Ne ağrısı canım..ödem oluyordu hepimizde yağlı iğne yaa onlar..iğne yapan in siringayi nasıl çektiğine bak..bana 82 yaşında ki cerrahpaşa dan emekli bir hemşire teyze ignevyaparken demişti..iğne ile ilacı çekmesin kim yapıyorsa plastik şırınga ile çekip metal iğneyi sonradan takip enjekte yavaş yavaş yapılması durumunda ağrı olmazmış..iğneye yapana sende bak mutlaka..Kızlar bıde bısı sorcam tedavıye yenı basladımda sızınde kalcadna olan iğne oldukdan sonra kalcanızda agrı filan oluyomuydu
Yenideyım ben:)Eski mi yeni mi cnm:) severim foçayı.
Bıraz zor oluyo ama nabalım:)Yok canım benim ksk arkadaşımız urla cesmealtinda yaşıyor orasida sahil yaaa...Çok zor oluyordur sizin için..
hadiya hıc dıkkat etmedım gobekden olanı kendım yapıyorum ama hıc acımıuo ama dıgerı oturup kalkarken baya hıssedıyorım yarın bı dıkkat edeyım saolasın:)Ne ağrısı canım..ödem oluyordu hepimizde yağlı iğne yaa onlar..iğne yapan in siringayi nasıl çektiğine bak..bana 82 yaşında ki cerrahpaşa dan emekli bir hemşire teyze ignevyaparken demişti..iğne ile ilacı çekmesin kim yapıyorsa plastik şırınga ile çekip metal iğneyi sonradan takip enjekte yavaş yavaş yapılması durumunda ağrı olmazmış..iğneye yapana sende bak mutlaka..
bence yeri iyi arkadaşın dediği gibi tam bir hamile elbisesi kollara düşük kol dantel fena olmaz gibi dediğin gibi üşüye bilirsin üzerinede şık bir şal alırsın tam olur
ohhh ne şanslısınız biriniz urlada biriniz foçada. inşallah bigün terkedip izmiri urla öncelikli o iki ilçeden birine yerleşicem bi kayık bi motor bitti gittiValla bızım cok ruzgarlı yagmurlu olıyor focada bıde kskden daha soguk oluyor :)
Göbekten olan da ilaç bazen yakar..benim yakıyordu yani bazen..esim yapıyor du zaten ben yapamıyordum sadece elimin arasına sikistiriyordum...H
hadiya hıc dıkkat etmedım gobekden olanı kendım yapıyorum ama hıc acımıuo ama dıgerı oturup kalkarken baya hıssedıyorım yarın bı dıkkat edeyım saolasın:)
Begendigim birseyse giymesem bile saklarim o huyum cok fena kiyamam hayatta :)) sen aldinmi canim hic bisiler cok canim sıkıldi artik benim birden hepsini nasil alcam bakalimm..Çok iyi denk gelmiş valla..ben olsam atardım veya birine verirdim o elbiseyi :))) hic saklama huyum yok...fazlalık ne varsa dağıtırım..
E bebek ten almıştım bir kez hastane çıkışı..araba ile ana kucağını canlısını gördük sonra birini netten aldık birini kendileri gönderdi o mağazada istediğimiz renk yok diye..tüp bebek tr geneli anneler bir çok şeyi almış geçen eşime dedim biz daha isim bulamadık millet ikiz olduğu halde isimde buldu hastane süslerine kadar hazır diye..öylelikle gaza geldi internetten biberonla alt pijama siparişi verdik...ahanda bitti..daha da birşey yok..çocuğun odasını gormusundur instagram da sari boyadı..oda yamalı yamalı oldu..bir daha boyanacak bakalım..marangoz müşterisi bebek odası takimini yapacak..aslında hic bir şey yok yani canım..deterjanı bile almış kızlar..ben hic on araştırma bile yapmadım..bende ne olcak nasıl olcak gerçekten bilemiyorum..aklım ermiyor..havalarda soğudu..dışarda da gezecek gücüm yok..annemle kaynanam gitcek fotolari çekip atacaklar ona gore nevresim perde alıcaz işte..o gruptaki bir arkadaş ikiz di ben gibi dikişi de vardı pazartesi kanaması gelmiş acil doğuma almışlar..bebekler dikişi açmış..1 kilonun üstünde bebekler ama gene çok erken 29.haftada...Begendigim birseyse giymesem bile saklarim o huyum cok fena kiyamam hayatta :)) sen aldinmi canim hic bisiler cok canim sıkıldi artik benim birden hepsini nasil alcam bakalimm..
