Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Yine ayni yerde yaptirmistim bende pko var o yuzden ilk hamileligim dusukle sonuclandi maalesef ikincide degerlerim.dusmeye basladi falan filan 3.ise kismet bakalim :)
İnşallah rabbim gönlüne gore versin canım..benim bir arkadaşım in progestan değeri düşükmüş sürekli iğne yapmış doktoru progestan tahlili yaptırmış ve ilk 4 ay kanaması olmamasına rağmen sürekli yatırmış doktoru..hic kalkmamış..

Progestani bende cok yaptirdim canm transfer onc3sinden baslamistik hemde ama nasip degilmis

kızlar napıyosunuzzzz? K kaderim35 isim buldunmu kızçene?
Ben ikizlere isim arıyoum kızlar. Oğlan doruk kız da derin diyoruz ama daha iyi fikirlere açığım. sizden fikir bekliyorummmm. öpüyorummm....

Merhaba arkadaslar..
Izmiri bilmem ama izmirin yakininda manisada yaptirdim ben ilk tup bebegimi..
ve okadar zorluklar atlatmama ragmen cok sukur tuttu..
siddetle o hastaneyi ve fdoktorumu tavsiye ederim.m ben sahsen hollandadan kalkip gelip o doktorda yaptirdim burdakilere guvenemedim.. ve cok sukutr 50 -58 arabayla oturarak yolculuk yapmama ragmen tuttu..

Doktorum cok basarili ve asiriii anlayisliii Nahit ata beydi.. calisanlar bile okadar iyiydilerki.. hasta bakicisi bile asonsorde karsilastigimzda dua ederek yolladi beni yola cikacagimi duyunca..
Hala doktorumla kontagim var.. ve size diyebilirimki.. gercekten alaninda uzman.. gormeden bile dedigi hersey tutuyo bire bir..
hsg filmi de cekti cok sukur ne agri ne sizi verdigu ilaclar sayesindr hic bir sey hissetmedimm..

Hastane adi medical grand hastanesi manisada nahit ata bey doktorum siddetle tavsiye ederim

Ben ikizlere isim arıyoum kızlar. Oğlan doruk kız da derin diyoruz ama daha iyi fikirlere açığım. sizden fikir bekliyorummmm. öpüyorummm....
Eflin yattı benim aklima canım..eflin nil olsun dedim...hatta esim çok kafiyeli dedi..dun kardeşi vardı oda o zaman nil eflin olsun dedi...esim pek cirlamadi yaaa aklına yattı mi ne...çok ince harf var kalın harf li olsun öykü nil dedi..dedim öykü kalın harfmi hayatım..tam belli değil sıla yida çok severdim eskiden sıla koycam çocuğumun adini derdim..simdi oda çok kaba geliyor..amaann çok karışık bu isler..kimsede olmasın kolay söylensin anlamı da güzel olsun istiyorum...
Derin - doruk güzelmiş..ben toprak - su istemistim..ben yengecim esim oğlak diye..
Suyu istemedi sonra toprak -yaprak dedim sonra toprak ta olmaz dedi..biz bir turlu bulamadık sen benden iki isim istiyorsun canım :))) yada kendi bas harflerinizden oluşan isimleri seçebilirsiniz..ben k esim f ile başlıyor...atıyorum kamer - füsun tamamen salladım yani..onada cık demişti benim adam yaaa...diğer tr geneli tüp bebek annelerinden çalayım diycem ama onlarda hep tek cins..yaa kız yaa erkek..

Canimcim okuma modundayim ben yinee keyfim yok galiba hasta oluyorum bogazlarim agriyo yutkunamiyorum (
Sorma kuzum o bende de var özellikle gece 10 11 gibi başlıyor 1 haftadır senin nasıl bilmiyorum da..yemekten sonra başlıyor..sanki boğazında bir avuç tuz yutmuş gibi yanıyorum yutkunamiyorum...boğaz reflüsü olabilir mis..yarin sorcam doktora..yatamiyorum..yattikca tıkaniyorum sanki..senin nasıl bir şey..dondurma soğuk su filan mi içtin yoksa ben gibi belli saatlerde mi öyle yutkunamama oluyor dikkat ettin mi hic..

Ay en sevdiğim isimler.doruk derin yada duruyla .inşaallah allahim banads kismet edrrrse bende oyle dusunuyrm. Sadece doruk ismi icin isim analizi yapan kişi keskin isim koymayin demişti. Sarp demir doruk kaya gibi mesela ama bendenkoyarim gibi

Bgn kuafore gittim adi elvindi kizin. Hoşuma gitti kafanı kariistir mi bilemedim

Elvini biliyorum canım..arkadaşım koymuştu..eflin nile daha yatkın geldi bana...bende k harfi olsun istiyorum..sma bulamadım k harfi kariyeri temsil ediyor diye..israel hoca senin transferini nerde yapmış ti canım irenbe demi..

Yok canim yaa klima yuzunden oldu sanirimm grip oluyorum galibaa..yarin kontrolum var bakalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…