Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

valla bilmiyorum ki cnm doktor kromozomlara bakalim bi dedi
cnm ben pazartesi günü tepecik hastanesi genetik bölümüne gttim kan pıhtılaşmasına ve eşim kromozon testi istedim bana kan pıhtılaşması yaptı fakat eşime kromozom testi yapmadı 3 düşük sonrasında yapıyorlarmış. gerek yok buna dedi

zaten asil istedigim kan pihtilasmasi çünkü özelde o daha pahali. genetik testler daha ucuzmus doktorum öyle söyledi. tepecikte nereye gittin kime gittin randevu mu aldin sonuçlar ne zamana cikarmis? ayyy cok soru sordum:))))

zaten asil istedigim kan pihtilasmasi çünkü özelde o daha pahali. genetik testler daha ucuzmus doktorum öyle söyledi. tepecikte nereye gittin kime gittin randevu mu aldin sonuçlar ne zamana cikarmis? ayyy cok soru sordum:))))
internetten genetik bölümüne randevu aldım gittim derdimi anlattım sağolsun çok iyi bi doktor denk geldi kan almaya yönlendirdi hepsi bu canm 1 ay sonra çıkacakmış sonucum

internetten genetik bölümüne randevu aldım gittim derdimi anlattım sağolsun çok iyi bi doktor denk geldi kan almaya yönlendirdi hepsi bu canm 1 ay sonra çıkacakmış sonucum
oooo cok iyi :) bende hemen randevu alayim yakin zamanda. peki düşük filan yapmis miydin cnm sen ne dedin doktora?

haziranda 10 haftalık düşük yaptım canm söyledim 4 senedir uğraşıyoz cocuk için dedim normalde ilk düşüklerde yapmıyolarmış ama senelerdir uğraşıyom diyince tamam yapalım ozaman dedi

canım benim yaa maşallah rabbim acılarını göstermesin .

çok güzel inşallah banada almak nasip olur :)

haziranda 10 haftalık düşük yaptım canm söyledim 4 senedir uğraşıyoz cocuk için dedim normalde ilk düşüklerde yapmıyolarmış ama senelerdir uğraşıyom diyince tamam yapalım ozaman dedi
benim 2 kimyasal oldu. kimyasal demesem de 2 düşük desem olur mu ki

bence de kesinlikle katiliyorum. zaten zar zor hamile kaliyoruz kalinca da kaybetmeyelim bebeklerimizi

düşük yaptigina dair bi belge filan istedi mi cnm? bi de doktorun adini hatirliyor musun?

Nasıl sevindimmmm Rabbimsaglikla kucağına alamayi nasip etsin inşallah arkadaşım

En onemlisi tabiki kuzumuzun saglikli olmasi saglikla kucagina alman canim..ama insan iste genede merak ediyor :)))
merak etmezmi önceleri hiç sorun değil diyordum sağlıklı olsun kız erkek olmuş önemli değil diyordum ama günler geçtikçe bende çok merak etmeye başladım açıkçası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…