Yanı suan gobekdekı yakmıp ama dozu yukseltırse bılemem tabı bugun ılk kendım yapdım esım yapamadı cekındı bısı olur dıe:)Göbekten olan da ilaç bazen yakar..benim yakıyordu yani bazen..esim yapıyor du zaten ben yapamıyordum sadece elimin arasına sikistiriyordum...
ohhh ne şanslısınız biriniz urlada biriniz foçada. inşallah bigün terkedip izmiri urla öncelikli o iki ilçeden birine yerleşicem bi kayık bi motor bitti gitti
Yazın cok guzel ama kışın cok sıkıcı oluyo burasıohhh ne şanslısınız biriniz urlada biriniz foçada. inşallah bigün terkedip izmiri urla öncelikli o iki ilçeden birine yerleşicem bi kayık bi motor bitti gitti
Ben kendime batıramıyorum..esim daha iyi batırıyor..deri altı iğnesi o zaten ..sorun değilde..ben acısını çektiğim için oda yapiversin canım..Yanı suan gobekdekı yakmıp ama dozu yukseltırse bılemem tabı bugun ılk kendım yapdım esım yapamadı cekındı bısı olur dıe:)
E bebek ten almıştım bir kez hastane çıkışı..araba ile ana kucağını canlısını gördük sonra birini netten aldık birini kendileri gönderdi o mağazada istediğimiz renk yok diye..tüp bebek tr geneli anneler bir çok şeyi almış geçen eşime dedim biz daha isim bulamadık millet ikiz olduğu halde isimde buldu hastane süslerine kadar hazır diye..öylelikle gaza geldi internetten biberonla alt pijama siparişi verdik...ahanda bitti..daha da birşey yok..çocuğun odasını gormusundur instagram da sari boyadı..oda yamalı yamalı oldu..bir daha boyanacak bakalım..marangoz müşterisi bebek odası takimini yapacak..aslında hic bir şey yok yani canım..deterjanı bile almış kızlar..ben hic on araştırma bile yapmadım..bende ne olcak nasıl olcak gerçekten bilemiyorum..aklım ermiyor..havalarda soğudu..dışarda da gezecek gücüm yok..annemle kaynanam gitcek fotolari çekip atacaklar ona gore nevresim perde alıcaz işte..o gruptaki bir arkadaş ikiz di ben gibi dikişi de vardı pazartesi kanaması gelmiş acil doğuma almışlar..bebekler dikişi açmış..1 kilonun üstünde bebekler ama gene çok erken 29.haftada...
Bizde bakalim 14 unde dk ra cikinca alicaz artik bazi seylerii..bende arabayi begendim buyuk ihtimal int gelicek.dun ilk kez canta siparisi verdim bakalim bugun yarin o gelir.birde baby nest yaptiriyorum siparisini verdim oda hafta sonuna yetisirmi bilmem.baska da birsey yok henuz..sen yine onlardan kapmissindir biseyler biberon markalari falan deterjan ne almislar varmi aklinda hic marka.E bebek ten almıştım bir kez hastane çıkışı..araba ile ana kucağını canlısını gördük sonra birini netten aldık birini kendileri gönderdi o mağazada istediğimiz renk yok diye..tüp bebek tr geneli anneler bir çok şeyi almış geçen eşime dedim biz daha isim bulamadık millet ikiz olduğu halde isimde buldu hastane süslerine kadar hazır diye..öylelikle gaza geldi internetten biberonla alt pijama siparişi verdik...ahanda bitti..daha da birşey yok..çocuğun odasını gormusundur instagram da sari boyadı..oda yamalı yamalı oldu..bir daha boyanacak bakalım..marangoz müşterisi bebek odası takimini yapacak..aslında hic bir şey yok yani canım..deterjanı bile almış kızlar..ben hic on araştırma bile yapmadım..bende ne olcak nasıl olcak gerçekten bilemiyorum..aklım ermiyor..havalarda soğudu..dışarda da gezecek gücüm yok..annemle kaynanam gitcek fotolari çekip atacaklar ona gore nevresim perde alıcaz işte..o gruptaki bir arkadaş ikiz di ben gibi dikişi de vardı pazartesi kanaması gelmiş acil doğuma almışlar..bebekler dikişi açmış..1 kilonun üstünde bebekler ama gene çok erken 29.haftada...
