amin canım inşallah onun içinde bu son tedavi olur :)))Bak canım bir de şöyle düşün sen 15 senedir ayni mevzuyu çekiyorsun..yaa 30 senedir gelini olsan..30 senedir ayni mevzu olurdu..inşallah bu sefer şifa görür de sende rahat edersin..
Canlar nasip olursa gelirim esim ok verirse siz ayarlayin gunu
ayarlanrsa ben de gelmek isterim. her yer uyarBiz buluşamadık daha hep birimizin bir sorunu oluyor toplanamiyoruz maalesef..eşlerimiz de artik tanışalım diyor ama :)))))
Sen menemen veya aliağa da değilmiydin canım..ben siz<in hepinizi edremite bekliyorummmmmmmm
Valla canım ben yenı basladım tedavıye tınaztepe hastanesıne gıdıyorum bucadaizmirli bayanlar selam olsun siZlere.izmirde tup bebek olarak nereyi oneriyorsunuz???
hayır canım edremitteSen menemen veya aliağa da değilmiydin canım..
canım kaynanamda belkayması ve kanal daralması var izmirde hangi doktora gitsek ameliyat diyor pilatin takılması lazım mış bir tanıdığımız istanbuldaki doktoru önerdi bakalım o ne diyecek hakkmızda hayırlısı ...ksk arkadaşım istanbula neden gidiyorsunn
Valla canım ben yenı basladım tedavıye tınaztepe hastanesıne gıdıyorum bucada
canım hadi bakalım az kaldı bebeğin inşallah sağlıkla çarşamba günü kucağında dualarımız seninleKızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...
Canim ben medical parka gidiyorum dr ahmet zeki isik.
Cok sevindim. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Dogundan once yaz yine sanandua edeyimKızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...
Tüp bebek merkezi canım özelhastane mi?tup bebek merkezimi canim?
Amin inşaAllah sende saglıklı bı sekılde dogum yapıp bebegını kucagına alırsın inşaAllahKızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?