Ben 18 ay emmisim onla alakasi yok ablam hic emmemis. O oglunu 18 ay emzirdi bnmki böyle iste capraz olmus sanki. Bnde 4. Ayda baslarim artik .mama olarak hipp combiotic mama kullaniyrm sma kabiz yapti. Simdi daha iyi gunde 1 kere yapiyor kaka sen ne kullandinBen 4.ayda yavas yavas kendim hep tatirdim tuzsuz sekersiz gidalardan meyva verdim agzina kendi kendi tabi meyva benim elimde yalamaya çalıştı hep..meyva filesine meyva koyarak eline verdim..5.ayda doktor kontrolu ile yavas meyva ve yogurt olarak gectik..6.ayda 4 ogune ciktik hatta 5 ogun ama bizimkine yogurt alerji yaptigi icin 2 corba 1 meyva 1 kahvalti ogunu uyguladik..gene motilum u içiyorum arada meme yi unutmasin diye..ama sunu farkettim stres acayip etkiliyor sutumu..birseyi kafama taktimmi birden azaliyor motilum da fayda etmiyor..kafa rahar olcak mutlu olcaksin bende her zaman yapamıyorum iste..sabaha karsi bizde emiyiruz ama mama gibi tutmuyor 1 saat 2 saat sonra gene uyaniyoruz..ilaclari duzenli ic ve stres yapma canim emin ol artacaktır ben 2 aydan beri bitti kesildi 6 ayi göremeyeceğim diyordum ama cok sukur allahima bugunlere iyi kotu geldik..her anne ister uzun sureli emzirmek ama birazda genetik galiba biz kardesimizle hic emmemisiz hep mama bebeği olmuşuz..
Biz ilk aptamil almistik sonra inek sutu alerjisi varmi diye gastreontoloji prof una gittik o bebelac gold nutri konfor dedi..ama heryerde bulunmuyor hep eczaneye getirtiyordum..bazen unutuyorlar filan baktik oyle olmayacak birde son zamanlar kokuyor geldi bana mama.. yeni gittiğim doktor bir kac numune verdi degistirme dedi ama bulmasi sorun diye degistirmek istedigimi soyledim..evolvia berbat kokuyor..goldengoat iyi bir mama..ama biz senin gibi hipp combiotik aldik migrostan baktim tolero ediyor hipp le devam ediyoruz simdi..bebelac ve aptamil sekerli bir mamaymis ikisi ayni firma zaten..prof a gittigim zaman en az 8 kez kaka yapıyorduk..yavrum emmeye baslayinca bir yandan bez e yapardi..bebelac la duzene girdi ilac filan da verdi..ee simdi ek gida olunca zaten katilastik artik ama bana az yapiyormus gibi geliyor..gun asiri yapiyor ve cok bezi dolmuyor..kabızlık var bizde de.Ben 18 ay emmisim onla alakasi yok ablam hic emmemis. O oglunu 18 ay emzirdi bnmki böyle iste capraz olmus sanki. Bnde 4. Ayda baslarim artik .mama olarak hipp combiotic mama kullaniyrm sma kabiz yapti. Simdi daha iyi gunde 1 kere yapiyor kaka sen ne kullandin
Kaan beye git bence.kaan beyde ilk denememde hamile kaldım negatif olasaydı bile onda devam ederdim.masrafın aynı olur soğuk olduğunu söylüyorlar ama bana hep normal geldi Ada'm yoğun ne yapsın işinde titiz o bize yeterdr. kaan beyi tavsiye ediyor herkes. napsam bilemedim
ay ayay geçen sene bu zamanlar neler konuşuluyorsu şimdi ne mama kullanıyorsun emiyomu kakası nasıl bunlar konuşuluyor.Çok mutlu oldum okuyunca, gözlerim doldu.Umarım isteyen herkesse Allah nasip eder.Biz ilk aptamil almistik sonra inek sutu alerjisi varmi diye gastreontoloji prof una gittik o bebelac gold nutri konfor dedi..ama heryerde bulunmuyor hep eczaneye getirtiyordum..bazen unutuyorlar filan baktik oyle olmayacak birde son zamanlar kokuyor geldi bana mama.. yeni gittiğim doktor bir kac numune verdi degistirme dedi ama bulmasi sorun diye degistirmek istedigimi soyledim..evolvia berbat kokuyor..goldengoat iyi bir mama..ama biz senin gibi hipp combiotik aldik migrostan baktim tolero ediyor hipp le devam ediyoruz simdi..bebelac ve aptamil sekerli bir mamaymis ikisi ayni firma zaten..prof a gittigim zaman en az 8 kez kaka yapıyorduk..yavrum emmeye baslayinca bir yandan bez e yapardi..bebelac la duzene girdi ilac filan da verdi..ee simdi ek gida olunca zaten katilastik artik ama bana az yapiyormus gibi geliyor..gun asiri yapiyor ve cok bezi dolmuyor..kabızlık var bizde de.
