Canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah up uzun omurler versinKizlar ancak yazabiliyrm 25 mayista dogum yaptim 38+1idiim epidural sezwryam oldum. Ancak bebegim oksijensiz kalmis tam nefes alamamis. Dogunca hemen yanima koydular resim cekildik
Hemen kuveze kondu. Bgn 4
Gunu .kuvezden cikti. Odaya beraber ciktik. Simdi cok sukur iyi. Memeyi tutmaya çalışıyor sutum yok ama gelecek gibi. Mama veriyrm. Iste boyle . Gunes hanim.yine cok bekletti bizi nazli kizim☺
Fulyacim gozun aydin allah anali babali buyutsun saglikli olsun ins..surekli emzirmeye bak sutum gelmiyo diye uzulme sen memeyi ver emmikce cogalacak allahin izniyle simdilik mamayi alistirmamaya bak nolur mamanin tadini aldimi emme azaliyor haberin olsun ben dustum o hataya maalesefKizlar ancak yazabiliyrm 25 mayista dogum yaptim 38+1idiim epidural sezwryam oldum. Ancak bebegim oksijensiz kalmis tam nefes alamamis. Dogunca hemen yanima koydular resim cekildik
Gunu .kuvezden cikti. Odaya beraber ciktik. Simdi cok sukur iyi. Memeyi tutmaya çalışıyor sutum yok ama gelecek gibi. Mama veriyrm. Iste boyle . Gunes hanim.yine cok bekletti bizi nazli kizim☺
Cnm gozun aydin Allah anali babali buyutsun bahtini guzel yapsin kizinin...Kizlar ancak yazabiliyrm 25 mayista dogum yaptim 38+1idiim epidural sezwryam oldum. Ancak bebegim oksijensiz kalmis tam nefes alamamis. Dogunca hemen yanima koydular resim cekildik
ins canim. ama çok y umurtan olmuş seninde (benim gibi) ohss durumun var mi? transferin olucakmi?Allah analı babalı büyütsün ..ınsallah allahım bize de yasatsın eşim azospermdi sperm cıkmışti...dun yumurtalarım toplandı 43 tane..bugun aradılar 3 tane embrıyo oluşmuş...ama bölünmesi gerekıyormus embrıyoların..ınsallah bölünürler..cok Can'ım sıkkın...eğer bölünmezse..sil baştan tekrar başlamak cok zor ...
Canım hayrlı olsun :)Kizlar ancak yazabiliyrm 25 mayista dogum yaptim 38+1idiim epidural sezwryam oldum. Ancak bebegim oksijensiz kalmis tam nefes alamamis. Dogunca hemen yanima koydular resim cekildik
Ohss yasamadım suan normal hayatıma geri döndüm hıc bir fark hıssetmıyorum...transfer onumuzdekı ay olacakins canim. ama çok y umurtan olmuş seninde (benim gibi) ohss durumun var mi? transferin olucakmi?
Sagol canim anlattigim gibi azcik sıkıntıli da olsa kavustum. Bgn 13. Gunumuz. Annem yanımda. Alismaya calisiyoruz. Hala damla damla.sut canimi sıkıyor. Mama veriyrm. Kuzum 3.5 kilo dogdu massallah iyi diyor drlar. Once meme yi veriyrm cekiyor cekiyor bisey gelmeyince kiziyor iyice aglayinca mama veriyrm mecburen boyle iste durumlarfulya3535 canım allah anali babaki buyutsun guzel kizini..cok sukur ki sonunda mutlu son oldu kuzunla..kavustun kızına..elpisin dedigi gibi 2 saate bir gece gunduz emzir..kac kilo dogdu kuzucuk..simdi nasılsınız alistinizmi birbirinize..
