Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba canım ben de ahmet beyde asılama yaptırdm malesef tutmadı. Bunun için sehir dısından geldim kendisini cok sevdim ve cok basarılı biri ama sanırım tüp bebekte daha iyiler sanırım :) ben gonal f kullandım ve dozu bana fazla geldi kontrol için gitmiştim ki yumurtam catlamıs. Tabi şok oldum gec kalmısta olabilirdık kan tahliline bakıldı yeni catlamıs dedi. Ama tutmadı malesef. Şimdi olmazsa tüp bebege bir sene içinde oraya gidecegim tekrar. Ama tereddütlerimde yok degil asılama maceramdan dolayı acıkcası. Sizinle de durumumu paylasmak istedim :)

canım bende senin kategorinde sayılırım bana da ilaçlar fazla geldi ,ben fostimon kullandım ama sık aralıklarla çağırdı ve 5 kere kullandım iğneyi ve aşılamam chip(çip)yöntemiyle yapıldı ama tutmadı.Tatlım eğer araştırdıysan biliyorsundur aşılamanın oranı çok düşük bunu doktorlarda kabul ediyor ama prosedür olarak yapılıyor.Cinsel ilişkiden pek farkı yok sadece spermelerin gideceği yol kısalıyor.Ben tüp bebeğe bşladım Ahmet beyle bilmiyorum ama kendimi emin ellerde hissediyorum.Çok ilgili zaten 2 yılda ben 10. hastasıymışım böyle yumurtaları çabuk uyarılan.(galiba sende bu guruptasın,çok sevindim kendim gibi birini bulduğuma)Bu arada bende tayin istedim il içinde (öğrtnim) sırf bu doktora rahat gelip gidebilmek için ,evi taşıdım,hiç düşünmediğimiz bir yerde yaşıyoruz şuanda,seni çok iyi anlıyorum.Sen ne düşünüyorsun devam edecek misin?

gmz_27 canım benim sen trakyalısın galiba bende edirneliyim ,canım seni takip ediyorum bundan sonra takip listemdesin merak ederim çünkü gelişmelerini artık inşallah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız.(bu yaz kırklarelini gezmeye gittik parkta oturduk hatta orada köfteci yusuf var)

Canım nasılsınız??? Arada yaz.. belli oldu mu cinsiyet?

Canım nasılsınız??? Arada yaz.. belli oldu mu cinsiyet?
canım benim evde bir takım tadilatlara başladık açıkçası yavaştan hazırlıklara bayram sonrası start vericez inşallah o yüzden annem geldi 1 haftadır evdeki ıvır zıvırları topluyoruz koliledik oyüzden forumada giremedim bu arada bizim ufaklık kendini gösterdi rabbim nasip ederse oğlumuz olucak

Cok sevindim canim saglikla kucagina alman dilegiyle oglusunu...kendini yormadan is yap daha vaktin var hersey hallolur..

merhaba kızlar banada yardımcı olursanız sevınırım gecen yıl ekım ayında symırnada tup bebek tedavım oldu aslında asılama ıcın baslamıstık ama çok yumurta olusunca tup bebek oldu çok guzel kalıtelı embryoların var dedıler ama bebegım 8 haftalık gelısmedı kurtaj oldum sonra subatta dondurulmuslarımla 2 tane transfer ettıler ama tutmadı oraya karsı guvenım sarsıldı aslında embrıyolarım okadarda kalıtelı deılmıs.sımdı orda 2 tane daha var dondurulmus ama kullanmıycam yenıden en bastan yaptırcam ege unıversıtesıne basvurmustum tahlıllerı en bastab yaptılar ınanılmaz ılgısız bıryer ama amh testı yaptılar rezevlerım 0.7 çıktı acılen tup bebek yapmam gerekıyormus zaman kaybetmeden raporda çıkarcaklar ama ben orda yaptırmak ıstemıyorum raporuda dısarıya vermıyorlar.yarın için medıcal parktan randevu aldım 90 lıra ongorusme ucretıymıs ama rapor çıkarmıyorlarmıs pekı onun dısında yaptıkları butun tahlıllerden ve muayenelerden ucret alıyorlarmı malum benım için çok onemlı çok para harcadım eger oyleyse çok masraflı bır hastaneyse ankarada baskente gıdıcem orda rapor çıkarıp tedavı olcam (( lutfen bı akıl verın MEDICAL MI YOKSA ANKARA BASKENTMI

Ben ce ankara baskent..benim bir arkadaşım da unv den oda arkadasim zonguldaktan baskent e gitti..ama icim rahat etsin diyorsan ongorusme yapip ona gore karar verebilirsin canim...

canim geçmiş olsun öncelikle. bu iki hastane arasında sana kesin sunu sec diyemem ama medical park için bildiklerimi söyleyeyim ins en hayırlı kararı verirsin. ben medical park ta tedavi görüyorum ilk başladığım zaman üniversite hadtanesiydi ve raporu kendileri çıkarmışlardı ve ben raporlu olarak tedavi gördüm. ama şimdi ohal den dolayi unuversiteligi gitti kekendikeri rapor çıkartamıyor ama dışardan çıkartıp gelirsen kabul ediyor. bu arada ege unuversitesi raporu dışarda kullanmam için veriyo onuda bu arastir. ben medical den çok memnun kaldım fiyatlara gelince ilk gittiğimde 92 lira muayne ücreti oduyorsun bi daha vermiyorsun. tahlillerdede kayki payi cikiyo 12 lira 24 lira en fazla 50 lira ödedim. zaten tahlillerinde bi kac sefer oluyo. opu günü bütün tahliller yapıldı ve hiç bir ücret odemedim. bildiklerim bunlar canim ekstra sormak istedigin olursa yardimci olurum canim. hayurlusi olsun.

