- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Sakinligi sevıyosan tam senlık ozman kışın burda kımse kalmıyor nerdeyse :)ben o kışın yaşanan sakinliği seviyorum. halam urla kalabakta oturuyo sürekli gidip geliyoruz ormanda yürüyüş yapıyoruz.
Aynen canım sen kurtardın inşaAllah bende bıçu sıkıntılar ardından hamıle olurum:)Ben kendime batıramıyorum..esim daha iyi batırıyor..deri altı iğnesi o zaten ..sorun değilde..ben acısını çektiğim için oda yapiversin canım..
Instag. Yuklerim canim buraya beceremedim..bende simdi aventi okudum kadinlar kulubunde kimisi cam almis arada kaldim bak :)) ne zormus bu islerr cabucak karar veren ben bunlarda tikandim kaldim..Baby nest ne canım..duymadım ben hic öyle birşey..philips avent biberon markası cam var natürel olan var..bizde natürel aldık..cam alcaktım ama esim kesin kırar diye natürel aldık bizde..bebek şampuanı pisik kremi filan mustela aldılar..göğüs çatlağı için lansinoh veya mustela aldılar kendilerine..deterjan ise bir tane arkadaş ingilterede orda fairy varmış o fairy almış..tr de ki arkadaş değişik marka almıştı aklım da kalmamış zaten :)))..ama yumuşatıcı alınmayacak galiba kimse almayacak yani..deterjan sürekli internetten sipariş verebileceğim marka filan istemiyorum.. dalın hacisakir onlardan alcam.bitti mi tansastan kipadan alabilsin esim aksam eve gelirken diye düşünüyorum...dalın in kokusu nu biliyoruz hacı şakır nasıl acaba..mustela bebek bakimi doğal biliyorum da onu da nerden sipariş etcez arkadaşım onu kullanıyordu ordan biliyorum daha doğal mis..gerçi kuzenim datcada bir ise girdi orda da sabun şampuan krem vs yapıyorlar..içinde katkıbirşey yok dedi..olive farm markanın adı...bebeğin yagi şampuanı ben getircem dediydi..ctrsi düğünü olan kuzenim varya o iste...hatta bayramda el nemlendiricisi getirmis gerçekten çok güzel kokuyor ve yumuşacık yaptı..kokusu elimden bayaa çıkmadı..çok pahalı yanlız onun ürünleride belki ordan alırım..kuzen labaratuvarda biliyor içine koyulan şeyleri..offf iste off yani arkadaşım yaaa...
Cam in benim esim in elinde kırılma ihtimali çok büyük..ayrıca ilerde çocuk eğer kendi tutmak isterse zor olabilir ona diye de düşündüm agir olur yani ona..Instag. Yuklerim canim buraya beceremedim..bende simdi aventi okudum kadinlar kulubunde kimisi cam almis arada kaldim bak :)) ne zormus bu islerr cabucak karar veren ben bunlarda tikandim kaldim..
vallla bekleriz canım buraya yerleşen izmiri hiç aramıyor hele buralar bize kalıyor sakinlik sessizlik insan öyle bir alışıyorki karşıyakaya bile gittiğimde bana iki gün fazlasıyla yetiyor :)ohhh ne şanslısınız biriniz urlada biriniz foçada. inşallah bigün terkedip izmiri urla öncelikli o iki ilçeden birine yerleşicem bi kayık bi motor bitti gitti
beni affedin . ben gelemem kızlar durum malum. ben yatıyorum sürekli.Haftaya çarşamba havalar iyice soğumadan buluşalım mi kızlar....
beni affedin . ben gelemem kızlar durum malum. ben yatıyorum sürekli.
çarşamba nasipse İstanbul yolculuğu var kaynanamı istanbula doktora götürecez bel kayması ve kanal daralması var kendisinde burda beline 4 tane pilatin takılması gerektiğini söylüyorlar fakat ameliyat çok riskli ve garantisi istanbulda bir yabancı bayan doktor varmış kayropatist masaj tekniğiyle daralma ve kaymayı düzeltiyormuş bakalımbeni affedin . ben gelemem kızlar durum malum. ben yatıyorum sürekli.
