Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba arkadaşlar bu topiği baştan sona okudum yani hepinizi az çok tanıyorum ben ilk tüp bebek denememi irenbe ümit incebozda yaptım ve sonuç pozitifti ancak 23eylül arifw günü doğum yaptım 21haftalıkken kızımı kaybettim bikaç ay sonra yeniden denemek istiyorum burda daha önce yazan olmadı ancak irenbe ümit hocada tüp bebek deneyen oldu mu memnun mu?dondurulmuş 5tane embriyom var kafamda bi sürü soru var kararsızım bu arada ben didimde oturuyorum hamile iken kontrollerimin bi kısmını irenbede bi kısmını aydında yaptırdım iyi bi doktor bulmak gercekten zor bu sefer Allah nasip ederde tutarsa bi perinatologla devam etmeyi düşünüyorum K kaderim35 ile konuşmuştuk bu konuda hatırlar mı bilmem bana bi yardımcı olun arkadaşlar perinatolog ve ümit hoca konusunda var mı fikri olan?

Hatırlıyorum canım benim..burda ege de olan irenbede olan medikal de olan da var..ama ümit hocayı tek senden duydum ben..burdaki arkadaşlar dan hic duymadım..irenbede başka doktorla devam etsen mi acaba diye de düşünüyorum...

Nasılsın canım K kaderim35 ? Evet bende düşünmüyo değilim ama irenbede de giden gidene en son aral bey gitmiş diye duydum şu dondurulmuşlar elimi kolumu bağlıyo başka yere gitmek için yeniden yumurta toplama yapsam hem masraflı hemde aynı performansı yakalayamamaktan korkuyorum ((

Ayni şehirde dondurulmuş transferi oluyormuş canım geçen daisyp demişti..bir araştır istersen..aral nereye gitmiş ki çok tatlı ydi o yaa çok kafa bir adam :)))) fulya arkasımiz israel aruh hastası oda irenbede olsun transfer...

Aral bey muayenehane açmış kendi zaten orda sürekli kalan dr çok az kalmış ben başladığımda epey vardı israel beyi düşünmüyo değilim onunlada görüşeceğim ,embriyoyu taşımak konusunda çok kararsızım ya bozulursa diye zaten benim hepsi 3.gün embriyosuydu

Yok sor kuzum ya nolcak. Ben 36 beden minyon bir bayandım:) 14 kilo kadarcık aldım gerçi doktorum kilo takıntılı biri olmasına rağmen çok normal olduğunu söylüyor ama ben aynaya bi bakıyorum dev gibi hissediyorum kendimi:)herkesin dediğine göre sAdece göbek tarafından almışım bacak kol almamışım .valla bende senn gibi göğüslerim azıcık bir beden büyük olsa derdim ama abartmıyorum nerdeyse 2.5 kat büyüdü ve ben eskisi gibi olmak istiyorum şuan:) sırtım belim ağrıyor inan.. Sende büyüme yokmu canım sen kaç kilo aldın senin kız ne kadar oldu şimdi kilo olarak ???

Ben 34 filan giyiyordum canım çok zayıftım 44 le tedaviye başladık..simdi 56 yim..bebek geçen hafta 1 kilo ya çıkmış teyzesi 1007 gramdı :)))) ben geçen 4.ayda sutyen aldım kendime normalde de hep dolgulu kullanırım zaten...normalde 75 boştur simdi 80 oldum..ama emzirince eski haline geliyormuş..benim doğuran çocukları kazık kadar olan arkadaşlarım öyle dedi...:)))

Valla aral transferleri nerde yapıyor acaba..baktım geçen gün smyrna güncel bilgi diyordu eylül de aral orda çalışıyor herhalde diye anladım ben..kim var su anda irenbede başka doktor.. kaan hocadan daisyp memnun ama...oda irenbede yaa..

Maşallah kızına :) o zaman seninde daha büyücek canım bende dogulu kullanırdım şuan hic gerek kalmadı.inş eski hallerine gelirler:)

Refik bey kaan bey iamail bey be ümit hanım var canım yalnız aral beyi smyrnada ben göremedim muayenehane görünüyor olmazsa kaan beye gideyim diyorum oda baya yoğun zaten anlamıyorum ümit hanım ordaki tek prof çokta yoğun aslında ama tavsiye eden olmuyo bende sırf prof diye ona gitmiştim insanlık güleryüz yönünden asla kötü diyemem hatta doğum için küvezimi o ayarladı egepolde sağolsun ama tedavi konusunda biliyosun benim yumurtalık ve tüpüm alınmış olduğunu histereskopide anlamamış bu çok saçma geliyo bana

Maşallah kızına :) o zaman seninde daha büyücek canım bende dogulu kullanırdım şuan hic gerek kalmadı.inş eski hallerine gelirler:)
Valla arkadaşlarım öyle dedi...ben seviniyirum büyüyorlar diye..onlar öyle deyince kursağında kaldı :))) nasılsın heyecan varmi..az kaldı artik..birde su goguslere sürülen çatlak kremini ne zaman sürmeye başladın canım sen...

Bana da çok saçma geliyor canım açıkçası..kendi girmedi o zaman histereskopiye aklıma bu geliyor yani...benim sabahattin ilk utrasonda rahim seklimin bozuk olduğunu gördü..üstte çöküklük olduğunu...refik ile kaan i biliyorum eskiden de vardı..refik keles mi canım o doktorun adi..oda üniversite de idi galiba daha önce...

Evet refik keleş.yok kendi ondan eminim bayılmadan önce önlüklü gördüm geri çıkmamıştır herhalde :) şu lohusalığım bitsin olmazsa sadece muayene bile olsa yücel hocayada gitmeyi düşünüyorum .elimden gelse her dr a muayene olcam zaten normalde de pimpirikliyimdir bu olay başıma geldikten sonra iyice oldum

Bu arada sebahattin beye devam ediyosun dimi hala bi ara değiştiricem yazmışsın forumda okurken gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…