Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Instag. Yuklerim canim buraya beceremedim..bende simdi aventi okudum kadinlar kulubunde kimisi cam almis arada kaldim bak :)) ne zormus bu islerr cabucak karar veren ben bunlarda tikandim kaldim..

Instag. Yuklerim canim buraya beceremedim..bende simdi aventi okudum kadinlar kulubunde kimisi cam almis arada kaldim bak :)) ne zormus bu islerr cabucak karar veren ben bunlarda tikandim kaldim..
Cam in benim esim in elinde kırılma ihtimali çok büyük..ayrıca ilerde çocuk eğer kendi tutmak isterse zor olabilir ona diye de düşündüm agir olur yani ona..

ohhh ne şanslısınız biriniz urlada biriniz foçada. inşallah bigün terkedip izmiri urla öncelikli o iki ilçeden birine yerleşicem bi kayık bi motor bitti gitti
vallla bekleriz canım buraya yerleşen izmiri hiç aramıyor hele buralar bize kalıyor sakinlik sessizlik insan öyle bir alışıyorki karşıyakaya bile gittiğimde bana iki gün fazlasıyla yetiyor :)

beni affedin . ben gelemem kızlar durum malum. ben yatıyorum sürekli.
çarşamba nasipse İstanbul yolculuğu var kaynanamı istanbula doktora götürecez bel kayması ve kanal daralması var kendisinde burda beline 4 tane pilatin takılması gerektiğini söylüyorlar fakat ameliyat çok riskli ve garantisi istanbulda bir yabancı bayan doktor varmış kayropatist masaj tekniğiyle daralma ve kaymayı düzeltiyormuş bakalım

Hadi yaa geçmiş olsun

gecmıs olsun canım

Karsiyakadayim canlar .beklerim her zaman
İnş.canım..
Ben esimle konusmam lazim kaderim o getirecek cunku..yazamadim bu saate.kadar fenalastim dun tetanoz 2.yi olmustum bugun ogleden sonra ateslendim yeni yeni kendine gelmeye calisiyorum..
Ben ikizler de oldum diye 2.yi olmasanda olur demişti ebe..ama dun aile hekimi anneme gelsin ikinci vurulacak demiş..aradım ebe boyle dedi diye olurmu genede vuralim olsun nolcak dedi..benim de gitmem lazim yani uff.. daisyp in esi salı günü izin günü olduğu için çarşamba dedik..ama perşembe yada cuma dersiniz o zaman da olur..bu arada benim de esim getirecek tabiki :))))

vallla bekleriz canım buraya yerleşen izmiri hiç aramıyor hele buralar bize kalıyor sakinlik sessizlik insan öyle bir alışıyorki karşıyakaya bile gittiğimde bana iki gün fazlasıyla yetiyor :)
Geçen sene çiğli de oturuyoduk her hafta foçadaydık. Çadır kurup balık tutuyoruz çok eğleniyoruz.

umarım artık geçer canım yaa 15 yıldır aynı mevzu ben yoruldum artık
Bak canım bir de şöyle düşün sen 15 senedir ayni mevzuyu çekiyorsun..yaa 30 senedir gelini olsan..30 senedir ayni mevzu olurdu..inşallah bu sefer şifa görür de sende rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…