18. Haftada hissrtmeye basladim ben. Ama yatarken ve yemekten sonra hisstmistim ilk. Hatta cikolata yedikten hemen sonra. Hissedersin merak etme.bakalım canım yaaa hayırlısı çiğli bölge hast. doktorum orda yeni açılan hast. burası canım bişey sorcam seninde kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam sen bebeğinin hareketlerini kaçıncı ayda net hissettin ben sanki varla yok arasında bişeyler hissediyorum belki kilo olduğu için kafam çok karıştı :)
inşallah canım doktorum nuray alır hanım çok tatlı ve iyi bir doktor18. Haftada hissrtmeye basladim ben. Ama yatarken ve yemekten sonra hisstmistim ilk. Hatta cikolata yedikten hemen sonra. Hissedersin merak etme.
O hastaneye guzel diyorlar. Dr un adi ne?
Hissediyorsun canim senin hissettigin dogrudur millete bakma..12.haftalarda seyiriyordu elime nabiz atisi gibi geliyordu benim..doktorlar kacinci haftada hareketlenir diyor hatirlamiyorum ama ben o denilen haftadan cok once farketmistim..cok zor olmuyormu urladan cigliye kontrole gitmek..allah yardimcin olsun canim..bakalım canım yaaa hayırlısı çiğli bölge hast. doktorum orda yeni açılan hast. burası canım bişey sorcam seninde kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam sen bebeğinin hareketlerini kaçıncı ayda net hissettin ben sanki varla yok arasında bişeyler hissediyorum belki kilo olduğu için kafam çok karıştı :)
Sofimaya.com dan aldik canim biz..izmirde guzelbahcede yeri diye biliyorum..benimkinin modeli bu rengarenk aldim kizimda renkli biri olsun diye..cnm nasilsin birsey sorucam kehribar dis kolyesini nerden bulabilirim
6 aydan önce hissdemezsin diyorlar neymiş onlar gaz bağırsak hareketlerimiş ayyy dedim benim bağırsaklar ne tembelmiş hamile olduktan sonra mı faliyete geçtiler :)))valla bende 12. haftada hafif hafifte olsa başlamıştım hissetmeye bu arada dediğin o kehribar diş kolyesini bebeğe mi takıyorsun rahatız olmuyor muHissediyorsun canim senin hissettigin dogrudur millete bakma..12.haftalarda seyiriyordu elime nabiz atisi gibi geliyordu benim..doktorlar kacinci haftada hareketlenir diyor hatirlamiyorum ama ben o denilen haftadan cok once farketmistim..cok zor olmuyormu urladan cigliye kontrole gitmek..allah yardimcin olsun canim..
Aman banada cok diyolardi bagirsak hareketleri diye bildigin bariz hissediyordum canim..kehribar aklinda olsun mutlaka 4.aydan bu yana kullaniyoruz rahatsiz etmiyor muthis derecede faydasini gorduk yalniz bu ara dikkatini cekmeye basladi eliyle cekmeye falan basladi cok dikkat istiyor bu saatten sonra..6 aydan önce hissdemezsin diyorlar neymiş onlar gaz bağırsak hareketlerimiş ayyy dedim benim bağırsaklar ne tembelmiş hamile olduktan sonra mı faliyete geçtiler :)))valla bende 12. haftada hafif hafifte olsa başlamıştım hissetmeye bu arada dediğin o kehribar diş kolyesini bebeğe mi takıyorsun rahatız olmuyor mu
Bencede bakma sen doktorlara yaniliyorlar ordaki kalp atisini en basta insan hissediyor eline minik pıt pıt lar geliyor..evet canim bebege takiyoruz kolyeyi..sivri degil taslar zaten herbirinin arasinda da düğüm var hepsi birden kopmasin diye anladigim..ne ates ne ishal olduk..4.ayda salyamizi 3 gunde kesti..2 tane ayni anda cikiyor yemek yemek istemiyor pek sadece bizimki..birde dislerimiz cok kasiniyor galiba ellerii hep agzinda yavrumun..6 aydan önce hissdemezsin diyorlar neymiş onlar gaz bağırsak hareketlerimiş ayyy dedim benim bağırsaklar ne tembelmiş hamile olduktan sonra mı faliyete geçtiler :)))valla bende 12. haftada hafif hafifte olsa başlamıştım hissetmeye bu arada dediğin o kehribar diş kolyesini bebeğe mi takıyorsun rahatız olmuyor mu
Bizimki agzina sokuyor bazen farkederse..bende onden citcitli badilerin ilk citciti ile sabitliyorum kolyeyi..naptiniz canim nasil di aydin..geldinizmi..Aman banada cok diyolardi bagirsak hareketleri diye bildigin bariz hissediyordum canim..kehribar aklinda olsun mutlaka 4.aydan bu yana kullaniyoruz rahatsiz etmiyor muthis derecede faydasini gorduk yalniz bu ara dikkatini cekmeye basladi eliyle cekmeye falan basladi cok dikkat istiyor bu saatten sonra..
