Can'ım ne zamandır girmemiştim hamilesin çok Mutlu oldum israfel doktora gidiyordun dimiKizlar ben alayim size. Bnmde cok alasim var su an ama kendimi tutuyorum. Daha cok minik diye. Hevesimi alayim bari :)
Bende dr a gittim bgn kalp atisini duydum. Cok şükür. Sorun yok. Sadece ilaclar igneler devam. Ayrica vitamini de söyledim. Yrn gelecek. Hala bisey yemiyorum çünkü
Evet cnm çok şükür hamileyim. Dr um israel aruh. Sende baya ilerlemiş sin be guzel saglikla bebegini kucagina al. Nerde yapacaksin doğumu adine bebisin bbize biraz anlatırmısınCan'ım ne zamandır girmemiştim hamilesin çok Mutlu oldum israfel doktora gidiyordun dimi
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.medikalde doğurursun artık.ahmet hocayla başladın.onunla bitirirsin.en doğrusu bu olur.yani ben olsam öyle yapardım.hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versin. doğum ne kadar tutuyo sormadım valladaha erken olduğu için. ocak ortasından sonra olacağı için doğum, ama tahminin 4000 tl falan olabilir medicalde doğurucam nasipse. doğumun ne kadarını devlet karşılıyor bilmiyoum...
Öyle mi diyorsun canımB
Bence hiç dusunme sonucta yanlıs anlama yaşın gayet musaıt bende cok cekınıyodum ama dokdorlar ve hemsırelerı yardımcı oluyorlar herkonuda beklememelısın
Doğum tam belli değil doktorun bir kaç hastane ile anlaşması varmış Salime devam ediyorum her şey yolunda çok şükür bebişim oğlan adı Utku olacak şimdilik kilosu haftası iyi bende kansızlık var ve doktor tup olduğu için risk almayalım diyor sezeryan olacak cymartesi ilk defa nst gireceğim bakalım sancı cıkacK mıEvet cnm çok şükür hamileyim. Dr um israel aruh. Sende baya ilerlemiş sin be guzel saglikla bebegini kucagina al. Nerde yapacaksin doğumu adine bebisin bbize biraz anlatırmısın
haklısın canım bende koydum kafaya uçak biletini önden alıp bahara bende istiyorum ama bakalım nasip :)Aaa hadi yaa gitmişken gezseydiniz keske değişiklik olurdu..en azından sarayların olduğu yerler filan oralara gitseydiniz..neymiş o öyle canım yaaa...ben de bebeğim olunca adanaya kebap yemeye gitcem yada antepe..koydum kafaya :)))) akçam önden ucuz uçak bileti atlayacagim gitcem bahara doğru..iyi çok şükür dert bitmiyor ki kuzum..hamile iken bile hep bir tedirginlik oluyor maalesef...
cnm tsk ederim bu arada ancak firsat bulabildimCnm bende de seker cıktı.nasıl çıkıyor aç tok sonuçların?ben yemekten once ,ve yemek bittikten 1 saat sonra bakıyorum.
Yani hem adetın yenı bıtmıs dıger adetınde arayıp gıtmelısın sonradan keske dicegine belkide iiki diceksin inşaAllah rabbim hızlı bı sekılde tedavın olur bı bakmıssın hamılesın nabalım buda bızım sınavımız AllAh yardımcımız olsun ısteyen herkese tez zmanda versin inşaAllah suraya hamıle yazmayı bızede nasıp eder inşaAllahÖyle mi diyorsun canımadetim yeni bitti.eşimle bir konuşayım.bakalım ne dicek.o çok istiyor çünkü. Ama her türlü sıkıntıyı çekecek olan ben olduğum için cesaret edemiyorum. Yine git gel. Muayene ol.iğne ol.ilaç iç.kilo al.yumurta transferi olsun.gücüm yok.niye istediğim an olmuyor
Amin canımYani hem adetın yenı bıtmıs dıger adetınde arayıp gıtmelısın sonradan keske dicegine belkide iiki diceksin inşaAllah rabbim hızlı bı sekılde tedavın olur bı bakmıssın hamılesın nabalım buda bızım sınavımız AllAh yardımcımız olsun ısteyen herkese tez zmanda versin inşaAllah suraya hamıle yazmayı bızede nasıp eder inşaAllah
Amin canim hepimize insallah yasatsin rabbim..iyi niyetli guzel kalpli arkadasim..
Saol cnm biraz daha iyi anne olmaya çalışıyorum hakkaten zormuş geceleri hiç uyumuyo kızım bütün gece ayaktayız ne yapmalı bilemedim varmı bi önerin ???Elpisksk canim nasilsiniz..
yumuklagli guzel annem sen nasilsin..gogusler iyilestimi biraz daha..
aras35 gene yazmiyor bosladi bizi
fulya3535 dinlenme nasil gidiyor arkadasim vitamine devam degil mi..
daisyp de uzaklasti artik bizden...
Kizlar forumu bosluyorsunuzzz...
Evet canim maalesef agri yanma hepsi var...hadi yaaa bilmiyorum canim yaaa...o da daha cok minik yemeye sicmaya uyumaya alismaya calisiyor kendince...40 i vcikinca kimi bebek duzeliyormus...etrafi algilamaya baslayinca gunduz gece kavrami olur...insallah 40 indan sonra duzelir..hic duymadim etrafimda arkadaslardan..benim de korkum o ve eminim sabahlar olmasin yapacak bu cadi...cunku geceleri hareket halinde maalesef...1254 gr olmus 28 +4 gunluk sence normalmi.. tr genelinde kizlarin bebeklerinin daha cok kilosu..benimki en minyatur olani...Saol cnm biraz daha iyi anne olmaya çalışıyorum hakkaten zormuş geceleri hiç uyumuyo kızım bütün gece ayaktayız ne yapmalı bilemedim varmı bi önerin ???
Sen nasılsın nasıl gidiyo kaburga ağrıları devammı???
Benim kaynanam da ellettirmiyordu..sadece telefon la olsa...her yerde wi fi var o nolcak dedim..yada yediklerimizin hangisi ne kadar doğal..bende gizli gizli giriyordum valla...:))))ıyıyım canım dinleniyorum bolbol. vitamine başladım bikaçgundur bişeyler yiyorum isteksizde olsa. birde sabahları bulantım oluyor çok korkuyorum kusacam diye. inş. o aşamaya gelmem. öyle işte K kaderim35 annem evdeyken telefonu elime aldırmıyor.oyuzden gizli bakıyrm. işi olmadıkça geliyor. arada kayınvalidem uğruyor yada yemek gönderiyor. idare ediyorum işte
Iyi sayilirim canimcim biraz moralim.bozuktu alisveris yapinca kendime gelir gibi oldum ama kacis yok tabi hala derdim benimleElpisksk canim nasilsiniz..
yumuklagli guzel annem sen nasilsin..gogusler iyilestimi biraz daha..
aras35 gene yazmiyor bosladi bizi
fulya3535 dinlenme nasil gidiyor arkadasim vitamine devam degil mi..
daisyp de uzaklasti artik bizden...
Kizlar forumu bosluyorsunuzzz...
Amin canim inss..darisi bian once seninde basina inss dualarimdasin her daim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?