yok canım nasipse yarın spora gitmek için erken kalkıyorum da sabah sabah bakayım dedim kaçırdığım bişeyler varmı son şeyleri kaçırmamak için erkenden girdim :)))))Günaydın canimm...yoldamisiniz..erkencisin bugün...
Evet canım..nazim iyi kotu geçiyor ona..bir gece kasılmalarım ve bel ağrım çok fena olmuştu..hocayı aradım beni 9 eylüle gönderdi..sabah ta bizzat odaya gelmesi hoşuma gitti..normalde hic bir hoca yapmaz öyle.. tlf ları bile açmayan oluyormuş..ben gelmez zannettim ama geldi..çok şaşırdım yani...Bu arada sebahattin beye devam ediyosun dimi hala bi ara değiştiricem yazmışsın forumda okurken gördüm
Peki sen yumurta takibi için hergun didimden izmire gidip geldin mi canım..rahim denince yücel hoca derim..ama izmirde kimi biliyon dersen ameliyatla ilgili pek bildiğim yok..riskli gebelikte namık demiri çok duydum oda kent te beni asar...tüp bebek tede israel aruh ta olan tanıdıklarım var..birde arkadaştan aral i biliyorum...çok basarili olduğunu duydum ondan..Evet refik keleş.yok kendi ondan eminim bayılmadan önce önlüklü gördüm geri çıkmamıştır herhalde :) şu lohusalığım bitsin olmazsa sadece muayene bile olsa yücel hocayada gitmeyi düşünüyorum .elimden gelse her dr a muayene olcam zaten normalde de pimpirikliyimdir bu olay başıma geldikten sonra iyice oldum
Alemsinyok canım nasipse yarın spora gitmek için erken kalkıyorum da sabah sabah bakayım dedim kaçırdığım bişeyler varmı son şeyleri kaçırmamak için erkenden girdim :)))))
Diyorum yaa hem prof olması hemde tam gün yasasından dolayı gelmez diye düşündüm..bizzat bilgi aldi..ben ikizler de açılma olunca ömer abi beni egeye sevk etti..arkadaşını aradı ilgilen hastamla dedi..tanıdığım kendisi dedikleri halde İnanırmısin canım mert kazandı idi girişte muayene etti ..arkadaş in arayıp birini emanet etmiş sana demi...bir daha gormedim yaaa hoca filan..hep asistanlar ilgilendi..hic bir hoca da ege ünv de gelip bu hastayı ben takip edeyim demedi..doğumda dikislerimi açamadı..en sonunda küfür ettim..normal vukuatlı bir hasta değilim..birsuru komplikasyon var..o yüzden sabahattin den yana içim daha rahat...tabiki doğumda gelemez başıma tam gün yasası malum ama uzaktan da takip edebilir o güveni verdi o gün bana ...Evet gelmesi şık olmuş gerçekten dediğin gibi telefona bakmayan dr lar var bi sürü para alıyolar üstelik bi sorun olduğunda içini rahatlatması önemli yoksa sorununu anlatıp öbemli değil normal gecer diye basından savmaması lazım her tetkiki yapıp bilgilendirmeli
Evet canım hergün yapmadı takibi ama iki güne bir gittim mecburen tekrar tüp bebek olduğundada gidicem hatta tüm kontrolü de izmir düşünüyorum aydındaki doktorlar hiç ilgili değil 9ay sabrederim israel bey muayenehanede mi bakıyo şuan biliyomusun
Yogun ama genelde saatinde aliyor. En cok 30dkfln beklemisimdir. Ultrasondan anlamam ki cnm ama guzel biseye benziyor. Bnm rahim filmim vardi baska dr cekmsti.istemedi. histereskopi olmadim ben.ama tabik8 kenndi yapoyrdurGözün aydın sağlıkla gelsin miniğin :)israel bey peki çok yoğun diyolar öyle mi ?birde ultrasonu nasıl onun ?histereskopi filan yapılmış mıydı canım sana kendi mi yapıyo ?
Ayyy hemde ne heyecan ya bu gece uyuyamam sabah 7:30 da kısmetse kızımla randevumuz. Ben 4 aydan sonra çatlak kremi kullanmaya başladım ama ne yalan söyliyim çok düzenli değildi. Birde şu emerken olan çatlak kremi var aldım ama henüz sürmedim geçmi kaldım yoksa ???Valla arkadaşlarım öyle dedi...ben seviniyirum büyüyorlar diye..onlar öyle deyince kursağında kaldı :))) nasılsın heyecan varmi..az kaldı artik..birde su goguslere sürülen çatlak kremini ne zaman sürmeye başladın canım sen...
evet 3. idi. hepsii o yaptıCanım peki senin ilk denemen değil dimi kaç kez yaptın hepsi israel beyde miydi ?
Onu alırken 7.aydan itibaren surun artik başlayın dedi kadın..göğüs çatlak kreminden bahsediyorum canım..sana da sorayim dedim..çok erken gibi geldi..gerçi doğum larda artik hep gününde olmuyorkiAyyy hemde ne heyecan ya bu gece uyuyamam sabah 7:30 da kısmetse kızımla randevumuz. Ben 4 aydan sonra çatlak kremi kullanmaya başladım ama ne yalan söyliyim çok düzenli değildi. Birde şu emerken olan çatlak kremi var aldım ama henüz sürmedim geçmi kaldım yoksa ???
Hayır canım normalde hoca kendisi ozel hastanede yaptırıyor..Evet seni bilen sıkıntılarını bilen dr sonuçta doğumda olmalı en azından takip etmeli erken doğum vs riskine karşı 9eylülde mi yapmaya karar verdin doğumu küvez var mı orda
Canım gözün aydın hafraya daha net duyarsı Transferden 15 gün öncesini son adet tarihi olarak alıp öyle hesapla çok dr gittim hepsi aynı şeilde hesapladı...Kizlar ben bugun minigimi gordum alttan bakti. 1 tane gorundu cok sevindim .Kalp atimida baslamis.gibi dedi.haftaya onuda goruruz dedi 5 +2 ym isim. Adete gore d farkli çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?