Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Canım çok sevindim senin adına..sayılı günler bitiyor artık..kuzunla güzel haberlerini bekliyoruz..rahat kolay bir doğum diliyorum..

bana uyar saat kaçta

Cnm rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin cok dua et sende bize dogum aninda

Kuzum benim kesin degil esimi ikna edebilirsem gelicem

Kuzum benim kesin degil esimi ikna edebilirsem gelicem
Dun ben daisyp e gittim oturmaya esim dediki böbreğini kesmesinler ilk defa tanıştığım birinin evine gidiyorum diye..sen de eşine de ki bobregimi alcaklar mış :)))) edersin ikna kizz nolcak hic bir yere yanlız gitmiyormusun...kızlarla dertlescez de..göster resimlerimizi bak ne kadar melek gibi kızlar de...

2 olur mu geç mi ?? Kizlar da yazsın bakalım..yerini özel den yazarım..herkes duymasın nerde bulustugumuzu
Kızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.

Geçmiş olsun canim..dun daisyp ten aldım haberlerini ondaydım bende..biliyorum çok gelmek istediğini..olsun sen iyi olda..iyileşince bir gün oturmaya gelirsiniz ben çok agirlasirsam..

canım çok geçmiş olsun şükür bunuda atlattın inşallah artık herşey yoluna giricek

Cok gecmis olsun cnm

Gecmiş olsun rabbim şifa versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…