Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Gunaydin canimcimm inss hersey yolunda gider bugun bitir artik hastane isinii rahatla sendee..
Sonuçlar yarin çıkacak canım yaaa...kaldı gene..esim de isim çok var yarin gidemeyiz doktora diyor..ayy bir bebek verdi seval çok tatlı 11 aylık kız sarışın renkli gözlü adini ela koymuş annesi..yaptirmasaydin keske filan dedi..o son aylar insulin kullanmış..1 ayda 15 kilo almış..kızı çok tatlı ydi yaaa...maşallah..eşime diyom ela da var isim ne o hela gibi diyor..adam isim beğenmiyor

Ayy ins biizm kizlarimizda sari sari olurrlarr bide renkli goozluu olsunlarr aminnnnnn...seker yuklemesinden b3n cok korkuyom kaderimm kimisi yaptir diyo kimisi yaptirmaa kafam allak bullak olduu ( artik isim isinide halletseniz iyi olacak ewsnde masallahh koyamicak bebise isimm

fulya3535 canım nasılsın..nasıl gidiyor istirahat..
Iyiyim canim yatiyrm kalkiyrm evdeyim iste esimde evde.yemeğimi fln kendim yapiyrm zaten kolay seyler bazen esimde yardimci oluyor. Arada alt komşuya iniyrm hem ignemi yapiyr bi kahve icip sohbet ediyrz .vakit geciyor. Bana 3. Gun embriyosu transfer edildi bu sefr
Bgnn 4. Gunum. Bakalim hayirlisi. Belki yrn disari cikarim diyrm cok gezmeden belki bicafede otururum. Evde oldukca kafamda surekli çünkü.
Sen su isim işini nasil halletcen bilmiyrm. Çünkü bnm adamimda ayni. Oglak işte. ..

Aile hekimim benim çocukluğumu bilir..ona da sordum ben canım önder abi ne diyorsun diye yaptır dedi..sabahattin hoca da canan yanilcak seker yuklemesinde diyor..fuat hoca da istemişti yaptırdım ben de..obur forumda bir arkadaş diyete başladı ...bugün tanıdığım kadın da insulun vuruldugu için pişman di ama şart ti da dedi..yoksa erken doğum riski düşük kilo vs gelişim geriliği oluyormus...kaç haftalık doğurdu bilmiyorum ayak ustu konuştuk çünkü..biz arabadan iniyorduk onun arabası bizimkinin önündeydi..hastanede gördüm kızı bana çatık çatık bakmıştı eşime suna bak çok fena bakıyor dedim..maşallah gözlerine dedim..gözleri çok değişik bir renk ne mavi ne yeşil ismi gibi ela ama ilk defa gördüm öyle bir renk..kadın bebeğinizi olabildiğince karninizda tutun dedi..40 41 sonuna kadar gitsin dedi..güneşin altında çocukla konuşmak istemedim..ama 11 aylık cimcime yürüyormuş bile ...çok cabbar di yaa...bizim komşunun oğlu var 18 aylık emeklemiyor bile sırf kucak çocuğu sırf ilgi istiyor..ben alistirmamaya çalışcam kucağa..

Sen her gün kahve mi iciyorsun...kızayım mi ben simdi sana rahimi inceltiyor diye biliyorum..içme sakin çok canın çekiyorsa bir yudum al..meyva ye..fındık fıstık ceviz ye..ananas kabak çekirdeği yee bu surede..canan i çıkartmadım seni de cikartmiycam dışarı..kız Elpisksk konuşsana sende şunlara biz de aylardır yatıyoruz iste..hatta salı günü urla ya annaneme gidelim bayram için diyoruz kaynanam kayinpederim ona bile karşı çıkıyor..yol yapmayayım diye..kızımın ikinci ismi nil olucakmış o belliymiş te birincisi nolcakmis..ikinciyi siz koyduysanız kardeşinle birinciyi de ben koyarim dedim..kardeşi ufak olan eski kız arkadasın in afi olsun istiyor..o çatık kaslarını kaldırıyor sabah suratsız adamım yaa...sonra da bir şey oldumu ölünce soruyorlar geçen sefer ki gibi..ölmüş çocuğa ne koyarsanız koyun diyorum bende bu sefer napim..fikir verin bana isim konusunda yaaa...off ne gıcık is mis su isim koymak..herkes soruyor isim belli mi diye..

Canim bilmem begenir misin ama ben masal ismini çok beğeniyorum ama benim kizim olursa ismi rüya olcak

Gunde 1 tane turk kahvesi icebikirim diye biliydm . Zaten bgn de sütlü kahve ıctik. Napiim evde sıkıldım ve durdukça düşünüyorum. Bu sefer stresten tutmayacak. Umursamayim busefr diyorum.
Nilsu duymustum ben 2 isim olacaksa kisa ve kullanilabilir olmali. Süs olmamali.

Kizz ben kahveye hasret kaldim artik miss gibi kokuyoo (( hem ben bi yerde okumustum kahvenin hangi cesidi olursa olsun rahimde acilmaya etkisi varmis tuketmeyin kizlar sakin fazla.ben en son Ankaraya gittim geldim hist.icin sonra transfer oldu kisti zaten hic disari cikamadim bombanin patlamasina az kaldi :)))) canim begenirmisiniz bilmem ama bikac begendigim isim var benim Elisya,Eflin,Asel,gulce

Masal nil yildiz
Rüya nil yildiz
Oluyor mu ki..bizde kısa isim tercih ediyoruz..öykü olabilir cemre olabilir ama ben k harfi istiyorum isimde k harfi kariyer i temsil edermiş.. samimi cim...
fulya3535 ahhh canım yakın olsam kurs çıkışı uğrarım sana..bugün daisyp e gidemedim cenazesi var diye..artik sizin sonuçlar belli olsun bayramdan sonra haftaiçi buluşalım alsancak ta..herkes çatladı anladığım..ama su bebecik annesine sımsıkı tutununcaya kadar azcik sabretsen hayatım...kesen gözüksün yeri gözüksün..yukarlarda tutunsun..gıcık kocam su ismine karşı canım yaa..su terazisi su çiçeği vs bir suru isim takıyor adam ikizler de toprak ile su demiştim o oğlak ben yengecim diye bir suru boyle kelime saydı bana..

Elpisksk eflin ne demek canım o değişik geldi bir de asel ne demek ilk defa duyuyorum elisya uzun çok...
Eflin nil yildiz tekerleme gibi mi oldu..
Benim adam klasik adam kızlar yaa..öküz gelmiş öküz gider hep at gözlüğü ile bakıyor...sinir oluyorum su isim isine..
Bebek odası na limon sarısı dedim ona da karşı çıktı..lila olsun mus..klasik iste adam..ne diyim yani..
Zeynep desem atlaya zıplaya koyacak zeynep ismini çok seviyor..ilkini zeynep koydu allahtan bir daha bu teklif le gelmez dedim icimden..oğlanda selahattin bu arada isim bulamayınca dayisi dedesinin adini vermiş hocaya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…