Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

memnun kaldin mi cnm? tavsiyelerin uyarıların var mi? bi de ben temmuz düşünüyordum ama bayrama denk gelebilir eger öyle olursa agustosa mi sarkar ki?
Ben memnun kaldım ama sen netten arastırdıkca sor sorularını cunkı cok yogunlar mesela transfer gunu su ıcıcegımı onceden solemedıker ben evden ıcmeye baslamısdın mesela sonradan ordayken solemısdı bıde sen ne zman baslıcaksın tedavıye neden agustosa sarkıyo bırde sızdekı sıkıntı ne cok soru oldu ama:)))

hadi yaaa yoğun olmasa iyiyidi canim bizdeki sebepsiz infertilite... temmuzda benim adet bitimi bayrama denk gelebilir ondan dedim problem olur mu ki? zaten yarin direk erdal beye gidicem tüp bebek icin 2. aşılamami ona yaptirayim diyorum

Bizde medıcal parkta başladık eşim tese oldu..5 doku alındı.ve sperm cıktı .bu ay Regl donemınde ıgnelere başlayacağım ..bakalım ilk denememız olacak..ınsallah Hakkı'mızda guzel seyler olur..

hadi yaaa yoğun olmasa iyiyidi canim bizdeki sebepsiz infertilite... temmuzda benim adet bitimi bayrama denk gelebilir ondan dedim problem olur mu ki? zaten yarin direk erdal beye gidicem tüp bebek icin 2. aşılamami ona yaptirayim diyorum
Canım sen tup bebekmı aşılamamı yaptırıcaksın bayram olayınıda sor bence denk gelrse napıcam calısıyonusunuz sıze olasabılırmıyım vs dıe ekıbı ii ama sıcak kanlılar Allah hayrlısıyla inşaAllah tutar bebegın canım tedavınde guzel gecer:)

canim dün gittik doktoru sevdim rahat neşeli birisi.cikolata kistim kesin varmis. bu ay aşılama yapicak temmuzda tüp bebek. eğer bayrama denk gelirse agustosa ertelicek

Bizde medıcal parkta başladık eşim tese oldu..5 doku alındı.ve sperm cıktı .bu ay Regl donemınde ıgnelere başlayacağım ..bakalım ilk denememız olacak..ınsallah Hakkı'mızda guzel seyler olur..
Hakkında hayrlısı olsun canım inşaAllah bebişin tutar :)

bizde İzmirde 20 mayısta görüşmeye gideceğiz bakalım nasıl bir tedavi yöntemi belirleyecek doktor ilk defa deneyecez merak içerisindeyim bende

Kizlar ancak yazabiliyrm 25 mayista dogum yaptim 38+1idiim epidural sezwryam oldum. Ancak bebegim oksijensiz kalmis tam nefes alamamis. Dogunca hemen yanima koydular resim cekildik
Hemen kuveze kondu. Bgn 4
Gunu .kuvezden cikti. Odaya beraber ciktik. Simdi cok sukur iyi. Memeyi tutmaya çalışıyor sutum yok ama gelecek gibi. Mama veriyrm. Iste boyle . Gunes hanim.yine cok bekletti bizi nazli kizim☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…