Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Vallahi mucıze rabbım ol der ve olur dedıklerı bu olsa gerek Allah ım sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın cok sveındım maşaAllah:)

Merhaba arkadaşlar kadınlar forumuna devamlı takip ediyordum ancak bu bölüme bakıp okumak yeni kısmet oldu.Bazılarınız var ki (özellikle _ksk_ ,kaderim35 ve diğerleri) 2015 teki yazılara baktımne sorunlarla karşılaşmışlar yok istanbullara kadar gidip genetik testlerini yaptırmışlar ve daha bir sürü koşuşturma sonra bi bakıyorum 2016 ve hamile kalmışlar.Kızlar çok sevindim adınıza sanki içimde böyle kelebekler uçtu bişeyler kabardı mutluluktan.Bende bu arada MedikalParkta tedavi görüyorum Dr Ahmet Zeki Işık, 1. aşılamam çip yöntemiyle yapıldı sonuç negatif bu hafta sonu da 2.si yapılacak.Bende Ahmet beyin tavrından çok memnunum ancak belki bilen vardır artık hastane sgk ile çalışmıyor tüp bebekte.Bizde 1. tüp bebek denemesini Ahmet beyde deneyip sonra diğer 2 hakkımı sgk ile anlaşması olan başka bir hastanede (tabi iyi doktoru varsa) denemeyi düşünüyorum maalesef.

raporlu tüp bebek yapmıyolarmı artık canm?

raporlu tüp bebek yapmıyolarmı artık canm?
canım biz aşılama için ilaçları almaya girdiğimizde eczacı o hastane artık sgk ile çalışmıyor dedi sonra başka biri gelip aşılamada sıkıntı yok dedi,sadece tüp bebekte durum böyleymiş.Hastaneyle henüz bu konuda konuşmadık ama aşılamadan sonra konuşacam.Biliyorsunz izmir üniversitesi kapatıldı ya galiba onunla ilgiliymiş,belki 1 ay içinde işler yoluna girer

Tesekkurler canim..allahim bizim gibi olan tum arkadaslarimin yolunu acik etsin..ins seninde bir an once mucizen gerçekleşir..bebegine tez zamanda kavusursun..dogumda ebem hatirlatti senin gibi arkadaslarina dua etsene diye..dularim bir bir gerçekleşiyor ins senin icinde kabul olur..

canım hakkında hayırlısı olsun bende ilk tüp bebek denememi özelde yaptım baktm bu işin sonunun nereye varacağı belli değil (çünkü 3 değil 5 değil 7 denmelere kadar devam eden var tabiii allhım herkese ilk denemede bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ) ben bundan dolayı 2. tercihimi ege ünv. yana yaptım çok çok iyimiydi kötünün iyisi diye bilirim rabbim muhtaç etmesin yeterki ama özeldede yapılmayan bazı tetkiler orda yapıldı rahmimde polip varmış bu egede belli oldu ve 2. denemem de negatif oldu ondn sonra 2 dondurulmuşum var diye bir süre ara vermek istediği bu arada hikayemi okumuşsundur kendiliğinden oluşan bir gebelik rabbim nasip ederse mucizem gelicek inşallah rabbim sanada çok aratmadan nasip etsin egeyi tavsiye ederim özelden bıkıp oraya gelen çok var dualarım seninle canım allah yardımcın olsun kendine iyi bak sevgiyle kal...

