Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

bende ekım gıbı baslıcam tınaztepede ama cok endıselıyım vede ne olcak bulmıyırum sımdıye sadece muayne oldum yani zor bı surec ben cok cekınıyorum

Ben istanbulda yaptırdım..ilk denemem tuttu..ama kendiliğin den de 2 kez hamile kaldım..kürtaj oldum embriyo gelişmesi..genetik inceleme olsun istedim..o yüzden de istanbula gitmeyi göze aldım..
hmmm ne guzel rabbim bizede ilk denememizde nasip eder bebeklerimizi rabbim sanada saglıcakla dogurup kucagına almayı nasip etsin canım

Iyiyim kuzum iyiyim cok sukur takip ediyorum sizleri uzaktan
Niye uzaktan canım allah allah..konuş sende küserim bak olmaz öyle...iyi bende yazmiyorum artik burdan bırakıyorum forumu...nasildi istanbul anlatsana..çok özledim gene istanbulu..gezmeye seviyorum orayı..yasamaya değil tabiki çok kalabalık..

Neyi canım tutcak mi tutmayacak mi endişesini atamıyorsun..biraz rahat ol nolursun..
Malesef surekli kafamda . Calismak daha iyiymis bu surecte.onu anladim. Hoş 1.sinde calistim tutmadi hemde 1.kalitedeydi. bi yandanda tutacaksa tutar diyorum off işte. Belli olsa hemen keşke

Malesef surekli kafamda . Calismak daha iyiymis bu surecte.onu anladim. Hoş 1.sinde calistim tutmadi hemde 1.kalitedeydi. bi yandanda tutacaksa tutar diyorum off işte. Belli olsa hemen keşke
Az kaldı canım sabret yaa..o bekleme suresi hic geçmiyor canım..bu bebekler sabrı öğretiyor bize resmen..kafani dağıtacak birşeyler yap kitap oku..ben gibi nigar kanlı evlilik programı izle onlarla dalga geç :)))) sevdigin dizileri izle yabancı dizilere başla..kardeşim laptopu bıraktı bana..ona dizi film yüklemiş onlarla zaman geçirdim..yabancı diziler iyi oluyor...sürükleyici bir gün de 5 bolum izlesen gün bitiyor...var mi önceden izledigin hic..

Ondan da sıkılıyorum. Zevk almiyrm.kitabada busefer baslamadim
Neden bilmiyorum. Butun gun tv ye bakıp duruyorum boş boş...

Ondan da sıkılıyorum. Zevk almiyrm.kitabada busefer baslamadim
Neden bilmiyorum. Butun gun tv ye bakıp duruyorum boş boş...
Bende öyleydim bir ara ama sonra alışıyorsun bir sure sonra gene eskisi gibi oluyor..kısır döngü gibi devam ediyor..bu civarda olsan uğrardım sana ama uzak sizin ora bizim buraya.. şaşırdım zaten geçen gün esim nasıl kendisi canan â götüreyim dedi..inşallah rabbim dualarını bos çevirmeyecek arkadaşım...ben sen gibi okuyamadim valla

Kaderim senin kontrol kactaa ben geldim simdi hersey iyi ama seker 155 cikti ona canim sıkkın yarin trkrar olucak 100 luk (

Kızlar bana yardım edin bu tüp bebek surecını bıraz anlatırmısınız yanı basta nasıl bı tedavı oluyor
Mrb surec basta cok cabuk ve kolay geciyor once gobekten ignelerle basliyor sonra buyuyen yumurtalar toplandiktan sonra haplara ve transfer islemine geciliyor transferden once ve sonra kalcadan ignelerle bir sure tedavi devam ediliyor transferden 12 gun sonra hamilelik olusmus mu olmusmamis mi kan tahlili falan falan aslinda hepsi cok kisa bir zaman diliminde oluyor

Teşekkürlerim canım adet olmayı bekliyorum bakalım insaAllah güzel geçer bende hamillere katiliRim

Canim psikolojik tedavideyim biliyosun kafamdan atmak istiyorum cocuk mevzusunu en azindan bi sure ama sizleri ozluyorum bakmadan yapamiyorum :) aman sakin hee sen yazmayi birakma istanbula gelince cok tempolu gecti biraz uzulduk cumartesi gunu cok yagis vardi nikaha yetisemedi teyzemler damadin annesi dusun erteletmeye calisildi bi sure ama trafik felc olmus karsidan 4.5 saatte gelebildiler son dakika evet derken geldiler turk filmi gibi herkes ha gelcekler geldiler derken gozumuz yolarda kaldi sonra bogaz turu yapildi teknede eglence yemek en guzel yani orasiydi baska turlu hic gezemedik yasancak yer asla degil izmirimin gözünü seveyim karsiyakaya bi indim ohhh dedim dunya varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…