Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kızlar çarşamba o zaman buluşalım..
aras35 qaraqiz @elpis-ksk daisyp gelenler...
samimi bugün ameliyat olcağı için gelemiyor,
@_ksk_ istanbul yolcusu,
fulya3535 istirahat ediyor,
Başka unuttuğum biri var mi kızlar?
Çarşamba okey diyorsanız alsancak ta nerde bulusalim mekan fikirlerinizi bekliyorum..esler gelcek mi..benimki durmaz bırakır kaçar gibi geliyor çünkü girişken değildir o...sonra dan acilanlardan :))) ben bugün daisyp e gideceğim zaten..esler de gelsin bizimkilere uyar dersiniz..onun daisyp in esi salı günü izinli..bence ilk kız kıza buluşsak daha iyi..genede siz bilirsiniz..ben uyarım size..

denizlide özel sağlık 2 sine orda yaptırdım. 2. smyrna art da yapıldı. ancak tedavileri 1.5 sürdü arastırmaları raporlar

ksk arkadaşım istanbula neden gidiyorsunn
canım kaynanamda belkayması ve kanal daralması var izmirde hangi doktora gitsek ameliyat diyor pilatin takılması lazım mış bir tanıdığımız istanbuldaki doktoru önerdi bakalım o ne diyecek hakkmızda hayırlısı ...

Kızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...

canım hadi bakalım az kaldı bebeğin inşallah sağlıkla çarşamba günü kucağında dualarımız seninle

Cok sevindim. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Dogundan once yaz yine sanandua edeyim

Amin inşaAllah sende saglıklı bı sekılde dogum yapıp bebegını kucagına alırsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…