Kocaman dolu dolu bir AMİN.Böyle anne adaylarından bol bol dualar alıyoruz Allah razı olsun Allah inşallah bizide sizin yolunuzdan gitmeyi nasip ederde bizde o duyguları tadarız.Hikayelerinizi okurken bu yolda yaşadığınız o hayal kırıklıklarını sonra tekrar ümitlenmeleri ve sonra yine acabaları görüp sonunda da böyle mutlu günlere ulaşmış olmanız inanın beni çok etkiledi.
canım benimde içimde hep aynı soru işareti var özele o kadar para döküyoruz acaba boşuna ve gereksiz yere mi oluyor diye.Devlet hastanesini mi denesem diye çok düşünüyorum ama sonra benim vücudum biraz hassas özellikle verilen yumurtlama ilaçları bende fazla tepki veriyor iyi takip etmeleri gerekiyor ya devlette buna dikkat etmezlerse diye emin olamıyorum.Bu arada güzel temennileriniz için

Oncelikle hamileliginiz hayırlı olsunnn darısı basimizaa:) 2.denemeyi ege de yapmssnz bende dosya actrdm egede deneme yapıcaz kısmetse size sorum nasıldı ege memnun kaldınız mi. Tabi devlet kalabalıktır tahmin edebiliom ama ilgi alaka vs nasl. Sizde sorun neydi buarada. Tekrar hayrli olsunn

canım çok teşekkür ederim umarım ilk denemenizde tutar bende polikistik aynı zamanda yumurta rezervimde azalma ve sol tüpüm tıkalı eşimde sorun yok özelde daha çok memnun kaldım özelde yapılmayan testler uygulamalar ege ünv.yapıldı sulu ulturason var bebeğin yerleşceği yere bakıyorlar o sırda bende polip olduğu anlaşıldı ve histroskopi oldum polip alındı bu varken deneme boşa yapılırmış belki diğer denememde de vardı fakat bilinmiyordu tedavii süresi hastaya göre değişiyor benim ki özele göre uzun sürdü 2. denemem o yüzden çok sık gidip gelme olayı oluyor
doktorlar ilgili ama sıra ve zaman olayı var istersen ege hanım var özel olarak belli bir ücret karşılığı bakıyormuş devamlıda o seninle ilgileniyormuş ama ben gerek duymadım tek fark onun muaynelere girmesi kan ve diğer ilaç olaylarını anlatımlarında diğer hastalarla birliktesiniz bir farkımız yok anlıyacağın kötü hemşire demiyeyim ama bazen aksileri ve senin keyfini kaçırcak durumlar oluyor malum devlet hastanesi özelde gördüğün muameleyi göremiyorsun maalesef heleki benim gibi kilolu bir anne adayıysan herşeye hazırlıklı ol ama sabret sonunda sen başarıcaksın egeye giderken hep pozitif git her gidişimde farklı arkadaşlar edindim sonuçta isteklerimiz hepimizin aynı orda çok güzel ortam var destek var açıkçası devletin verdiği 3 hakkı dene derim özellerden hasta muamelesi değil ama maddi yönden bizleri sömürmeye çalıştıkları için nefret ediyorum artık canım dularım seninle hakkında hayırlısı olsun ilk ve son denemen bebişin en kısa zaman da kucağında olsun

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürr ederim. sağlıklaaa kucağına alırsın inşallahhh. buarada kaç aylık bebeğin :) İnşallah dediğin gibi ilk denemede tutarrr canım benm ve dileyen herkesin. ege hnma özel gidince işlerin daha hızlı yürüyomu peki. ama diğer doktorlarda iyi sanırım senin düşüncen ney

5 aylık olduk canımvalla ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama bildiği kadarıyla eğer özel bir işlem gerektriyorsa histeroskopi yada laparoskopi gibi onlar içinde kendi gireceği için ek ücret alıyormuş bir bayan söylemişti o da diğer doktorlarla aynı işlemi yapıyor diye ege hanımdan vaz geçmişti yaniii tercih senin tek fark ege hanıma ücret ödüyorsun diğer doktorlara sgk kapsamında görünüyorsun