çok çok sevindim.İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve meleğine kavuşursun canım.Allah ol der ve olur sen en güzel örneğisin.....herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra artık yazma vaktim geldi sanırım şimdi yazacaklarım belki bir umut olabilir ve sizinde benim gibi rabbim tarafından heran bir mucizeyle karşı karşıya kalırsınız ben hemen konuya gireyim kızlar size çok ama çok güzel bir haberim var biz 3.tüp bebek denememizi kayınvaldemin ameliyatından dolayı temmuza ertelemiştik fakat yüce rabbim bizi minik bir mucizeyle sürpriz yaptı mucize diyorum burdan beni tanıyan arkadaşlar 16 yıllık bir evliliğim de negatif ile sonuçlanan 1 aşılama 2 tüp bebek denememizin ardından miniğimiz hayatımıza girdi 13 haftalık hamileyim rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın nasıl oldu nasıl kendiliğimden hamile kaldım inanın bende bilmiyorum büyük bir sürpriz benim için belki kendimi direk temmuz ayına odaklamam belki de etraftan duyupta denediğimiz kocakarı icatları diyeyim çünkü inan var inanmayan her zaman saygı duyarım yaptığım dualar adaklar yada vakiti saati bu zamanmış ama 16 yıl dile kolay fakat ben yine bana faydası mı oldu bilmiyorum ama bu süreçte denediğim bir olayo size anlatmak isterim ve nette sizinde araştırmanızı ben duyduğumda ilk yaptığım buydu ve bunu yaptıranın çok olduğunu duydum kısacası ben konuya gireyim çok yakın bir arkadaşımın yaşını almış bir teyzesi var 2. tüp bebek denemede kendisiyle tanıştım bana kurşun dökmüştü tabii ben bunada inanrım :) beni çok rahatlattığını düşünürüm neyse teyze bana rahim düşüklüğünden bahsetti fakat bana hsg çekildiği halde hiçbir doktorun bu olaydan bahsetmediğini bazı dr ların bunu anlıyamayacağını özellikle ebelerin anlıyacağından bahsetti kendisi artık yaşından dolayı yapmıyormuş fakat arkadaşımdan dolayı bana senin ksıklarını çekelim dedi adet oldum yumurtama dönemimin ilk günü kasıkları çekti çok zor bir olay değil fakat kendisinin dediği benim senelerin verdiği bir düşüklük varmış bana şimdiye kadar sen nerdeydin dedi ben bu işlemi bir kere yaptırdım ama ilk ay tutmadı 2. ayda kayınvaldem ameliyat olup bende kalınca malum yumurtlama dönemimiş falan hikaye oldu bizim ama 3. ay kayınvaldem toparlandı ve evine çıktı rabbimde bize bu mucizeyi yaşattı ben kasıklarımı çektirmemin 3. ayında gebe kaldım dediğim gibi önce allah sonra bu olay vesile oldu fakat daha sonra çevremde bu kasık çektirme ile gebe kalan 35 sene önce dahi 2 çocuk sahibi olmuş bayanlarla tanıştım tekrar yineliyorum bu kasıkçektirme yada değil ilkönce rabbim ol demeden hiçbirşey olmaz buna çok inanırm fakat burda 2 yılda o kadarçok şey paylaştıkki acılarımızı mutluluklarımızı dertlerimizi bunuda sizlerle paylaşmaz isem olmazdı çok şükür ne kadar şükür etsem az ama şu mübarek ramazan ayında gece gündüz aklıma geldikçe ismii bildiğim bilmediğim bütün arkaşlarıma dua ediyorum rabbim bana bu nucizeyi yaşattı canıgönülden sizerede yaşatmasını diliyorum hep dualarımız birbirimizle oldu bundan sonra kızlar duaedim minik mucizemi sağlıkla kucağıma alayım güzel anneler sizlerde
amin canım çok ama çok teşekkürlerçok çok sevindim.İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirir ve meleğine kavuşursun canım.Allah ol der ve olur sen en güzel örneğisin.....