Rabbim yardimcilari olsun inss zor bi durum allahtan umit asla kesilmes bir bakmissin 1 ay sonra taburcu olmus olurlar ins..sende sakin kafana takip psikolojini o yone kaydirmayasinn olunsuz dusuncelerini kendinden uzak tut kaderim lutfen..E bebek ten almıştım bir kez hastane çıkışı..araba ile ana kucağını canlısını gördük sonra birini netten aldık birini kendileri gönderdi o mağazada istediğimiz renk yok diye..tüp bebek tr geneli anneler bir çok şeyi almış geçen eşime dedim biz daha isim bulamadık millet ikiz olduğu halde isimde buldu hastane süslerine kadar hazır diye..öylelikle gaza geldi internetten biberonla alt pijama siparişi verdik...ahanda bitti..daha da birşey yok..çocuğun odasını gormusundur instagram da sari boyadı..oda yamalı yamalı oldu..bir daha boyanacak bakalım..marangoz müşterisi bebek odası takimini yapacak..aslında hic bir şey yok yani canım..deterjanı bile almış kızlar..ben hic on araştırma bile yapmadım..bende ne olcak nasıl olcak gerçekten bilemiyorum..aklım ermiyor..havalarda soğudu..dışarda da gezecek gücüm yok..annemle kaynanam gitcek fotolari çekip atacaklar ona gore nevresim perde alıcaz işte..o gruptaki bir arkadaş ikiz di ben gibi dikişi de vardı pazartesi kanaması gelmiş acil doğuma almışlar..bebekler dikişi açmış..1 kilonun üstünde bebekler ama gene çok erken 29.haftada...
Yazın cok guzel ama kışın cok sıkıcı oluyo burası
Baby nest ne canım..duymadım ben hic öyle birşey..philips avent biberon markası cam var natürel olan var..bizde natürel aldık..cam alcaktım ama esim kesin kırar diye natürel aldık bizde..bebek şampuanı pisik kremi filan mustela aldılar..göğüs çatlağı için lansinoh veya mustela aldılar kendilerine..deterjan ise bir tane arkadaş ingilterede orda fairy varmış o fairy almış..tr de ki arkadaş değişik marka almıştı aklım da kalmamış zaten :)))..ama yumuşatıcı alınmayacak galiba kimse almayacak yani..deterjan sürekli internetten sipariş verebileceğim marka filan istemiyorum.. dalın hacisakir onlardan alcam.bitti mi tansastan kipadan alabilsin esim aksam eve gelirken diye düşünüyorum...dalın in kokusu nu biliyoruz hacı şakır nasıl acaba..mustela bebek bakimi doğal biliyorum da onu da nerden sipariş etcez arkadaşım onu kullanıyordu ordan biliyorum daha doğal mis..gerçi kuzenim datcada bir ise girdi orda da sabun şampuan krem vs yapıyorlar..içinde katkıbirşey yok dedi..olive farm markanın adı...bebeğin yagi şampuanı ben getircem dediydi..ctrsi düğünü olan kuzenim varya o iste...hatta bayramda el nemlendiricisi getirmis gerçekten çok güzel kokuyor ve yumuşacık yaptı..kokusu elimden bayaa çıkmadı..çok pahalı yanlız onun ürünleride belki ordan alırım..kuzen labaratuvarda biliyor içine koyulan şeyleri..offf iste off yani arkadaşım yaaa...Bizde bakalim 14 unde dk ra cikinca alicaz artik bazi seylerii..bende arabayi begendim buyuk ihtimal int gelicek.dun ilk kez canta siparisi verdim bakalim bugun yarin o gelir.birde baby nest yaptiriyorum siparisini verdim oda hafta sonuna yetisirmi bilmem.baska da birsey yok henuz..sen yine onlardan kapmissindir biseyler biberon markalari falan deterjan ne almislar varmi aklinda hic marka.
Yok kuzum yaa bekliyordum onlar ikiz olunca daha temkinli olmaları lazim..hep dedim ordaki kızlara..kemeraltinda aziz bebe ercu bebe varmış..bir yerde okudum kasım annelerinde galiba ora si çok ucuz mus..nevresimi perdeyi filan ordan annemler bakacak bakalım..70 tl lik takımları 40 tl ye almış bebek kıyafet takimini kasım annesi..benim hic adim atacak halim yok..anca iste doktordan çıkışta bakarız sen gibi..bakabilirsek..e bebek magazasina gitcegime internet bazı ürünlerde daha uygun mesela ben 90 â aldım hastane çıkışı geçen internette indirime girmiş 60 tl idi..içine oturdu resmen :)))Rabbim yardimcilari olsun inss zor bi durum allahtan umit asla kesilmes bir bakmissin 1 ay sonra taburcu olmus olurlar ins..sende sakin kafana takip psikolojini o yone kaydirmayasinn olunsuz dusuncelerini kendinden uzak tut kaderim lutfen..
Gecmıs olsun canım nerde yaptırdın tup bebeklerını benımde ıgnelerden zor oturuyorum agrı oluyorslm arkadaşlar ben tam 1,5 yıldır tüp bebek için uğraştım. doktorlar doktorlar 3 defa denedim üçüde başarısız en son izmirde denedim. ikinciden itibaren ilaçlar etkilemeye başladı tansiyonum düştü sık sık 3cü tedavide rapor alabilirsin kötü over rezervi var dediler. rapor almak için çok uğraştım ilaçların yan etkileri tüm tetkiklerde karşıma çıktı. üçüncüde kalca bölgesinin acısından oturamadım tam bittim. sizi anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?