Donduk kaderim de eve gelmek kotu oldu oralarda hep disari cikiyorduk simdide evde durmak istemiyo cadi balkonda pinekliyoruz aksam da parka falan cikiyoruz huyumuz cok degisti cokkkBizimki agzina sokuyor bazen farkederse..bende onden citcitli badilerin ilk citciti ile sabitliyorum kolyeyi..naptiniz canim nasil di aydin..geldinizmi..
Yaaa degismezmi zaten evler cok sicak..cocuklar maf oluyor..insan istiyor demi..degisik insanlari gorunce..ben o yuzden evden çıkmıyorum..gecen haftasonu candarlidaydik..ben o buz gibi suya 2 dk olmak kaydıyla 1 kez girdim bizim kiz 5 kez girdi...sicaktan yavrum soguk suyu sevdi :)Donduk kaderim de eve gelmek kotu oldu oralarda hep disari cikiyorduk simdide evde durmak istemiyo cadi balkonda pinekliyoruz aksam da parka falan cikiyoruz huyumuz cok degisti cokkk
Karyotip analiz mi canimKizlar aranizda kari koca genetik testi yaptiran var mi?
Biz daha suyla tanisamadik ne guzel dimi :)))Yaaa degismezmi zaten evler cok sicak..cocuklar maf oluyor..insan istiyor demi..degisik insanlari gorunce..ben o yuzden evden çıkmıyorum..gecen haftasonu candarlidaydik..ben o buz gibi suya 2 dk olmak kaydıyla 1 kez girdim bizim kiz 5 kez girdi...sicaktan yavrum soguk suyu sevdi :)
valla bilmiyorum ki cnm doktor kromozomlara bakalim bi dediKaryotip analiz mi canim
Niye marmariste denize girmedi mi elif cik..Biz daha suyla tanisamadik ne guzel dimi :)))
Bana da doktor vermisti istanbuldaki tup bebek doktorum..istanbulda 2500 tl civari tutuyordu..doktorum bana izmirde herhangi bir egitim arastirmasi yada unv de yaptirabilirsin dedi..bana tahlil kagidi verdi elime..onla tepecik egitim arastirma hastanesine gittik genetik bölümüne..genetik bölümünde bedavaya yaptirdik esimle tahlilleri..aklinda bulunsun canim..valla bilmiyorum ki cnm doktor kromozomlara bakalim bi dedi
peki hemen yaptilar mi? ne kadar zamanda cikti sonuclariniz cnm?Bana da doktor vermisti istanbuldaki tup bebek doktorum..istanbulda 2500 tl civari tutuyordu..doktorum bana izmirde herhangi bir egitim arastirmasi yada unv de yaptirabilirsin dedi..bana tahlil kagidi verdi elime..onla tepecik egitim arastirma hastanesine gittik genetik bölümüne..genetik bölümünde bedavaya yaptirdik esimle tahlilleri..aklinda bulunsun canim..
ben yaptırdım canım ege üniversitesinde ama sonuçlar tüp bebeğe yetişmediği için daha yeni sonucunu aldım malasef benim kromozomlarında sorun çıktı ama doktorum kromozon testinde çıkan hastalığın hiç bir belirtisini taşımadığım için tekrarlatmamı istedi testi kendi alsancakta genart diye bir yerin ismini verdipeki hemen yaptilar mi? ne kadar zamanda cikti sonuclariniz cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?