tesekkur ederım canım, ege tup bebege basvurdugum için onlar bana rapor cıkarcaklardı ama dısarıya vermıyorlarmıs esım bugun gıttı tahlıllerımızı almaya kesınlıkle dısarı veremeyız raporu demısler ama medıcalde tahlıllerınızı yaptırıp burdakı ınfertılıteden rapor ıçın kurula gırebılrmıs neden egede testler varken medıcalden alıp kurula sokcam anlamadım,rapor çıkarmam gerek çunku maddı anlamda zaten sıkıstım, bugun medıcalde 4te randevu verdıler 90 lıra odeyeckmısım bugun ben ongorusme mı yapıcam muayenede yapacaklarmı tahlıllere bakcaklarmı burdakı prosödürü bılmıyorum kusura bakma canım

canim ben çıkarmadım ama hangi bölümden cikiyosa alıyorlar raporu ve istedikleri yerde kullanıyorlar. çıkartan arkadaşlarla konussan yardımcı olacaklardır. m edicale kesin karar verdin mi yoksa sadece girusmemi yapacaksın sadece goruseceksen ücretsiz on görüşme diye randevu alsaydin veriyorlardı. senin bugün eski testlerine bakacavear ve muaynede edebilir çünkü dosya acicak. ve bu hastanede tedavi olucaksan medical parkta tedavi görenler diye topigimiz var orda herkez kendi yasadiklarini ankatiyo oraya gelebikirsin.

tamam canım yeni buldum o topıgı sordum oraya da bırıne,aslında karar verdım gıbı medıcale ama rapor çıkarmam gerek onun için ugrasıyorum ama daha gorusmem gerek saat 4e verdı randevuyu ama doktor ısmı falan vermedı hıc sadece 4te gelın dedı 4.kata medıcalı ıstememın bır nedenı daha var evımın yanı çık bı dakıkada ordasın

hakkında hayırlısı olsun canim. doktorunu kendin secebiliyorsun int bak istersen ona gore git. 3 doktor var ahmet zeki ışık o sadece ozel hastalara bakiyo rapor falan gecmiyo onda. suleyman bey var doçent aynı zamanda benim doktorum. bide funda hanım var. hangisi içine sinerse onu ışte. cikincada yaz mutlaka hayırlı olsun canim.

saol canım sen memnunmusun suleymen beyden ahmet zekı ısık daha pahalı sanırım ıyı bır doktormus ama senın tedavın bıttımı yenımı baslıycak

saol canım sen memnunmusun suleymen beyden ahmet zekı ısık daha pahalı sanırım ıyı bır doktormus ama senın tedavın bıttımı yenımı baslıycak
suleyman beyden memnunum. az konuşur oz konuşur işini layıkıyla yapar. ahmet bey özel olduğu için baya pahalı ben rapor kullandığım için suleyman beyi seçtim ama çok memnun kaldım ve ekip olarak çalışıyorlar. ahmet beyinden herşeyden haberi oluyo. ben transferi mi oldum pozitifi hayatimda ilk defa orta gördüm. ama neyazikki devam edemedi bebeğim beni yarı yolda bıraktı dusukle sonuçlandı. şimdi dondurulmuslarla tekrar transfer olucak. adetimi bekliyorum. hayırlısı allahtan.

naptin canim nasıl geçti gorusmen?
ıyı gectı canım benı de suleyman bey muayene ettı sanırım o devam edıcek ozaman bana durumun çok ıyı dedı amh testımı gorunce kotu duusnmusler ama muayenede rezervımın cok oldugunu soyledı amh testı yanlıs yapılmıs dedı esımın degerlerı de cok ıyıymıs sızın olmaması ıcın bır sebebınız yok sızınkı kesınlıkle sebepsız dedı bır dusugum oldugu için benım genetık testlerım vardı yetersızmıs ama bırkac pıhtılasma testı ıstedı onlar yapılsın adet olunca baslayalm dedıler ama bayrama gelıyo sanırım ekım adetımle baslıycam vıtamınler verdı ama bana çok gereksız geldı ıstedıgı testler 1000 lıra bosyere verılcek bılmıyorum açıkcası

canim vitaminleri ilk gittiğim gün vermişti 5 ay oldu hala kulllaniyorum. testlere gelince kesinlikle onemsemelisin ve ihmal edilecek bisey değil yaptir canim. normal unuversite veya araştırma hastanesinde yaptirabilirsin. ben çoğunu oralarda yaptırdım. bi kac tane kaldı yaptiramadigim onlari da meficalde yaptirdim. hayırlı olsun canim

evet canım ben zaten testlerı yaptırmıstım tepecıkte ama yetersız dıyor kalanları orda yaptırcakmısım ınsallah senınde hayırlı olur dondurulmus tedavı daha kolay oluyor benım tutmadı ama sansı daha yuksek oluyormus ılac kullanmadıgımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…