dr. kaan beyi tavsiye ediyor herkes. napsam bilemedim
Kaan Bozkurt'a başladınız mı bilmiyorum ben 2015 yılında 6 ay tedavi oldum hiç memnun kalmadım sonuç başarısız ama memnun kalmamamızın nedeni Kaan Bey'in tavırları oldu. Hastasına hiç önem ve değer vermeyen bir hekim hiç bir zaman bilgi vermeye tenezzül etmiyor. Eğer zor bir hastaysanız özellikle tercih etmeyin çünkü sadece standart bazı şeyler uygulayabiliyor aşırı hormon ve aşırı baskılama gibi ama özel bir durumunuz varsa dikkate almıyor. Medical Park Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum çok memnunum. Kaan Bozkurt'la aralarında bilgi ve tecrübe farkı çok fazla ayrıca insanlık yönü kıyaslanamaz. Medical Park Tüp Bebek Merkezi teknoloji, hizmet ve bütün yönleriyle İrenbe'den çok iyi bir merkez.

dr. kaan beyi tavsiye ediyor herkes. napsam bilemedim
gizemlimor canım bende mavi nehir'e katılıyorum Ahmet bey bu konuda işinin ehli istersen tecrübesini sayfasından açıp okuyabilirsin,bu alanda kendi geliştirmiş sayılı doktorlardan.Hatta burada şöyle bilgili böyle bilgili derken bile içimden ''ne haddime bunu söylemek'' diye geçiyor hatta hocayla konuşurken yanlış birşey söyleyecem diye bile sözlerimi bin kere tartıyorum sırf saygımdan dolayı. Tecrübesi ve bilgisi dışında arkadaşın dediği gibi insanlık yönü tartışılmaz bence de.(bu arada 4. doktorum ve benim 1 numaram)Hastasıyla çok güzel iletişim kuruyor ,olacak aşamaları hiç sıkılmadan güzel güzel anlatıyor ve tabi yüzünden hiç gülümseme eksik olmuyor.Koridorda gördüğünde bile birazdan alacam sizi, işte şundan dolayı bekletiyorum, her şey yolunda gibi cümlelerle sizi önemsediğini belli ediyor. Ayyy tontiş doktorum benim ya.Muhteşem Doktorum benim ya.Bu arada ben de kadınlar kulübü forumundan doktoru öğrendim iyiki de öğrenmişim

Tamamiyle size katılıyorum çok Dr gördüm ama Ahmet hoca bambaşka hem doktorum hem psikologum 2 başarısız denemem var kendisiyle ama yine onunla beraber 3.için yola çıktık hepimiz için hayırlısı olsun

Tamamiyle size katılıyorum çok Dr gördüm ama Ahmet hoca bambaşka hem doktorum hem psikologum 2 başarısız denemem var kendisiyle ama yine onunla beraber 3.için yola çıktık hepimiz için hayırlısı olsun
Aynen dimi ya sanki psikoloğum gibi,kendisini görünce bile hiç gerginliğim falan kalmıyor ki bu arada ben normal hayattada baya gergin biriyimdir.Keşke kendisiyle daha önce tanışabilseydim,koca bir yılım boşa gitmiş.Ve bende sen gibi düşünüyorum eğer sonucum negatif bile olsa devam edecem çünkü güvenim tam.Ama diğer doktorlarımda hep içimde bir şüphe vardı,her verilen ilaç sonrası araştırmalar yok acaba şunu unuttumu yada acaba şu durumumu göz önünde bulundurmuşmudur diye bir sürü şey işte geliyordu aklıma.Ama anlıyorum ki Ahmet Hocama güvenim tam.Eve geldiğimde hiç ilaç araştırmıyorum.Eşimle ikimizde kendimizi ona bıraktık.Eğer olmuyorsada Allahtan dır diyorum doktor ihmalimi diye düşünmüyorum.Çünkü herşeyi göz önünde bulunduruyor sık sık çağırıyor,canım benim ya

Aynen ole çok Dr önerisi aldım negatiflerden sonra ama doktorumu bırakmayı hiç düşünmedm cunku zor bi hasta grubundayim psikolojim zaten iyi değil beni Ahmet hocadan başka anlayabilcek Dr olduğunu düşünmüyorum ayrıca doktorlar da vesile Rabbim dilerse olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…