- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
Yine ayni yerde yaptirmistim bende pko var o yuzden ilk hamileligim dusukle sonuclandi maalesef ikincide degerlerim.dusmeye basladi falan filan 3.ise kismet bakalim :)Hayırlısı olsun arkadaşım..daha önce nerde yaptırmıştın..sorun ne sizde..
İnşallah rabbim gönlüne gore versin canım..benim bir arkadaşım in progestan değeri düşükmüş sürekli iğne yapmış doktoru progestan tahlili yaptırmış ve ilk 4 ay kanaması olmamasına rağmen sürekli yatırmış doktoru..hic kalkmamış..Yine ayni yerde yaptirmistim bende pko var o yuzden ilk hamileligim dusukle sonuclandi maalesef ikincide degerlerim.dusmeye basladi falan filan 3.ise kismet bakalim :)
Progestani bende cok yaptirdim canm transfer onc3sinden baslamistik hemde ama nasip degilmisİnşallah rabbim gönlüne gore versin canım..benim bir arkadaşım in progestan değeri düşükmüş sürekli iğne yapmış doktoru progestan tahlili yaptırmış ve ilk 4 ay kanaması olmamasına rağmen sürekli yatırmış doktoru..hic kalkmamış..
Namık hoca mi yapıyor kent te tedaviyi canım..Progestani bende cok yaptirdim canm transfer onc3sinden baslamistik hemde ama nasip degilmis
Yok canm dilek hanima.gidiyorumNamık hoca mi yapıyor kent te tedaviyi canım..
Oda irenbe deydi galiba daha önce...hayırlısı olsun tedavin..Yok canm dilek hanima.gidiyorum
Eflin yattı benim aklima canım..eflin nil olsun dedim...hatta esim çok kafiyeli dedi..dun kardeşi vardı oda o zaman nil eflin olsun dedi...esim pek cirlamadi yaaa aklına yattı mi ne...çok ince harf var kalın harf li olsun öykü nil dedi..dedim öykü kalın harfmi hayatım..tam belli değil sıla yida çok severdim eskiden sıla koycam çocuğumun adini derdim..simdi oda çok kaba geliyor..amaann çok karışık bu isler..kimsede olmasın kolay söylensin anlamı da güzel olsun istiyorum...
Sorma kuzum o bende de var özellikle gece 10 11 gibi başlıyor 1 haftadır senin nasıl bilmiyorum da..yemekten sonra başlıyor..sanki boğazında bir avuç tuz yutmuş gibi yanıyorum yutkunamiyorum...boğaz reflüsü olabilir mis..yarin sorcam doktora..yatamiyorum..yattikca tıkaniyorum sanki..senin nasıl bir şey..dondurma soğuk su filan mi içtin yoksa ben gibi belli saatlerde mi öyle yutkunamama oluyor dikkat ettin mi hic..Canimcim okuma modundayim ben yinee keyfim yok galiba hasta oluyorum bogazlarim agriyo yutkunamiyorum(
Evet oylemis israel bey irenbeye gecince dilek hanimda.kente gecmisOda irenbe deydi galiba daha önce...hayırlısı olsun tedavin..
Ben israil bey irenbede de çalışmıyor diye biliyorum orayı bıraktı diye duymuştum...Evet oylemis israel bey irenbeye gecince dilek hanimda.kente gecmis
Onun hastasi olan bir arkadasim tekrar tedaviye baslamak icin gorustugunde oraya gececek demis sekreteri bilemiyorum yaniBen israil bey irenbede de çalışmıyor diye biliyorum orayı bıraktı diye duymuştum...
Ben israel beyin hastasiyim.kontroller muayenefe işlemler irenbedw oluyor.zaten irenbenin kurucusuymus kendiOnun hastasi olan bir arkadasim tekrar tedaviye baslamak icin gorustugunde oraya gececek demis sekreteri bilemiyorum yani
Ay en sevdiğim isimler.doruk derin yada duruyla .inşaallah allahim banads kismet edrrrse bende oyle dusunuyrm. Sadece doruk ismi icin isim analizi yapan kişi keskin isim koymayin demişti. Sarp demir doruk kaya gibi mesela ama bendenkoyarim gibi
Bgn kuafore gittim adi elvindi kizin. Hoşuma gitti kafanı kariistir mi bilemedimEflin yattı benim aklima canım..eflin nil olsun dedim...hatta esim çok kafiyeli dedi..dun kardeşi vardı oda o zaman nil eflin olsun dedi...esim pek cirlamadi yaaa aklına yattı mi ne...çok ince harf var kalın harf li olsun öykü nil dedi..dedim öykü kalın harfmi hayatım..tam belli değil sıla yida çok severdim eskiden sıla koycam çocuğumun adini derdim..simdi oda çok kaba geliyor..amaann çok karışık bu isler..kimsede olmasın kolay söylensin anlamı da güzel olsun istiyorum...
Derin - doruk güzelmiş..ben toprak - su istemistim..ben yengecim esim oğlak diye..
Suyu istemedi sonra toprak -yaprak dedim sonra toprak ta olmaz dedi..biz bir turlu bulamadık sen benden iki isim istiyorsun canım :))) yada kendi bas harflerinizden oluşan isimleri seçebilirsiniz..ben k esim f ile başlıyor...atıyorum kamer - füsun tamamen salladım yani..onada cık demişti benim adam yaaa...diğer tr geneli tüp bebek annelerinden çalayım diycem ama onlarda hep tek cins..yaa kız yaa erkek..
Elvini biliyorum canım..arkadaşım koymuştu..eflin nile daha yatkın geldi bana...bende k harfi olsun istiyorum..sma bulamadım k harfi kariyeri temsil ediyor diye..israel hoca senin transferini nerde yapmış ti canım irenbe demi..Ay en sevdiğim isimler.doruk derin yada duruyla .inşaallah allahim banads kismet edrrrse bende oyle dusunuyrm. Sadece doruk ismi icin isim analizi yapan kişi keskin isim koymayin demişti. Sarp demir doruk kaya gibi mesela ama bendenkoyarim gibi
Bgn kuafore gittim adi elvindi kizin. Hoşuma gitti kafanı kariistir mi bilemedim
Okudum ok...üstte kalmis sayfayı kaldırınca farkettim..nasıl gidiyor istirahat...Ben israel beyin hastasiyim.kontroller muayenefe işlemler irenbedw oluyor.zaten irenbenin kurucusuymus kendi
Ortagi yani
Yok canim yaa klima yuzunden oldu sanirimm grip oluyorum galibaa..yarin kontrolum var bakalimmSorma kuzum o bende de var özellikle gece 10 11 gibi başlıyor 1 haftadır senin nasıl bilmiyorum da..yemekten sonra başlıyor..sanki boğazında bir avuç tuz yutmuş gibi yanıyorum yutkunamiyorum...boğaz reflüsü olabilir mis..yarin sorcam doktora..yatamiyorum..yattikca tıkaniyorum sanki..senin nasıl bir şey..dondurma soğuk su filan mi içtin yoksa ben gibi belli saatlerde mi öyle yutkunamama oluyor dikkat ettin mi hic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?