Ben ilk zamanlar hep kasikla verdim mamayi sutum artincaya kadar..ayrica motilium diye bir mide ilaci var acayip sütü arttırıyor..siddetle tavsiye ederim 5 tl gibi birsey..babami kaybettigimde sutum bitmisti resmen..rasit hoca gunde 8 tane onerdi cok sukur 6 aya kadar iyi kotu anne sutu de verdim kizima..kimi doktor yok oyle birsey desede kesinlikle arttırıyor..arapsaçı otunu alip kavur oda iyi arttiriyor..taze borulce bende fayda etmedi..migros ta maltana var oda etkili..eczanelerde mamsel de fayda ediyor..hem gazi aliyor bebekten..bunlari ben denedim..sende dene derim mutlaka..Sagol canim anlattigim gibi azcik sıkıntıli da olsa kavustum. Bgn 13. Gunumuz. Annem yanımda. Alismaya calisiyoruz. Hala damla damla.sut canimi sıkıyor. Mama veriyrm. Kuzum 3.5 kilo dogdu massallah iyi diyor drlar. Once meme yi veriyrm cekiyor cekiyor bisey gelmeyince kiziyor iyice aglayinca mama veriyrm mecburen boyle iste durumlar
Bnm ablam dr. Onada arkadasi metpamid onermis bulanti hapi sutu uyariciymis. Iciyrm.hergun artmaya basladi sanki.maşallah diyeyim. Malt icecegi lactamil humana bunlari iciyrm. Mamseli deneyecegim. Bide galactago damla okudum dun onuda alicam.Ben ilk zamanlar hep kasikla verdim mamayi sutum artincaya kadar..ayrica motilium diye bir mide ilaci var acayip sütü arttırıyor..siddetle tavsiye ederim 5 tl gibi birsey..babami kaybettigimde sutum bitmisti resmen..rasit hoca gunde 8 tane onerdi cok sukur 6 aya kadar iyi kotu anne sutu de verdim kizima..kimi doktor yok oyle birsey desede kesinlikle arttırıyor..arapsaçı otunu alip kavur oda iyi arttiriyor..taze borulce bende fayda etmedi..migros ta maltana var oda etkili..eczanelerde mamsel de fayda ediyor..hem gazi aliyor bebekten..bunlari ben denedim..sende dene derim mutlaka..
Ayyy canim bir anda o günler aklima geldi ama inan o kadar cabuk geciyorki bir bakmisin 6 aylik olmusunuz inan banada derlerdi inanmazdim..uyku duzeni 2 aydan sonra oturuyor..su 2 saatte bir emzirme olayi bitince rahat ediyor insan..hele benimki gibi gunduz uyumazsa uyusunda is yapayim diye gozunun icine bakarsin..hala kizimla uyuyorum..esim besige gecsin artik diyor..ilk basta odamdaki besikte yatti sonra buyuyunce birazda gece kalkmasi zor olur diye yanima alistirdim asil ben alistim kizin kokusu ile uyumaya :))) esim odasina alissin artik diyor ordaki besikte yatsin ama bende diyorum ki genc kiz oluncaya kadar benle yatacak :))) biliyorum hata yapiyorum ama cok bekledim ben kizimi napimBnm ablam dr. Onada arkadasi metpamid onermis bulanti hapi sutu uyariciymis. Iciyrm.hergun artmaya basladi sanki.maşallah diyeyim. Malt icecegi lactamil humana bunlari iciyrm. Mamseli deneyecegim. Bide galactago damla okudum dun onuda alicam.
Gun aydinlandi suan kizi besledim uyudu ben sut sagiyrm
canım ben galactago kullandım çok etki etti bende dr. tavsiye etmişti banada.Humanayla mamsel aynı canım.Humanaydı isim değiştirdi mamsel oldu firma.Bende sağarak arttırdım.Birde boza arttırıyor aklında olsun.Bol sütlü günleri olsun bebişinin.Bnm ablam dr. Onada arkadasi metpamid onermis bulanti hapi sutu uyariciymis. Iciyrm.hergun artmaya basladi sanki.maşallah diyeyim. Malt icecegi lactamil humana bunlari iciyrm. Mamseli deneyecegim. Bide galactago damla okudum dun onuda alicam.
