Canım hakkımızda hayırlısı buymuş. Benim 2. Demem negatif. Bi kaç ay dinlenip era testi varmıs. Biraz pahalı onu yaptıracagız. Hakkımızda hayırlısı..Desteğiniz için teşekkür ederim ama bu işler nasip yapmak birsey yok.
era testi ne oluyorCanım hakkımızda hayırlısı buymuş. Benim 2. Demem negatif. Bi kaç ay dinlenip era testi varmıs. Biraz pahalı onu yaptıracagız. Hakkımızda hayırlısı..
Canim öyle yapmak birsey yok üzüldük ama buymus hayırlı olan.era testi ne ki? Bende de miyom var 3 tane bende onları aldircam.Canım hakkımızda hayırlısı buymuş. Benim 2. Demem negatif. Bi kaç ay dinlenip era testi varmıs. Biraz pahalı onu yaptıracagız. Hakkımızda hayırlısı..
canım yaa sende miyom varken mi deneme yapıldı?Canim öyle yapmak birsey yok üzüldük ama buymus hayırlı olan.era testi ne ki? Bende de miyom var 3 tane bende onları aldircam.
evet ama öncesinde sulu ultrasonla miyomlar rahime bası yapıyor mu diye bakıldı ve bası yapmıyor dedi dr. tüp bebek yapmadan önce eğer tutmazsa miyom bebeğe giden kanı cekiyor ( gibi bir seyler) demektir dedi .o zaman alrız dedi.Ama ben kaç tane dr a gittiysem hepsi aynısı söyledi gebe kalmaya engel değilmiş.canım yaa sende miyom varken mi deneme yapıldı?
anladım canım ben ege ünv.denedim ordada il sulu ult. yapıyorlar bende de polip çıkmıştı denemeden önce histeroskopi yaptılar polipi aldılar ege rahimin tamamen temiz olmasını istiyor zararsız kisti dahi olan varsa o temizlenmeden tedaviye başlamıyorlar o yüzden sordum ama doktorların vardır bir bildiği sonuçta onlarda riske atmak istemezler az emek vermiyoruz :)evet ama öncesinde sulu ultrasonla miyomlar rahime bası yapıyor mu diye bakıldı ve bası yapmıyor dedi dr. tüp bebek yapmadan önce eğer tutmazsa miyom bebeğe giden kanı cekiyor ( gibi bir seyler) demektir dedi .o zaman alrız dedi.Ama ben kaç tane dr a gittiysem hepsi aynısı söyledi gebe kalmaya engel değilmiş.
Mantıklı aslında ama tek düşündüğüm ameliyattan sonra 6 ay bekleme süresianladım canım ben ege ünv.denedim ordada il sulu ult. yapıyorlar bende de polip çıkmıştı denemeden önce histeroskopi yaptılar polipi aldılar ege rahimin tamamen temiz olmasını istiyor zararsız kisti dahi olan varsa o temizlenmeden tedaviye başlamıyorlar o yüzden sordum ama doktorların vardır bir bildiği sonuçta onlarda riske atmak istemezler az emek vermiyoruz :)
o kadar uzun mu bekletiyorlarMantıklı aslında ama tek düşündüğüm ameliyattan sonra 6 ay bekleme süresi
canım sitres yapma boya yaş iken renk istendiği gibi görünmüyor bi bitsin boya kurusun inşallah içine sinen bir renk olucak :)İyi pazarlar kızlar...esim getirecekti sana bugün dun aksam kulaklarını çınlattıkdaisyp ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum...zaten dun gece çok fena kavga ettik resmen sınır krizi geçirdim...bugün o kardeşiyle küçük odayı boyuyor her taraf iyice karıştı evin halini görseniz kızlar :) çingen çalıyor kurt oynuyor derler yaa...odanın rengini vek et atarim...limon sarısı boyuyorlar..kotu bur renk mi sizce..çok banel klasik şekilde döşemek istemedim..sari enerji vercek gibi geldi bana...
Pek bi açık sari oluyor canım..bakalım ikinci katta nasıl olcak...pembe istemedim ben yaaa..esim hatta lila dedi..lila da istemedim ne bilim..canım sitres yapma boya yaş iken renk istendiği gibi görünmüyor bi bitsin boya kurusun inşallah içine sinen bir renk olucak :)
Esim bütün evi sararttin diyor
Öyle biliyorum bakalımo kadar uzun mu bekletiyorlar
Beyaz olcak canım mobilyalar buna benzeyecek marangoz yapıyorBen moru sevdigim icin kesinn lila yaprdim ama bilemedim simdi. Sari boyayinca oda nasil olacak. Genelde kiz mobilyalari pembe beyaz olmuyor mu ne dusu dun oda icin
çok güzel sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün odasındaBeyaz olcak canım mobilyalar buna benzeyecek marangoz yapıyor
Eki Görüntüle 1636976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?