Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canım hayırlısı olsun bu aşılamamı yoksa tüp bebek tedavisimi ? oluyor

canım hayırlısı olsun bu aşılamamı yoksa tüp bebek tedavisimi ? oluyor
Aşılama canım. . . Ama fiyat biraz pahalı gibi geldi bana. Toplamda 5 bin tutacak. İlaçları dün kullanmaya başladım. Pazartesi tekrar görecek .hayırlısı olur inşallah.

Aşılama canım. . . Ama fiyat biraz pahalı gibi geldi bana. Toplamda 5 bin tutacak. İlaçları dün kullanmaya başladım. Pazartesi tekrar görecek .hayırlısı olur inşallah.
Hayirlisi olsun tedavin ins...ben yumurtlama ignesi ve catlatma ignesi olmustum asilama da ve tup bebekte..coraspin ve folik e de 3 ay oncesinden baslamistim hep

menopur haricinde diğer ilaçlardan kullanmadım evet fiyat biraz yüksek maleseff özelde böyle tüp bebek ile aşılama arasında çok fiyat farkı yok inşallah tedavin güzel geçer ve ilk denemede tutar canım :)

Hayirlisi olsun tedavin ins...ben yumurtlama ignesi ve catlatma ignesi olmustum asilama da ve tup bebekte..coraspin ve folik e de 3 ay oncesinden baslamistim hep
Yumurtlama iğnesi cumartesi pazar kullanacağım canım. Çatlama için tekrar geleceksin. Dedi senin hangisini oldu aşılama tüp bebek

İnşallah allah razı olsun. Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı bir çocuğumuz bizim de olur.
Tedavinin daha çok başındayım.
ama hep doktorlar yüzünden. 1 yılda kaç doktor gezdim. Kimse bi tedavi vermedi.

Aynen yaz olunca anneme geldim bende bayramdan beri azcik dinleniyrm ama acisi evde cikacak kucaga fena alisti bide salincakta balonda sallanmaya .:))

Aynen yaz olunca anneme geldim bende bayramdan beri azcik dinleniyrm ama acisi evde cikacak kucaga fena alisti bide salincakta balonda sallanmaya .:))
Kuzum inan onlar daha kucaktan anlamiyorlar simdi kokunu duymak istiyo doya doya al kucagina bende oyle diyordum belli bir sure sonra farkli seyler ogrenmeye basliyorlar ben simdi elifi yere bi birakiyorum kendi kendine oyun oynuyor hep farkli seyler ogrenme cabasinda kokla kuzunu doya doya..

Yurumeye baslayinca kucak hic istemiyorlarmış simdi doya doya alin oynayin sevin kucaklayin opun diyorlar bizim icinde daha buyuk bebegi olan anneler:)

Naptin kuzu ilac ise yaradimi faydasini gordunmu
Valla ictigim halde hala mama ile gidiyrz. Ilaci unutrsam cok az geliyor . Kuzumu doyurmuyor yani oyalaniyor sadece uykuya dalarken iyi oluyor. Bide afedersin felaket gaz cikariyrm kizda benle birlikte baya büyük insan gibi cikariyor
Annem fln inanamadi duyunca bundan mi cikti o ses dedi

Bizde ilk zamanlar oyleydik olup olmadik yerlerde gürültülu gaz çıkarırdı..mamasiz doymasini zaten cok bekleme canim..bende hep mama takviyesi verdim..gunde 1 kez de olsa annne sutunu almasi cok onemli..1 damlasi bile cok kıymetli onun..son damlaya kadar memeye devam yani..valla benim arkadas var bizden 1 ay büyük..hep anne sutu iciyor goya ama çocuk hep hastalikli yaa bogaz i yaa idrar yolu..cok ta kilolu masallah sadece oturuyor emekleme kollarinin ustunde durma kesinlikle yok..benimki onun yaninda tıfıl cik 3 kilo filan asagidayiz ondan ama hic ates filan gormedik ki ona gore cok az emzirdim kızımı..o surekli 5 dk da bir meme veriyor hic saati duzeni yok cocugun..cunku doymuyor cocuk..oyle olmasinida istemezdim sayet..en azindan mama verincd cocugum en az 2 veya 3 saat tok gece uykumuz rahat..ama o hic uyumuyormus kac kez kalkıyormuş..ben yapamazdim oyle sinirlerim kaldırmıyor zaten huni tepemde..gece mamasi ozellikle cok iyi oluyor ki ona da dedim..yemiyor biberon la emzik emmiyor diyor..mama sevmiyor mus..herhalde allah dagina gore kar veriyor be fulyam..

Oyle canim sanki bende gece rahatligini seviyrm mamanin hem uykumu aliyrm hem kiz uyuyor hende sut oluyor uyuyunca ve emmeyince. Ama gunduzde emsin istiyrm. Bir arkadadla konustuk onunda sutu gec gelmis zorla emmis cocuk hep mama vermis ama sonra cocuk nasil istahli.hem emiyor hem de massalah iyi yiyor 2 yasinda zor kesti memeden. Yani enmeyecek sutum gelemeyecek derken 2yasina kadar emzirdim diyor. Gecen ay sagiyordum nekara sut var diye 30 cc fln ancakti. Ah bi ek gıdaya gecsek

Ben 4.ayda yavas yavas kendim hep tatirdim tuzsuz sekersiz gidalardan meyva verdim agzina kendi kendi tabi meyva benim elimde yalamaya çalıştı hep..meyva filesine meyva koyarak eline verdim..5.ayda doktor kontrolu ile yavas meyva ve yogurt olarak gectik..6.ayda 4 ogune ciktik hatta 5 ogun ama bizimkine yogurt alerji yaptigi icin 2 corba 1 meyva 1 kahvalti ogunu uyguladik..gene motilum u içiyorum arada meme yi unutmasin diye..ama sunu farkettim stres acayip etkiliyor sutumu..birseyi kafama taktimmi birden azaliyor motilum da fayda etmiyor..kafa rahar olcak mutlu olcaksin bende her zaman yapamıyorum iste..sabaha karsi bizde emiyiruz ama mama gibi tutmuyor 1 saat 2 saat sonra gene uyaniyoruz..ilaclari duzenli ic ve stres yapma canim emin ol artacaktır ben 2 aydan beri bitti kesildi 6 ayi göremeyeceğim diyordum ama cok sukur allahima bugunlere iyi kotu geldik..her anne ister uzun sureli emzirmek ama birazda genetik galiba biz kardesimizle hic emmemisiz hep mama bebeği olmuşuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…