Tamamen yanlış anlaşılma olmuş :) Aslında ben reklam yok derken Gül ablayı ilk ortaya atan doğru söylüyor ben gittim sende denemelisin diye yazmıştım :)
gül hanım hakkında ilk ben yorum yapmıştım. yaparken de çekinmiştim. reklam yapıyor diyecekler diye doğrusu. bu konuyu zeyno ile de görüşmüştüm. ama yapılan yorumları görünce iyi ki bahsetmişin dedim.
bahsetiğin ömer, fiestadaki genç çocuk muydu?
fısıltıdaki ömer'den bahsetmiyorsun sanırım.
Fısıltı'daki Ömer'le şu anda Daisy'de çalışan Ömer aynı. Daha önce Fiesta'da da çalıştı diye biliyorum.
Arkadaşla burada okuduğum yorumlara istinaden,bugün saat 3 de yeşilyurttaki güle gideceğim.Akşam düşüncelerimi sizinle paylaşırım sevgiler...
bekliyoruzzzz.bir ben kaldım gidemeyen,çatlıycam.bornovadan yeşilyurt dolmuşuna binsem geçiyomu arkadaşlar cafe nin yakınından?var mı bilen duyan gören eden
bornova-yeşilyurt dolmuşuna binersen hemen önünde inersin.
canım özkanlar migrosun ordan nerden geçiyor bu dolmuş.yeşilyurt kaymakamlığı mı dememiz gerekiyor.
bildiğim kadarıyla hastanenin ordan geçiyor dolmuşlar. ordan geçer mi bilmiyorum. ama yeşilyurt yazan tüm dolmuşlar geçer.
bornova-yeşilyurt dolmuşuna binersen hemen önünde inersin.
çok sağol canım.gidebilirsem yazıcam bende tecrübemi.gidebilirim inşallh
tamilayı beğenmedim. iki defa gittim. farklı şeyler söyledi. sibel'e de iki defa gittim ama ikisinde de birbirine bağlı ve tutarlı şeyler söyledi ki yeri ve kişileri trif etti. ismine kadar bildi. şimdidua ediyorum, çıksın diye. vade verdi. bekliyorum. benim için de dua et.
gül'den ben de memnun kaldım. aynı şeyleri söylediler.
gül hanım hakkında ilk ben yorum yapmıştım. yaparken de çekinmiştim. reklam yapıyor diyecekler diye doğrusu. bu konuyu zeyno ile de görüşmüştüm. ama yapılan yorumları görünce iyi ki bahsetmişin dedim.
kızlarrrrr doğaya gittim malesefki benim hiç bişiyimi bilemedi çok yüzeysel ve 10 dk sürdü tamam çok pozitif enerjik ve çok güler yüzlü biri ben sevdim kendisini fakat yorumları hiç tatmin etmedi net bir cvp alamadım.bu zamana dek çok yer gezdim hiç biri onun kadar olumsuz ve kısa bakmadı.2 kelime bişiy vardı sürekli onu tekrarladı.hiç bişiy anlamadımüstelik 10 tl yazan bir arkadaş vardı fakat fiyatı 10 değil 15 tl ye bakıyor.ben memnun olmadım falından olan parama oldu ve de ne kadar olumsuz şey varsa söyledi ... çok morallerim bozuldu inanın ki sibele daha rastlamadım bu zaman dek ama hep te ona gitmek istemiyorum değişiklik olsun istiyorum :)fakat param gidiyor sadece gül hanımı deniycem artık sonra başka baktırmıycam .gül hanıma gidersem yazıcam sizlere düşüncelerimi hepinize sevgiler:)nereye yazacağımı bilmiyorum yorumu kusura bakmayın yine :)hepinize mucuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?