- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Yani tınaztepe hastanesı dıe gecıo ama tüp benek orda yapılıohastane mi?tup bebek merkezimi canim?
Saol cnm Allah razı olsun darısı başına...canım hadi bakalım az kaldı bebeğin inşallah sağlıkla çarşamba günü kucağında dualarımız seninle
Tamam yazarım cnm ağzına sağlık benimde dularım sizinle ve isteyen herkesle...Cok sevindim. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Dogundan once yaz yine sanandua edeyim
Amin cnm darısı sizlere olsun inş....Amin inşaAllah sende saglıklı bı sekılde dogum yapıp bebegını kucagına alırsın inşaAllah
Canım çok sevindim senin adına..sayılı günler bitiyor artık..kuzunla güzel haberlerini bekliyoruz..rahat kolay bir doğum diliyorum..Kızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...
Kızlar çarşamba o zaman buluşalım..
aras35 qaraqiz @elpis-ksk @daisyp gelenler...
samimi bugün ameliyat olcağı için gelemiyor,
@_ksk_ istanbul yolcusu,
@fulya3535 istirahat ediyor,
Başka unuttuğum biri var mi kızlar?
Çarşamba okey diyorsanız alsancak ta nerde bulusalim mekan fikirlerinizi bekliyorum..esler gelcek mi..benimki durmaz bırakır kaçar gibi geliyor çünkü girişken değildir o...sonra dan acilanlardan :))) ben bugün daisyp e gideceğim zaten..esler de gelsin bizimkilere uyar dersiniz..onun daisyp in esi salı günü izinli..bence ilk kız kıza buluşsak daha iyi..genede siz bilirsiniz..ben uyarım size..
2 olur mu geç mi ?? Kizlar da yazsın bakalım..yerini özel den yazarım..herkes duymasın nerde bulustugumuzubana uyar saat kaçta
Cnm rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin cok dua et sende bize dogum anindaKızlar selam umarım herkes iyidir. Bugün son kontrolümüz vardı çarşamba Allahın izniyle doğum dedi doktorumuz. Sanırım bu topiğin ilk doğumu olucak dualrınızı bekliyorum. Bende hepiniz için ediyorum. Hamile arkadaşlara sağlıklı hamilelik ve sağlıkla kucaklarına almayı ve isteyen tedavi gören arkadaşlarada en kısa zamanda pozitif haberler almayı diliyorum...
Kuzum benim kesin degil esimi ikna edebilirsem gelicemKızlar çarşamba o zaman buluşalım..
aras35 qaraqiz @elpis-ksk @daisyp gelenler...
samimi bugün ameliyat olcağı için gelemiyor,
@_ksk_ istanbul yolcusu,
@fulya3535 istirahat ediyor,
Başka unuttuğum biri var mi kızlar?
Çarşamba okey diyorsanız alsancak ta nerde bulusalim mekan fikirlerinizi bekliyorum..esler gelcek mi..benimki durmaz bırakır kaçar gibi geliyor çünkü girişken değildir o...sonra dan acilanlardan :))) ben bugün daisyp e gideceğim zaten..esler de gelsin bizimkilere uyar dersiniz..onun daisyp in esi salı günü izinli..bence ilk kız kıza buluşsak daha iyi..genede siz bilirsiniz..ben uyarım size..
Cnm menemende olan benimSen menemen veya aliağa da değilmiydin canım..
Dun ben daisyp e gittim oturmaya esim dediki böbreğini kesmesinler ilk defa tanıştığım birinin evine gidiyorum diye..sen de eşine de ki bobregimi alcaklar mış :)))) edersin ikna kizz nolcak hic bir yere yanlız gitmiyormusun...kızlarla dertlescez de..göster resimlerimizi bak ne kadar melek gibi kızlar de...Kuzum benim kesin degil esimi ikna edebilirsem gelicem
Kızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.2 olur mu geç mi ?? Kizlar da yazsın bakalım..yerini özel den yazarım..herkes duymasın nerde bulustugumuzu
Geçmiş olsun canim..dun daisyp ten aldım haberlerini ondaydım bende..biliyorum çok gelmek istediğini..olsun sen iyi olda..iyileşince bir gün oturmaya gelirsiniz ben çok agirlasirsam..Kızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.
Çok teşekkür ederim. Tabiki görüşürüz sizleri tanımayi çok isterimGeçmiş olsun canim..dun daisyp ten aldım haberlerini ondaydım bende..biliyorum çok gelmek istediğini..olsun sen iyi olda..iyileşince bir gün oturmaya gelirsiniz ben çok agirlasirsam..
Amin cnm darısı başına olsun benden sonra sıra sana geliyor...:)))Canım çok sevindim senin adına..sayılı günler bitiyor artık..kuzunla güzel haberlerini bekliyoruz..rahat kolay bir doğum diliyorum..
Amin cnm edicem hepiniz için....Cnm rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin cok dua et sende bize dogum aninda
canım çok geçmiş olsun şükür bunuda atlattın inşallah artık herşey yoluna giricekKızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.
Cok gecmis olsun cnmKızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.
canım çok geçmiş olsun şükür bunuda atlattın inşallah artık herşey yoluna giricek
ikinizede çok teşekkür ederim şükür anlattım şimdi evdeyim.Cok gecmis olsun cnm
Gecmiş olsun rabbim şifa versin inşaAllahKızlar hepinize iyi eğlenceler birdaha ki sefere mutlaka bende gelmek isterim.Dun ameliyat oldum 3 tane miyom vadi fakat ameliyatta 6 tane çıktı. Bazıları ultrason da gorulmeyebiliyormus bunlar hep engel gebeliğe neyseki şükür atlattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?