Çok güzel canim sağlıkla büyüt inş.Beyaz olcak canım mobilyalar buna benzeyecek marangoz yapıyor
Eki Görüntüle 1636976
Bence oda cok beyaz ve sade. Bana kalırsa resimdeki gibi ya 2 renk açık
Kendi de farketti bazı yerler olmamış diyor bayramda bir kat daha boyarsın olmadı dedim..ne dese beğenirsin bir daha 3 kilo boya alırsam istediğim renk alırım hayatta da bu sariyi kapatmak için uğraşmam boyacı tutarım :)))) baksana rengeBence oda cok beyaz ve sade. Bana kalırsa resimdeki gibi ya 2 renk açık
Koyu duvar kagidi yap. Yada esinin dedigi gibi pembe lila yap. Nolcak haftaya bidaha boyar
İyigeceler canım..iyi geceler arkdslar
Forumlarda okuduğum o jelde öyle oluyormuş ama ben fitil kullandığım için tam bilemiyorum kiKizlar ya bnm bu crinone jeli sürdükten sonra biparça jel kalintisi pembe olark çamasira geliyor. Bu 4. Kullanisim dah once olmadı. Sizde olmusmuydu yrnndr a sormalimiyim?
Bnm bildiğin kahverengi geliordu. Renk değiştirerek geri gelior.korkulacak birsey yok.hatta içerde kalıp toplu halde buyuk parcalar halinde geldiği oldu,Forumlarda okuduğum o jelde öyle oluyormuş ama ben fitil kullandığım için tam bilemiyorum kibizde jel kullananlar nerdeeeesssiiiniiizzz...
Daisyp arkadaşımız ilk denemesini orda yaptırdi..ama negatif oldu..başka yerler konusunda da fikir alman daha sağlıklı olur gibi geliyor banaselamun aleykum hayrlı geceler bende aranıza katılmak ıstıyorum bende bu aydan sonra ekım ayında tup bebege başlıcam nasıpse tınaztepe hastanesınde erdal beyde fıkrınız varmı
Ben istanbulda yaptırdım..ilk denemem tuttu..ama kendiliğin den de 2 kez hamile kaldım..kürtaj oldum embriyo gelişmesi..genetik inceleme olsun istedim..o yüzden de istanbula gitmeyi göze aldım..siz nerde yaptırdınız tup bebegınızı
hoş geldin aramıza hayırlısı olsun :)selamun aleykum hayrlı geceler bende aranıza katılmak ıstıyorum bende bu aydan sonra ekım ayında tup bebege başlıcam nasıpse tınaztepe hastanesınde erdal beyde fıkrınız varmı
sanada canım iyi güzel sağlıklı haftalar olsun spordan geldim şimdi ev işine başlıyacam başlamadan sizlerden de ayrı kalamıyorum bir buraya bakayım dedim sonra işşşşGünaydın kızlar...iyi haftalar olsun herkese..tatilde olanlara iyi tatiller..çalışanlara iyi çalışmalar..dinlenenler e iyi dinlenmeler...
İyi yaptın canım..bende biraz evi temizledim annemle yattığım yerden sunu yap bunu yap desem kızıyor...vileda yaptım azcik..koltuğu çek anne orada temizlensin..örtüleri çıkar anne diye diye temizlendi ...biktim çünkü...esim dun boya yaptı temizlik kaldı..kaynanam goya yapcak ti geceen Babane gelince bahanesi hazır kaldı...ayaklarımın altına yapışıyor bütün pislikler delircem yoksa..yatağa giriyoruz zaten bütün gün uzanıyorum..banyoyu aksam esim ovar diyorum anneme hic demiyor yaa ben temizleyeyim diye..tamam o temizlesin diyor..erkek temizliği ile kadın temizliği bir olmuyorki..annem Geçen hafta banyoyu ovdu küveti filan ama klozet çok batıyor..demir ilacı maf ediyor bagirsaklarimi..esim desen o sakalları gün aşırı kesiyor..lavoba kil oluyor bu sefer..çok çamaşır suyu kireç sokucu solumak istemiyorum ama napim mecbur bırakıyorlar..evde olduğum için hersey batıyor iste...çalışıyor olsam yorgunluktan kir görmüyorum belkide...toz solumak istemiyorum bütün gun evde yatarken ama gel de anlat iste çevredekilere...sanada canım iyi güzel sağlıklı haftalar olsun spordan geldim şimdi ev işine başlıyacam başlamadan sizlerden de ayrı kalamıyorum bir buraya bakayım dedim sonra işşşş
Hayırlısı olsun arkadaşım..daha önce nerde yaptırmıştın..sorun ne sizde..Selam kizlar araniza yeni katildim bende ekim gibi 3.tup deneme mi yaptircam nasip olursa izmir kent hastanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?