Hep birbirimize guc verdik canim..tum arkadaslarimin yuzu bizim gibi guler inşallah..benim bitti bile artik yaaa..emmiyor bile bizim cadi 3 dakika emse günde bir kez seviniyorum..ne tarz yemekler veriyorsun doktor bana 1 kahvalti 2 yogurt 1 meyva 1 tarhana 1 de mevsiminde sebze corbasi verdi..ama bizimki et obur cikti mangal dan cikan baharatsiz tuzsuz et oldumu veriyorum bir yalaniyor bir yalaniyor..corbalara hep et suyu tavuk suyu katiyorum..gecen gun tanidik gordu bizim de alttan 2 dis ayni anda patlak veriyor onun sıkıntısı var yavrumda ilgi kucak istiyor hep..ben kehribar tasindan bebek dis kolyesi aldim salyamiz 3 gunde şak diye kesildi allaha cok sukur ates ishal de yok..kolye bayagi rahatlatti.elpise de onerdim minik elifcik te takiyor kolyeden..oda memnun kaldi..kehribar in agri kesici ozelligi varmis..sana da oneririm canim..allahim daisyp e ksk ye aras35 e ve tum bizim gibi bekleyen arkadaslarimiza sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..cok guzel bir duygu..saglikla uzun omurler versin rabbim evlatlarımıza..ay ayay geçen sene bu zamanlar neler konuşuluyorsu şimdi ne mama kullanıyorsun emiyomu kakası nasıl bunlar konuşuluyor.Çok mutlu oldum okuyunca, gözlerim doldu.Umarım isteyen herkesse Allah nasip eder.
Kaderim Fulya umarım herşey yolundadır.Bizde 9,5 aylık olduk.Artık ek gıda önemli ama hergün ona ayrı yemek yapıyorum ve ne yapsam sorunu var.Çoğu zaman yemiyorda.Bu arada 3 tane dişimiz çıktı.Benim süt iyice azaldı ,çalıştığım için sürekli sağıyorum bitmesin diye.1 yaşına kadar inş idare ederim.Günde 1-2 sefer alması bile çok önemli.Bizdede durumlar böyle...
evet güç verdik ve çok şükür cnm.Bende topiğin ilk doğuranıydım:) Biz sabah kahvaltı omlet peynir domates menemen gibi çeşit çeşit yapıyorum evde olunca.Yokken annem yine haşlanmış yumurta pekmez peynir bebe bisküvisi gibi veriyor.Öğlene bir yemek yapıyoruz yerse kabak, köfte semizotu ne olursa mevsim sebzesi öğleden sonra yoğurt yiyor arada bir meyve veriyorum.Akşamda biz ne yiyorsak tuzsuz pişiriyorum onun yiyebileceği sebzeleri ondan veriyorum.Pilav ve bulgurda veriyorum .Çok yemiyo aslında ama tontik oldu kzıım ek gıdadan sonra.En çok yoğurt ve meyve yiyor.Bende yemeklerine etsuyu koyuyorum.Tavuk vermedim çok hormonlu diye doğalda bulamadım.Etide haşlayıp lif lif yapıp veriyorum.Hep birbirimize guc verdik canim..tum arkadaslarimin yuzu bizim gibi guler inşallah..benim bitti bile artik yaaa..emmiyor bile bizim cadi 3 dakika emse günde bir kez seviniyorum..ne tarz yemekler veriyorsun doktor bana 1 kahvalti 2 yogurt 1 meyva 1 tarhana 1 de mevsiminde sebze corbasi verdi..ama bizimki et obur cikti mangal dan cikan baharatsiz tuzsuz et oldumu veriyorum bir yalaniyor bir yalaniyor..corbalara hep et suyu tavuk suyu katiyorum..gecen gun tanidik gordu bizim de alttan 2 dis ayni anda patlak veriyor onun sıkıntısı var yavrumda ilgi kucak istiyor hep..ben kehribar tasindan bebek dis kolyesi aldim salyamiz 3 gunde şak diye kesildi allaha cok sukur ates ishal de yok..kolye bayagi rahatlatti.elpise de onerdim minik elifcik te takiyor kolyeden..oda memnun kaldi..kehribar in agri kesici ozelligi varmis..sana da oneririm canim..allahim daisyp e ksk ye aras35 e ve tum bizim gibi bekleyen arkadaslarimiza sag salim kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..cok guzel bir duygu..saglikla uzun omurler versin rabbim evlatlarımıza..
