Canim bem hamile iken kullandim yuksek cikiyordu o zamanlar.dogum yaptiktan sonra normale dondu ilaci biraktim dk ra danismak en mantiklisi.arkadaslar aranızda tiroid ilacı kullanan varmı eutrox yani.emzirirken süte geciyormu merak ettim cevaplarsanız sevinirim
2 embriyo koydurdum tek tuttu.Kızlar bişey sormak ıstiyorum sızlere kaç embrıyo koydurdunuz ...ve sonucunu yazar mısınız rıca etsem ..
2 konuldu tek tuttu iyimi ikiz degil diyrm bazen bi taneyle ancak ugrasiyrmKızlar bişey sormak ıstiyorum sızlere kaç embrıyo koydurdunuz ...ve sonucunu yazar mısınız rıca etsem ..
Corba yemiyor uyuz kizim..3 gun kurali uygulamiyor benim doktor vucut hemen tepki verir anlarsin diyor..gecen yogurt yedik mesela her yerimiz kabardi cok fena...inek sutu alerjisi temiz cikmisti ama olabiliyormuş böyle..sebze corbasinda acmiyor agzini bir kapatiyor o kafa bir geri cekiliyor yedir yedirebilirsen..:)))Cnm biz 8 ay 1 haftaligiz. 3 gun kuraliylami veriyosun yiyecekleri oyle cerirsen ne alerjik daha iyi anlayabilirsin. Biz 6. Ayda basladik ek gidaya begenirse yiyor begenmezse yemiyo :)
Tek embriyo 5.gun embriyosu..ilk deneme..Kızlar bişey sormak ıstiyorum sızlere kaç embrıyo koydurdunuz ...ve sonucunu yazar mısınız rıca etsem ..
Azcik daha buyuyup hareketlensin birde o zaman gor canim..hep ilgi isteniyor..yanliz kalmıyorlar..2 konuldu tek tuttu iyimi ikiz degil diyrm bazen bi taneyle ancak ugrasiyrm
bu konu çok zor. ben kendim için bile 5 ile 6 ay karar veremedim. merkez çok önemli laboratuvarı çok önemli ve en önemlisi doktorun gideceği yol sana uygulayacağı tedavi şekli. bende önce d oktorunu arastir kimde tedavi olmak istediğini düşün. kazanda bir kac doktor kalırsa onlarlada ucretsiz on muayeneleri var randevu al gut. hangusi sana daha yakın gelirse ona karar verirsin şahsen ben öyle yaptimarkadaşlar hepinizin tedavileri hayir li ve bol bebeşli olsun inşallah izmir de merkez olarak smyrnamı irenbemi lütfen cvplarinizi bkliyorum
Gecen sene smyrna da cok olumsuz duymustum bu sene arastirmadigim icin bilemiycem ama bencede once doktoruna karar verirsen merkez cok ta onemli degil..mesela elpis nuray hanimdan cok memnun kaldi..senin kararin daha onemli bence..senin o merkezde ne kadar hissettigin..arkadaşlar hepinizin tedavileri hayir li ve bol bebeşli olsun inşallah izmir de merkez olarak smyrnamı irenbemi lütfen cvplarinizi bkliyorum
Medical park Süleyman beye gıdıyorum..smyrna dan ben hıc memnun kalmadım..görüşmeden sonra vazgectık...irenbe ilk görüştüğümüz yerdi...refık beyle görüşmüştük ..orası da Nasıp olmadı..en son medıcal parkta karar kıldık ve orda devam edıyoruz..herseyın hayırlısı ..cep verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar smyrnaya hiç güven vermedi bana zaten gebe K alamiyorum benden pihtilaşma testi yani tropbofoili istedi gebe kalamiyorumki düşük yapayım ya bilemedim isinamadim kaan bozkutta bugün muanem var aslında kalan hocayla çook isindim tek e mbiriyo koyacağını söyledi ondan neyse galiba eniyisi kaan hoca da tedavi olmak bugün saat 5randevum var inşallah tupbebeğe başlayacağız sizler hangi merkezde yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim
cnm nasilsin ek gidaya gecmissinizdir nasil gidiyo2 embriyo koydurdum tek tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?