- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
Amin cnm darısı başına Allahın izniyle sıra sana ve kadere geliyor....Sona adim adim yaklasiyosun canim az daha sabir kavusacaksin allahin izniylee rabbim sag salim kucagina aldirsin bian once..
Amin canım darısı sana ve isteyen herkese olsun... Allah bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın....Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğine de Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babali büyüsün.
Amin canimm inss..bi an once senden guzel haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma..Amin cnm darısı başına Allahın izniyle sıra sana ve kadere geliyor....
Ne çantası canım..bebek eşyalarını taşımak icinmi bir tane sordum 250 mi 300 mu ne dedi yaaa..hem sırt çantası hem omuz çantası oluyor..çüşş yaaa...kendime birşey almadim ne gecelik ne sutyen sadece göğüs için catlakkremi göğüs pedi birde lohusa taci geri kalan küvet kocası maşrapa şampuanları pişik kremi vücut yağı 1 battaniye 2 nevresim takimi bir pamuklu yorgan tırnak makası burun aspiratoru 2 takim alt üst zıbın seti tuttu 750...birde fiyatlarda uygun..muslera almadim valla sebamed aldım..incik cıncık yani aldım..esim diyorki laa gittik plastik kova aldık yaaa kemeraltindan :)))))Tamam canimcim ugrarim gittigimde 14 unde dk kontrolunden sonra gidicez bizde kemeraltina alabildigimi alicam artikk gerisini annem halledicek.dun cantam geldi kaderim ilk parcami almis oldum..
Su beşiğin kafa yan kısmında yastık varya onlar gereklimi sence..nevresim takımında o yan yastiklardan yok..uyku setine de 250 300 vermek istemedim açıkçası..hoş 2 nevresim 1 yorgan da o kadarı buldu diyor esim..kız mutlaka gerekli kafası çarpar yan döner vs dedi..napcam ben yaaa...almak istemiyorum yan yastık filan offAldım canım bi tane uyku seri daha doğrusu yatak odası takımında vardı bir tane yorganda halası diktirdi iki takımda nevresim aldım sanırım şimdilik yeter .... Sen neler aldın hazırlıklar tamammı ???
Nasıl aldın çanta kaç para canım :))))Tamam canimcim ugrarim gittigimde 14 unde dk kontrolunden sonra gidicez bizde kemeraltina alabildigimi alicam artikk gerisini annem halledicek.dun cantam geldi kaderim ilk parcami almis oldum..
Valla benim dediğim gibi mobilyasının içindeydi gerekliymiş çarpıp zarar vermesin diye ...uyku setleride hakkaten pahalıymış cnm ya...Su beşiğin kafa yan kısmında yastık varya onlar gereklimi sence..nevresim takımında o yan yastiklardan yok..uyku setine de 250 300 vermek istemedim açıkçası..hoş 2 nevresim 1 yorgan da o kadarı buldu diyor esim..kız mutlaka gerekli kafası çarpar yan döner vs dedi..napcam ben yaaa...almak istemiyorum yan yastık filan off
Sorma canım yaa..birde sadece uyku seti degilki ona değişimlik nevresimde şart..yorgan bile almayacaktım esim alalım dedi..çok masraf mis valla..benimkide yatıyor kalkıyor kemerleri sıkalım diyor adam da hakli daha doğum parası var hastaneye doktora verilcek...ama bunlarda şart..bu alt üst takımlar veya tulumlar varya canım..onların içine ne giydiriliyor..ben hep uzun kollu alttan çitcitli badi aldım kış diye..onun altına atlet almak şart mi..satıcıya kalsa oda gerekli buda gerekli diyor..sutyen almadim mesela göğüslerin durumu allahlık diye..indirimdeymis ama cesaret edemedim küçük olur büyük olur diye. ..Valla benim dediğim gibi mobilyasının içindeydi gerekliymiş çarpıp zarar vermesin diye ...uyku setleride hakkaten pahalıymış cnm ya...