Brnimkide yogurt meyva delisi..eksiyi hic sevmiyor..tatli sevecek yogurt azcik eksi olsa bile yemiyor cadi..kiz senesiydi gecen sene herkesin kizi oldu normal hamile kalan arkadaslarimin bile..bakalim bizim kizlar neler doguracak @_ksk_ canim sen kac aylık oldun simdi..cinsiyeti belli oldumuevet güç verdik ve çok şükür cnm.Bende topiğin ilk doğuranıydım:) Biz sabah kahvaltı omlet peynir domates menemen gibi çeşit çeşit yapıyorum evde olunca.Yokken annem yine haşlanmış yumurta pekmez peynir bebe bisküvisi gibi veriyor.Öğlene bir yemek yapıyoruz yerse kabak, köfte semizotu ne olursa mevsim sebzesi öğleden sonra yoğurt yiyor arada bir meyve veriyorum.Akşamda biz ne yiyorsak tuzsuz pişiriyorum onun yiyebileceği sebzeleri ondan veriyorum.Pilav ve bulgurda veriyorum .Çok yemiyo aslında ama tontik oldu kzıım ek gıdadan sonra.En çok yoğurt ve meyve yiyor.Bende yemeklerine etsuyu koyuyorum.Tavuk vermedim çok hormonlu diye doğalda bulamadım.Etide haşlayıp lif lif yapıp veriyorum.
Amin Allah herkese nasip etsin inşallah bu güzel ve özel duyguyu...
cnm mrb bu doktora tedaviye başladınmıcanım merhaba bende ali beyde allah kısmet ederse önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıycam sen memnun kaldınmı canım şuan durumun nedir beni bilgilendirirsen çok sevinirim...
canım biz 18+2 olduk ama sorma bizimki pek bi nazlı çıktı göstermedi daha bakalım 2 hafta sonra kotrolümüz var bekli bu sefer öğreniriz :)Brnimkide yogurt meyva delisi..eksiyi hic sevmiyor..tatli sevecek yogurt azcik eksi olsa bile yemiyor cadi..kiz senesiydi gecen sene herkesin kizi oldu normal hamile kalan arkadaslarimin bile..bakalim bizim kizlar neler doguracak @_ksk_ canim sen kac aylık oldun simdi..cinsiyeti belli oldumu
Kiz o zaman derler yaa :))))) hadi bakalim heyecanla bekliyoruz..gebelik takibini kim yapiyor urla dami gidiyorsun doktora..canım biz 18+2 olduk ama sorma bizimki pek bi nazlı çıktı göstermedi daha bakalım 2 hafta sonra kotrolümüz var bekli bu sefer öğreniriz :)
bakalım canım yaaa hayırlısı çiğli bölge hast. doktorum orda yeni açılan hast. burası canım bişey sorcam seninde kızdı değil mi yanlış hatırlamıyorsam sen bebeğinin hareketlerini kaçıncı ayda net hissettin ben sanki varla yok arasında bişeyler hissediyorum belki kilo olduğu için kafam çok karıştı :)Kiz o zaman derler yaa :))))) hadi bakalim heyecanla bekliyoruz..gebelik takibini kim yapiyor urla dami gidiyorsun doktora..
cnm nasilsin birsey sorucam kehribar dis kolyesini nerden bulabilirimBrnimkide yogurt meyva delisi..eksiyi hic sevmiyor..tatli sevecek yogurt azcik eksi olsa bile yemiyor cadi..kiz senesiydi gecen sene herkesin kizi oldu normal hamile kalan arkadaslarimin bile..bakalim bizim kizlar neler doguracak @_ksk_ canim sen kac aylık oldun simdi..cinsiyeti belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?