz koyduysanız kardeşinle birinciyi de ben koyarim dedim..kardeşi ufak olan eski kız arkadasın in afi olsun istiyor..o çatık kaslarını kaldırıyor sabah suratsız adamım yaa...sonra da bir şey oldumu ölünce soruyorlar geçen sefer ki gibi..ölmüş çocuğa ne koyarsanız koyun diyorum bende bu sefer napim..fikir verin bana isim konusunda yaaa...off ne gıcık is mis su isim koymak..herkes soruyor isim belli mi diye..
Kizz ben kahveye hasret kaldim artik miss gibi kokuyooSen her gün kahve mi iciyorsun...kızayım mi ben simdi sana rahimi inceltiyor diye biliyorum..içme sakin çok canın çekiyorsa bir yudum al..meyva ye..fındık fıstık ceviz ye..ananas kabak çekirdeği yee bu surede..canan i çıkartmadım seni de cikartmiycam dışarı..kızElpisksk konuşsana sende şunlara biz de aylardır yatıyoruz iste..hatta salı günü urla ya annaneme gidelim bayram için diyoruz kaynanam kayinpederim ona bile karşı çıkıyor..yol yapmayayım diye..kızımın ikinci ismi nil olucakmış o belliymiş te birincisi nolcakmis..ikinciyi siz koyduysanız kardeşinle birinciyi de ben koyarim dedim..kardeşi ufak olan eski kız arkadasın in afi olsun istiyor..o çatık kaslarını kaldırıyor sabah suratsız adamım yaa...sonra da bir şey oldumu ölünce soruyorlar geçen sefer ki gibi..ölmüş çocuğa ne koyarsanız koyun diyorum bende bu sefer napim..fikir verin bana isim konusunda yaaa...off ne gıcık is mis su isim koymak..herkes soruyor isim belli mi diye..
Canımmm ben heyecandan geberiyorum. Saat değil dakika geçmiyor. Benim dün karnim ve belim agriyodu bugün heyecandan olsa gerek mide bulantısı oldu. Tansiyonum düşük hep sen nasılsınsamimi kuzun nasılsın? Yarın sabah kaçta vereceksin kan? Sende bi belirti var mı?
Sağol canım sizede hayırlı geceler..tatlı rüyalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?