Gun aydinlandi suan kizi besledim uyudu ben sut sagiyrm
aynen çabuk geçiyormuş zaman ama içindeyken gazıydı kakasıydı çok zor geçti.Siz ek gıdaya başladınızmı ne kadarlık oldu kızın ?Ayyy canim bir anda o günler aklima geldi ama inan o kadar cabuk geciyorki bir bakmisin 6 aylik olmusunuz inan banada derlerdi inanmazdim..uyku duzeni 2 aydan sonra oturuyor..su 2 saatte bir emzirme olayi bitince rahat ediyor insan..hele benimki gibi gunduz uyumazsa uyusunda is yapayim diye gozunun icine bakarsin..hala kizimla uyuyorum..esim besige gecsin artik diyor..ilk basta odamdaki besikte yatti sonra buyuyunce birazda gece kalkmasi zor olur diye yanima alistirdim asil ben alistim kizin kokusu ile uyumaya :))) esim odasina alissin artik diyor ordaki besikte yatsin ama bende diyorum ki genc kiz oluncaya kadar benle yatacak :))) biliyorum hata yapiyorum ama cok bekledim ben kizimi napim
Ben 2 yasina kadar ayirmayi dusunmuyrm adem gunes var pedagog o hic onermiyor ayri yatmayi . Ama sen bilirsin. Su an ztn hep yanimda.Ayyy canim bir anda o günler aklima geldi ama inan o kadar cabuk geciyorki bir bakmisin 6 aylik olmusunuz inan banada derlerdi inanmazdim..uyku duzeni 2 aydan sonra oturuyor..su 2 saatte bir emzirme olayi bitince rahat ediyor insan..hele benimki gibi gunduz uyumazsa uyusunda is yapayim diye gozunun icine bakarsin..hala kizimla uyuyorum..esim besige gecsin artik diyor..ilk basta odamdaki besikte yatti sonra buyuyunce birazda gece kalkmasi zor olur diye yanima alistirdim asil ben alistim kizin kokusu ile uyumaya :))) esim odasina alissin artik diyor ordaki besikte yatsin ama bende diyorum ki genc kiz oluncaya kadar benle yatacak :))) biliyorum hata yapiyorum ama cok bekledim ben kizimi napim
Ssagol cnm galactago siparis verdim yine mamsel humana ve lactamil bgn 17.günümüz artacak inşallahcanım ben galactago kullandım çok etki etti bende dr. tavsiye etmişti banada.Humanayla mamsel aynı canım.Humanaydı isim değiştirdi mamsel oldu firma.Bende sağarak arttırdım.Birde boza arttırıyor aklında olsun.Bol sütlü günleri olsun bebişinin.
6 aylik oluyoruz yarin canim..ek gidaya basladik 1 aydir ama tatile filan gittik derken kacti duzen..tam uygulayamiyorum..ek gidaya baslayinca ishal olmaya basladi..pisik basladi..yiyince kizariyor vucudu filan..anlayamadim gitti bende yani..neden boyle oluyor ne alerji yapiyor çözemiyorum..inek sutunden yoğurdu kestim keci sutunden yaptim gene kizardi vucudu..her asamada bir zorluk yaşıyoruz iste..sizde tahminimce 9 aylik oldunuzmu..daha mi azsiniz..aynen çabuk geçiyormuş zaman ama içindeyken gazıydı kakasıydı çok zor geçti.Siz ek gıdaya başladınızmı ne kadarlık oldu kızın ?
Bende düşünmüyorum allahim herkese versin bu guzel duyguyu yarabbim arkadaslarimiza da yasatsin bir an once su ramazanda..Ben 2 yasina kadar ayirmayi dusunmuyrm adem gunes var pedagog o hic onermiyor ayri yatmayi . Ama sen bilirsin. Su an ztn hep yanimda.
Cnm biz 8 ay 1 haftaligiz. 3 gun kuraliylami veriyosun yiyecekleri oyle cerirsen ne alerjik daha iyi anlayabilirsin. Biz 6. Ayda basladik ek gidaya begenirse yiyor begenmezse yemiyo :)6 aylik oluyoruz yarin canim..ek gidaya basladik 1 aydir ama tatile filan gittik derken kacti duzen..tam uygulayamiyorum..ek gidaya baslayinca ishal olmaya basladi..pisik basladi..yiyince kizariyor vucudu filan..anlayamadim gitti bende yani..neden boyle oluyor ne alerji yapiyor çözemiyorum..inek sutunden yoğurdu kestim keci sutunden yaptim gene kizardi vucudu..her asamada bir zorluk yaşıyoruz iste..sizde tahminimce 9 aylik oldunuzmu..daha mi azsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?