Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

kizlarrrrr nasilsiniz ozlemisim sizi burda gormeyi birsey sorayim size 4,5 aylik olduk biz emmeyi birakti bizimki gece emiyo sadece doktor ek gidaya baslayalim dedi yogurtla erken mi ne diyosunuz tereddutteyim yogurt veriyirum iki gundur

irenbe şahsi özel olduğu için cok pahali madden manen cok sabir isteyen bir tedavi esimde hareketlilikte biraz sorun var doktorum sıkıntı değil dedi yani anlayacağin açıklanmayan infertilite gurubunagiriyoruz

bende bir kac merkezle on görüşme yaptim hastane olarak en sıcak medikal park geldi ve suleyman beyle başladım. suan yumurtalarim donduruldu transferimi bekliyorum. sende aklına yatan doktorlarla görüş hangusi içini siniyosa orda basla. seçim yapmak çok zor allah hepimize doğru kararlar aldırmayı nasıl etsin.

i
irenbe şahsi özel olduğu için cok pahali madden manen cok sabir isteyen bir tedavi esimde hareketlilikte biraz sorun var doktorum sıkıntı değil dedi yani anlayacağin açıklanmayan infertilite gurubunagiriyoruz
irenbe gerçekten çok pahalı bir merkez. işi ticarete dokmusler. ben sadece ondan vazgeçtim ordan.

nedense smyrnaya hiç isinamadim ücretsiz ön görüşme yapmıyorlar muanede oldum bana göre çok alakasız testler istediler irenbede kaan bozkurt a tedavi oluyorum YINEDE içine sinen hangisiydi sen oraya git iyi şanslar

nedense smyrnaya hiç isinamadim ücretsiz ön görüşme yapmıyorlar muanede oldum bana göre çok alakasız testler istediler irenbede kaan bozkurt a tedavi oluyorum YINEDE içine sinen hangisiydi sen oraya git iyi şanslar

Saol cnm sanada iyi sanslar.tup bebek tedavisimi oluyorsun kaan beyde?kaan bey ucretsiz on gorusme yapiuormu?birde tup bebek nekadar irenbede?

kizlarrrrr nasilsiniz ozlemisim sizi burda gormeyi birsey sorayim size 4,5 aylik olduk biz emmeyi birakti bizimki gece emiyo sadece doktor ek gidaya baslayalim dedi yogurtla erken mi ne diyosunuz tereddutteyim yogurt veriyirum iki gundur
Bende 4 te yavas yavas kendim verdim canim..5 te tamamen doktor kontrolu ile basladik..6 da ogun 4 e cikti kahvalti da var..ama bizim kizda sut ve yumurta alerji yaptı cok fena

Yok cnm ilk yogurtla baslaniyor zaten sindirimi en kilay olduguicin. Biz hep 3 gun kuraliyla gittik. Zaten sikinti bircok sey yemesiyle basliyor. Sindirim gelismedigi icin bu seferde kabiz oluyorlar. Yavas yavas gidersen daha iyi olur . Ay yazik bu bebeklere ve tabi annelerine. Dis cikarmada cok sikintili bu arada.

Yazmayi u uttum benimkide bi uykuda emiyo ben gunduz gep sagip biberonla veriyorum amacim anne sutu almasi sende bir denr istersen cnm...

Kuzum eskisi kadar vakit kalmiyo bilirsin lak lak edemiyoz :))) ek gidaya biz gecen ay basladik keci yogurdu veriyom meyveleri cam rendede veriyom corbalara basladik simdilik bu kadardi bu ay 6.ayimiz bitiyo bizim kahvaltiya gecicekmisiz.sen hangi dk ra dvm ediyosun ?

Ahh kaderimm benim dk rum amerikaya gitmis cok uzuldum gelip gelmjyecegi de belli degilmis (

medical ayse ozkula gidiyoruz cnm biz suan yogurt sebze ve meyve puresi vericem 5er gun arayla yogurdu da yemiyo pek sebzeye gecince dusunemiyorum artik 5 ay olmaya 1 hafta kaldi bize kahvalti icin 6 ayi bekleriz herhalde keci sutunu nerden aliyosun cnm cok faydali oldugunu duydum bende yogurdu keci sutunden yapicam emiyormu senin prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…