Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Çıktım kızlar yaa..biraz sut zeytin filan bitmişti mandıraya gittik eve geldik tansiyonum düştü esim kahvaltıyı hazırladı yeni kalktık masadan...olmadı benim yükleme yaa..geç olmuş diye hemşire yapmayalim fena olursun dedi..3 kez kan alcam 3 saat i bulcak ac ac dayanamazsın dedi..yarin sabah 8.30 ta gitcem gene hastaneye..sadece ağrılarımı sordum kaburga ağrısı bebek hareket ettikçe şeyim de olan sizlamayi...rahim ağzını filan ölçtü iste..bir sorin yok dedi 800 gr olmuş bizim minnak..25+2 ölçüme gore normalde 24+5 adete gore yani...kaldı bütün kan tahliller yarına ne diyim :)))) indim çıktım merdivenleri de canım da çıktı zaten tansiyonum düştü eve girince..gece de gene uyuyamadim kizin tekmesinden..3 tu uyanıktı cadı :))))

K kaderim35 kuzum doğum yapınca bu günlerini mumla arayacaksın:))))) keşke hep karnımda kalsaydı diyeceksin:)))) o yüzden bu günlerin kıymetini billl.

K kaderim35 kuzum doğum yapınca bu günlerini mumla arayacaksın:))))) keşke hep karnımda kalsaydı diyeceksin:)))) o yüzden bu günlerin kıymetini billl.
Yaaa öyle canım ama senin kide gelsin benimkine arkadaş ben 6 ay önden giderken..canan bak boyle yaptı bak boyle yaptı hazırlıklı ol diycem bende seni onden hazırlayacam göreceksin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…