Esanscim Varol!Tesekurler...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esanscim Varol!Tesekurler...
canim yildizananiin dedikleri ciktimi yani... Bana dediikleri de cikar insllah
canim yildizananiin dedikleri ciktimi yani... Bana dediikleri de cikar insllah
izmirde keyifle gidilecek bir falcı yok yaa(
Çıkar insallah bana da hayatımı tanıyor gibi anlattı.. Söyledikleri de çıkar YıldizAna'nin inşallah..
elektrik meselesi bu şekerim bana çıkıyor, sadece vadede ay olarak gördükleri yıl olarak çıkıyor yani uzun vadede çok başarılı bence...
![]()
Öncelikle herkese iyi geceler,
KK 1 saat önce üye oldum. Yaklaşık 2 aydır sizin yazdıklarınızı Google vesilesiyle okuyordum. Ve en son yazınız ve yorumlarınız üzerine Altindag Yildizana'ya gittim bugün. Bana yaşadıklarımı birbir anlattı. Özel,aile vs vs.. Erkek arkadaşımla nasıl tanıştığımı, nasıl ayrıldığımızı vs vs.. Açıkcası bende şaşkınlık yarattı. Gelecek için söyledikleri 3 gün ile 3 hafta. Şimdi beklemedeyim. Eğer çıkarsa size kesinlikle onerebilirim. Ama bugünu biliyor onu net ifade edebilirim.
Eğer tavsiye edeceğiniz iddialı bir falci varsa belirtirseniz sevinirim.
Teşekkürler :)
bana verebilirmisin yıldızana nın telefonuu mümkünse
canım çok teşekkür ederim .denemem lazım al burdada var bi fal hastası
Yildızana evinde bakıyor kahveye bakıyor bende eksiksiz bildi umarım gelecekler ilgilide çıkar No biraz değişik vericem silinmesin die burdan msj atma hakkım yok sıfır Yildızana bes Yildizana uç Yildizana uç Yildizana bes Yildizana bir Yildizana dokuz Yildizana seksen Yildizana iki Yildizana doksan Yildizana dokuz ;()
bende burdaki yorumları gördüm ve yorumların çoğu olumluylu. Geçen gün yıldız anaya gittim denemek için ve gerçekten herşeyi biliyor insanı rahatlatıyor herkese tavsiye ederim denemelisiniz. Memnun kalıcağınızdan eminim
Yıldızana'nın no bu gitmek isteyenler ulaşabilir arkadaş gayet akıllıca bilgilendirmiş bizi teşkkürler :)
yıldızanaya gitmek istiyrm ama nasıl ulaşacağımı bilmiyrm msj hakkımda yok rica etsem özelden bana atabilir misiniz
canım bana numarasını özelden atarmısın