Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Kizlar ben bugun minigimi gordum alttan bakti. 1 tane gorundu cok sevindim . Kalp atimida baslamis.gibi dedi.haftaya onuda goruruz dedi 5 +2 ym isim. Adete gore d farkli çıkıyor
Ayy çok şükür canım..gözüm aydın..adetle ölçümler hep farklı çıkıyor zaten :))) merak etme ...

Ayyy müsait olduğum an haber veririm canım. Bana dr göğüs kremine başla demedi hiç bende başlamadım. Ultrasonda burun aynı babasıydı bakalım kendisi naaıl gelcek:)
Dua et bizim için olurmu...

K kaderim35 hangi hastane? Bu arada gögüs çatlak kremini masaj yapmadan sürün yoksa sütün erken gelmesi ve erken doğuma bile sebep olabiliyomuş
Doğumu egepol de yada kent ye yapıyor muş hoca..ben buca sirinyerde oturuyorum egepol hem daha takin hem yenidoğan ve kuvez ünitesi daha iyiymiş..kent hem çok daha pahalı..hem çok uzak bize..hem de özel sağlığım yok

K kaderim35 hangi hastane? Bu arada gögüs çatlak kremini masaj yapmadan sürün yoksa sütün erken gelmesi ve erken doğuma bile sebep olabiliyomuş
Masaj yapmadan derken canım..onu ucuna sürecekmişiz zaten..eee ben göğüslerim çatlamasın diye hergun yağlarken yediriyorum derime yağı..masaj gibi oluyor o zaman ...göğüs ucu mu kastettigin senin..

Ben doğumu egepolde yaptım canım kesinlikle tavsiye ederim ümit hoca oranın yenidoğanıyla iletişime geçmişti herkes çok ilgilendi yenidoğandaki tüm doktorlar benim bebeğimle ilgilendi ama malesef çok küçüktü kızım

Ayyy müsait olduğum an haber veririm canım. Bana dr göğüs kremine başla demedi hiç bende başlamadım. Ultrasonda burun aynı babasıydı bakalım kendisi naaıl gelcek:)
Dua et bizim için olurmu...
Doktorlar hatırlamıyor ki birşey bende hic duymadım..karin çatlağı için de bebe yağına kattim kakao ile aci badem yagi hala alamadım göbek için birşey..unuttum gene geçen gün..bende burun ve dudaklarını babaya benzettim kendiminkini..topan topan...edicem dua canım..rabbim yardımcın olsun..

Maalesef canım doktorlar bile en az 28 diyorlar sonra kurtarınca 32 oluyor o beklenti..o kadar ufak çok zor bir yerde yaşamış 19 haftalık tek o varmış..

canım perinatolog olarak izmirde tek geçerim prof. dr. sabahattin altunyurt. ümit hocayı duymadım hiç. gerçi ben kendi doktorumdan başka hiçbi doktorun adını duymadım bu işlere girmeden önce. hep gittiğim kendi kadın doğumcum, prof dr. ahmet zeki ışık hocanın adını verdi ve biz direkt ona gittik. ahmet hoca irenbedeydi ama 2014 eylülden beri medical parkta.

Kaderim 35te onu tavsiye etti canım .gerci ümit hocada yaklaşık 1senedir irenbede öncesinde manisadaymış tanınmaması normal oda prof işk denemede tüp bebekte tuttu ama benim histereskopimi yaptığı halde yumurtalığımın ve tüpümün olmadığını fark etmemiş(bu arada onlar 15yasında gecirdiğim operasyonla alınmış) bunu da sezeryan sırasında anlamış bende öyle öğrendim ..erken doğum sebebi de enfeksiyon veya rahim agzı yetmezliği olabilirmiş diyorum rahim agzı yetmezliği şayet varsa bunu da anlaması gerekmez miydi ?offf ne bilim şu an kafam çok karısık acım taze suçlu arıyorum sanki

Sen sabahattin hoca yami gidiyorsun canım..

Hsg cekildinmi canım sen hic..acaba histereskopi de rahime direk bakılıyor diyemi farketmedi acaba..

Evet iki kez çektirmiştim ben ama ığdırda görev yaparken çekildim çok düzgün değil demişti ümit hoca yinede gerek görmedi zaten şu an tek tüpüm var o da yapışıkmış ...ama rahime girerken ağzında bi problem varsa görmesi gerekmez miydi canım şimdi rahim ağzı yermezliği olması ihtimali dedi bunu bilmeniz gerekmez miydş dediğimde bilinemezdi diyor bana

Yücel hoca histereskopi çekerken buji testi de yapmış bana..bu adamı bu yüzden seviyorum iste..yapmışken tam yapıyor işini..ona gorede dikiş atılacak dedi..ne bilim canım yaaa bu doktorları gerçekten anlamak çok zor

Buji testi ne canım ilk defa duydum onu da ...evet hakkaten onlara kalsa herdey normal hersey mümkün ama başına bişi gelse bilemezdik mümkün değildi :s

Buji testi ne canım ilk defa duydum onu da ...evet hakkaten onlara kalsa herdey normal hersey mümkün ama başına bişi gelse bilemezdik mümkün değildi :s
Buji de bir alet var onla rahim ağzına girip ordaki genişliği nekadar açıldığını ölçüyorlarmış..ona gore rahim ağzı yetmezliği belirleniyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…