Hadi yaa geçmiş olsunçarşamba nasipse İstanbul yolculuğu var kaynanamı istanbula doktora götürecez bel kayması ve kanal daralması var kendisinde burda beline 4 tane pilatin takılması gerektiğini söylüyorlar fakat ameliyat çok riskli ve garantisi istanbulda bir yabancı bayan doktor varmış kayropatist masaj tekniğiyle daralma ve kaymayı düzeltiyormuş bakalım
Karsiyakadayim canlar .beklerim her zamandaisyp hadi toplanalım diyor iyice sogumadan toplanalım diyoruz..evet canım senin ev nerdeydi biz sana bir gün geliriz olmaz mi :))
gecmıs olsun canımçarşamba nasipse İstanbul yolculuğu var kaynanamı istanbula doktora götürecez bel kayması ve kanal daralması var kendisinde burda beline 4 tane pilatin takılması gerektiğini söylüyorlar fakat ameliyat çok riskli ve garantisi istanbulda bir yabancı bayan doktor varmış kayropatist masaj tekniğiyle daralma ve kaymayı düzeltiyormuş bakalım
Ben esimle konusmam lazim kaderim o getirecek cunku..yazamadim bu saate.kadar fenalastim dun tetanoz 2.yi olmustum bugun ogleden sonra ateslendim yeni yeni kendine gelmeye calisiyorum..Haftaya çarşamba havalar iyice soğumadan buluşalım mi kızlar....
İnş.canım..Karsiyakadayim canlar .beklerim her zaman
Ben ikizler de oldum diye 2.yi olmasanda olur demişti ebe..ama dun aile hekimi anneme gelsin ikinci vurulacak demiş..aradım ebe boyle dedi diye olurmu genede vuralim olsun nolcak dedi..benim de gitmem lazim yani uff.. daisyp in esi salı günü izin günü olduğu için çarşamba dedik..ama perşembe yada cuma dersiniz o zaman da olur..bu arada benim de esim getirecek tabiki :))))Ben esimle konusmam lazim kaderim o getirecek cunku..yazamadim bu saate.kadar fenalastim dun tetanoz 2.yi olmustum bugun ogleden sonra ateslendim yeni yeni kendine gelmeye calisiyorum..
Geçen sene çiğli de oturuyoduk her hafta foçadaydık. Çadır kurup balık tutuyoruz çok eğleniyoruz.vallla bekleriz canım buraya yerleşen izmiri hiç aramıyor hele buralar bize kalıyor sakinlik sessizlik insan öyle bir alışıyorki karşıyakaya bile gittiğimde bana iki gün fazlasıyla yetiyor :)
Haftaya çarşamba havalar iyice soğumadan buluşalım mi kızlar....
bizim de facebookta bi grubumuz var sürekli buluşuyoruz. sizler daha önce buluştunuz mu ilk mi olacakKarsiyakadayim canlar .beklerim her zaman
umarım artık geçer canım yaa 15 yıldır aynı mevzu ben yoruldum artıkHadi yaa geçmiş olsun
Biz buluşamadık daha hep birimizin bir sorunu oluyor toplanamiyoruz maalesef..eşlerimiz de artik tanışalım diyor ama :)))))bizim de facebookta bi grubumuz var sürekli buluşuyoruz. sizler daha önce buluştunuz mu ilk mi olacak
Bak canım bir de şöyle düşün sen 15 senedir ayni mevzuyu çekiyorsun..yaa 30 senedir gelini olsan..30 senedir ayni mevzu olurdu..inşallah bu sefer şifa görür de sende rahat edersin..umarım artık geçer canım yaa 15 yıldır aynı mevzu ben yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?