Bebek cantais canim nette gordum dolasamicam disarida fazla diye aldim hemen..stylo grand bi bak istersen oyle cok ahimli sahimli bisi degill..Nasıl aldın çanta kaç para canım :))))
Bebek cantais canim nette gordum dolasamicam disarida fazla diye aldim hemen..stylo grand bi bak istersen oyle cok ahimli sahimli bisi degill..
acil şifalar geçmiş olsunncanım kaynanamda belkayması ve kanal daralması var izmirde hangi doktora gitsek ameliyat diyor pilatin takılması lazım mış bir tanıdığımız istanbuldaki doktoru önerdi bakalım o ne diyecek hakkmızda hayırlısı ...
canım özeldemi denemen senin eğer öyleyse zaten özel doktor genelde anestezi altında yumurta toplama işlemini gerçekleştiriyor ondada hiçbir şey hissetmiyorsun zaten uyuman ve uyanman bir oluyor süre çok kısa o yüzden hiç tedirgin olma sonrasında da çok hafif bir ağrın oluyor gelip geçiyor yeterki yumurtaların sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin :)2 gunde bır gıttıgımde e2 öe bakılıo ztaende bıde yumurta toplama nasıl oluyor zormu cok acıyomu ılk bayıltılıo dıe bılıyorum ama sonrası nasıl sancılımı bıraz tedırgınım
Evet ozelde canım valla cok rahatladımcanım özeldemi denemen senin eğer öyleyse zaten özel doktor genelde anestezi altında yumurta toplama işlemini gerçekleştiriyor ondada hiçbir şey hissetmiyorsun zaten uyuman ve uyanman bir oluyor süre çok kısa o yüzden hiç tedirgin olma sonrasında da çok hafif bir ağrın oluyor gelip geçiyor yeterki yumurtaların sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin :)
Valla cnm masraf bitmiyo inan kızım gelmeden canımıza okudu. Benim gögüsler küçüktü öyle bi büyüdükİ benim değiller iş gibi oyüzden acele etme derim son zamanlarda alırsın . Ben çıtçıtlı badi aldım bol bol onlar giyiliyormuş ilk zaman. Sen doğumu nerde yapmayı düşünüyosun ????Sorma canım yaa..birde sadece uyku seti degilki ona değişimlik nevresimde şart..yorgan bile almayacaktım esim alalım dedi..çok masraf mis valla..benimkide yatıyor kalkıyor kemerleri sıkalım diyor adam da hakli daha doğum parası var hastaneye doktora verilcek...ama bunlarda şart..bu alt üst takımlar veya tulumlar varya canım..onların içine ne giydiriliyor..ben hep uzun kollu alttan çitcitli badi aldım kış diye..onun altına atlet almak şart mi..satıcıya kalsa oda gerekli buda gerekli diyor..sutyen almadim mesela göğüslerin durumu allahlık diye..indirimdeymis ama cesaret edemedim küçük olur büyük olur diye. ..
Eğer herşey normal gider se egepolde olur canım..hoca kendisi gelcek..ayy benim de buyurmu ki ne guzelll..çok merak ederim büyük göğüslü olsam nasıl olur diye kendime :))) citcitli kasmaz mi canım yaaa...beden ne kadar buyudun sen canım..kaç bedendin kaç oldun...bide göğüslerin ne zaman büyüdü öyle..ne biçim sorular bunlar dimi :)))Valla cnm masraf bitmiyo inan kızım gelmeden canımıza okudu. Benim gögüsler küçüktü öyle bi büyüdükİ benim değiller iş gibi oyüzden acele etme derim son zamanlarda alırsın . Ben çıtçıtlı badi aldım bol bol onlar giyiliyormuş ilk zaman. Sen doğumu nerde yapmayı düşünüyosun ????
Ikna olmadi ama zaten gelemicem cnm ablam rahatsizlandi hastanede basindayim suanİkna olmadı mı gelemiyormusun...tuhhh yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?