- 14 Kasım 2013
- 208
- 148
- 33
- 35
Bende erdal beye gıttım canım hayrlısıyla tuttudarısı basına inşaAllahinşallah cnm :)
memnun kaldin mi cnm? tavsiyelerin uyarıların var mi? bi de ben temmuz düşünüyordum ama bayrama denk gelebilir eger öyle olursa agustosa mi sarkar ki?Bende erdal beye gıttım canım hayrlısıyla tuttudarısı basına inşaAllah
MerhabaArkadasım mrb sız hangı hastanede tese oldunuz acaba
Ben memnun kaldım ama sen netten arastırdıkca sor sorularını cunkı cok yogunlar mesela transfer gunu su ıcıcegımı onceden solemedıker ben evden ıcmeye baslamısdın mesela sonradan ordayken solemısdı bıde sen ne zman baslıcaksın tedavıye neden agustosa sarkıyo bırde sızdekı sıkıntı ne cok soru oldu ama:)))memnun kaldin mi cnm? tavsiyelerin uyarıların var mi? bi de ben temmuz düşünüyordum ama bayrama denk gelebilir eger öyle olursa agustosa mi sarkar ki?
Sonucu Nasıl acabaMerhaba
Izmir universitesi medicalpark hastanesinde oldu tese ameliyatımız
hadi yaaa yoğun olmasa iyiyidiBen memnun kaldım ama sen netten arastırdıkca sor sorularını cunkı cok yogunlar mesela transfer gunu su ıcıcegımı onceden solemedıker ben evden ıcmeye baslamısdın mesela sonradan ordayken solemısdı bıde sen ne zman baslıcaksın tedavıye neden agustosa sarkıyo bırde sızdekı sıkıntı ne cok soru oldu ama:)))
2 kere tese oldu esim 1. Deu de 2.mecalparkta herikisinde de bulundu sperm ama 3 negatif denemem olduSonucu Nasıl acaba
Canım sen tup bebekmı aşılamamı yaptırıcaksın bayram olayınıda sor bence denk gelrse napıcam calısıyonusunuz sıze olasabılırmıyım vs dıe ekıbı ii ama sıcak kanlılar Allah hayrlısıyla inşaAllah tutar bebegın canım tedavınde guzel gecer:)hadi yaaa yoğun olmasa iyiyidicanim bizdeki sebepsiz infertilite... temmuzda benim adet bitimi bayrama denk gelebilir ondan dedim problem olur mu ki? zaten yarin direk erdal beye gidicem tüp bebek icin 2. aşılamami ona yaptirayim diyorum
canim dün gittik doktoru sevdim rahat neşeli birisi.cikolata kistim kesin varmis. bu ay aşılama yapicak temmuzda tüp bebek. eğer bayrama denk gelirse agustosa ertelicekCanım sen tup bebekmı aşılamamı yaptırıcaksın bayram olayınıda sor bence denk gelrse napıcam calısıyonusunuz sıze olasabılırmıyım vs dıe ekıbı ii ama sıcak kanlılar Allah hayrlısıyla inşaAllah tutar bebegın canım tedavınde guzel gecer:)
Hadı hayrlısı olsun canım inşaAllah aşılaman tutarda tup bebee gerek kalmaz herseyın hayrlısı tabi:)canim dün gittik doktoru sevdim rahat neşeli birisi.cikolata kistim kesin varmis. bu ay aşılama yapicak temmuzda tüp bebek. eğer bayrama denk gelirse agustosa ertelicek
Hakkında hayrlısı olsun canım inşaAllah bebişin tutar :)Bizde medıcal parkta başladık eşim tese oldu..5 doku alındı.ve sperm cıktı .bu ay Regl donemınde ıgnelere başlayacağım ..bakalım ilk denememız olacak..ınsallah Hakkı'mızda guzel seyler olur..
insallah cnm artik bebisim gelsin de tüp bebekle gelcekse ona da raziyim :)Hadı hayrlısı olsun canım inşaAllah aşılaman tutarda tup bebee gerek kalmaz herseyın hayrlısı tabi:)
aynen canım ınan tutundumu hıc aklına gelmıyo o tedavın ıgneler vslerbebısın olsunda gerısı onemlı deılinsallah cnm artik bebisim gelsin de tüp bebekle gelcekse ona da raziyim :)
nerede tedavi gördünüz acaba?Bebegime kavuştum ilk seferde canim 3caylik oldu bile kizim..
Benim doktorum izmirde deneme direk ist veya ankara dedi..ayni para gitcek demisti..bruksel tup bebek merkezi yucel karaman da tedavi gordum ilk seferde pozitifi ve kizimi kucagima aldimnerede tedavi gördünüz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?