Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

arkadaslar aranızda tiroid ilacı kullanan varmı eutrox yani.emzirirken süte geciyormu merak ettim cevaplarsanız sevinirim

Kızlar bişey sormak ıstiyorum sızlere kaç embrıyo koydurdunuz ...ve sonucunu yazar mısınız rıca etsem ..

arkadaslar aranızda tiroid ilacı kullanan varmı eutrox yani.emzirirken süte geciyormu merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Canim bem hamile iken kullandim yuksek cikiyordu o zamanlar.dogum yaptiktan sonra normale dondu ilaci biraktim dk ra danismak en mantiklisi.

Cnm biz 8 ay 1 haftaligiz. 3 gun kuraliylami veriyosun yiyecekleri oyle cerirsen ne alerjik daha iyi anlayabilirsin. Biz 6. Ayda basladik ek gidaya begenirse yiyor begenmezse yemiyo :)
Corba yemiyor uyuz kizim..3 gun kurali uygulamiyor benim doktor vucut hemen tepki verir anlarsin diyor..gecen yogurt yedik mesela her yerimiz kabardi cok fena...inek sutu alerjisi temiz cikmisti ama olabiliyormuş böyle..sebze corbasinda acmiyor agzini bir kapatiyor o kafa bir geri cekiliyor yedir yedirebilirsen..:)))

arkadaşlar hepinizin tedavileri hayir li ve bol bebeşli olsun inşallah izmir de merkez olarak smyrnamı irenbemi lütfen cvplarinizi bkliyorum

arkadaşlar hepinizin tedavileri hayir li ve bol bebeşli olsun inşallah izmir de merkez olarak smyrnamı irenbemi lütfen cvplarinizi bkliyorum

bu konu çok zor. ben kendim için bile 5 ile 6 ay karar veremedim. merkez çok önemli laboratuvarı çok önemli ve en önemlisi doktorun gideceği yol sana uygulayacağı tedavi şekli. bende önce d oktorunu arastir kimde tedavi olmak istediğini düşün. kazanda bir kac doktor kalırsa onlarlada ucretsiz on muayeneleri var randevu al gut. hangusi sana daha yakın gelirse ona karar verirsin şahsen ben öyle yaptim

Gecen sene smyrna da cok olumsuz duymustum bu sene arastirmadigim icin bilemiycem ama bencede once doktoruna karar verirsen merkez cok ta onemli degil..mesela elpis nuray hanimdan cok memnun kaldi..senin kararin daha onemli bence..senin o merkezde ne kadar hissettigin..

cep verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar smyrnaya hiç güven vermedi bana zaten gebe K alamiyorum benden pihtilaşma testi yani tropbofoili istedi gebe kalamiyorumki düşük yapayım ya bilemedim isinamadim kaan bozkutta bugün muanem var aslında kalan hocayla çook isindim tek e mbiriyo koyacağını söyledi ondan neyse galiba eniyisi kaan hoca da tedavi olmak bugün saat 5randevum var inşallah tupbebeğe başlayacağız sizler hangi merkezde yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim

Medical park Süleyman beye gıdıyorum..smyrna dan ben hıc memnun kalmadım..görüşmeden sonra vazgectık...irenbe ilk görüştüğümüz yerdi...refık beyle görüşmüştük ..orası da Nasıp olmadı..en son medıcal parkta karar kıldık ve orda devam edıyoruz..herseyın hayırlısı ..

ne aşamadasin ücret olarak ne kadar söylediler memnun musun? RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah özel değilse sorun neydi

ne aşamadasin ücret olarak ne kadar söylediler memnun musun? RABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallah özel değilse sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…