İzmir'deki Falcılar

arkdaşlar bugun gül hanıma gittim bn böle fal görmedm bugune kdr herkese gtmişimdir çok ama çokkk memnun kaldım tavsiye ederm gitmeyenlere yerinide çok kolay buldum teşekkürler yer tarf edenlere...artık falcım şaşmaz bir gül hanım ikincisi tülin hanım

bana göre yine tuaf bişeyler oluyor anlayamadım neyse
bu gül kafe kemeraltında olanmı orası 4 5 yıldır var bildigim kadarıyla şimdimi duyuldu .ayrıca kısmetinin kapalı oldugunu düşünen arkadaş için hocalar bugibi konuları fena halde kullanıp ciddi paralar istiyor eger ailenizde yaşlı namaz kılan biri varsa mutlaka biliyordur kendini bir okutup kilit açtırırve kilidi denize atarsan işe yarıyor deneyerek bişey kaybetmezsiniz küçük bir tavsiye

canım anladığım kadarıyla bu gül hanım kemeraltında değil yeşilyurt sanırım başka gül :)

Gül abla Yeşilyurtt'a çok tatlı bir bayan Kemeraltındaki değil Reklam yok güzel fal bakıyor ben denedim ve tavsiye ederim

Kızlar selamlar yine ben:)nasılsınız?sizlerle birşey paylaşmak istedim zaten daha önce sibele gittiğimi ve çok memnunkaldığımı söylemiştim sizlere.geçen gün çok sıkılıyordum evde bayağı bunaldım attım kendimi dışarı sibele gitmek için.fakat orda yoktu.onun yerine berk diye biri vardı.inanılmaz enerjisi düşün biri o kadar kendini övüyor ki ve okadar beni yerle bir ettiki laflarıyla anlatamam çok üzüldüm boşu boşuna param gitti parayı geçtim aklımı daha çok karıştırdı.asla sorduğum sorulara net bir cevap alamadım.3 tane soru sorma hakkın var zaten ondada beni dinlemedi bile baktığın da yooo öyle bişiy yok yaşamadım yada hayır dediğimde ise sana bir daha bakmam çok negatif elektirk aldım senden lütfen gelme bir daha dedi.ve ben zaten ağlamıştım orda sıkıntımdan dolayı sıra beklerken ama yine de gülümsüyordum ona.ağladım kusura bakmayın ondan olabilirmi dedim yok ondan değil dir dedi:)yani bilemeyince kıvırmaya başladı zaten .ve çok uygunsuz cümleler kullanıyor hiç beğenmedim hal hareketlerini o kadar rahat ki edepsiz bir hali tavrı var.gay diye geçiniyor ama hiç öyle değil daha çok sapık gibiydi .bir tavsiyem var sakın yanına yalnız çıkmayın...!!!şuan çok kızıyorrum kendime ben keni kendimi o hallere düşürdüm çünkü.bir daha asla gitmem.bu olay 2 3 hafta önce oluyor neredeyse.bu arada sibel ertesi günü geldi ve aklımdaki soruları sordum benmi yine rahatlattı gerçekten.ve ve beni üzen konuyla ilgili rahat ol sorduğun sorunun cevabı olumsuz kafandaki o olumsuz şey olmucak kurma kafanda dedi.ve 2 ay öncesinde olacak olan bir şeyi çok net gördü ve oldu da...şimdi verdiğiniz doğa hanım ve gül hanıma gideceğim uygun olduğumda ....sizlere yorum yapacağım yine gittiğimde...yeşilyurttaki emel hanıma aynalı emel yani gitmeyin fısssssss söyledikleri tamam iyi bir bayan ama beni bir konuda tam bir sene çok umutlandırdı ama dediği olmadı.verdiği tarihlerde evlenmedik aksine olumsuz olaylar yaşadık.neyse hepiniz kendinize çok çok iyi bakın.dileklerimiz bir an önce hepimizin gerçek olsun inşalah allah yardımız olsun...hepinize sonsuz sevgiler....

BERK (görmeyen varsa diye büyük harfle renkli) burada daha önce kaç kere yazıldı.
Arada tekrar yazalım da okumayanlar varsa okusunda gitmesin.Bunu yazmamın nedeni falı değil (gerçi falıda berbat) tacizkar tavırlarıdır.

Son düzenleme:
HEPYEŞİL arkadaşım özel mesajını aldım fakat ben yazamıyorum sana cevap o yüzden buradan yazmak istedim merhaba :)ben tavsiyelerini dinlediğim için büyük bir dönem atlattım ve dönem de onu tanımadan önce annemi kaybettim boşluktaydım çok yalnız kaldim aklım çok karışık ve deprasyona girmek üzereydim.fikirlerii dinlediğim için şuan bin kere şükürler olsun atcağım her adımda biliyorum nasıl davranmam gerektiğini ve sonuç gerçekten farklı olumlu yönce yani.inanın yakın bir arkadaşımda evliliğini kurtardı.bunu samimiyetimle söylüyorum.benim nacizane fikrim dinlemeniz yönünde .... ..benim için o süreç çok önemliydi ..zaman verdi nisan mayıs olarak bir sınanma dönemin dedi (anlatmayım şimdik )en son temmuz dedi güzel bişiy için aradaki olayları zaten bildi tavsiyelerini dinledim hep...her türlü sorunuza açığım sevgiler....az önce gördüm mesajını kusuruma bakma...kısma bana:)

Hayır canım kızar mıyım hiç pek girmediğini gördüm zaten forumlara. Teşekkür ederim yorumların için. Önemli benim için. Ben de senin gibi düşünüyorum :)) teşekkür ederim. Herşey gönlümüzce olsun inşallah :)

Asmin0021 Doğa hanım bu karşıyakadaki ise ben gittim ve hiç memnun kalmadım.Fal enerji işi tabi o da saf enerjiyle bakıyormuş güya zerre bildiği bir şey yok zaten sadece tarotla bakabiliyormuş :) Benim tavsiyem D&R'dan tarot alın kendiniz açın daha kayda değer şeyler öğrenirsiniz :) Angel ve Doğa benim burdan öğrenip gittiğim gittiğime pişman olduğum 2 falcıdır.

herkeze merhaba,

yeni üye oldum ve ilgi alanım fal ile ilgili yorumlara bakayım dedim.Bende sizlere 1-2 fal deneyim m anlatmak hemde brşey sormak istiyorum.
1.pasaklı birsene gittim,çok memnun kalmadım fakat benim gbi sıra bekleyenler bayılmışlar.
2.du fiesta cafe de burcuya gittim çok iç açıcı değildi,en yakın arkadaşım devamlı orda her dediği çıkıyor diyor.
3.alsancakda murat var ona gittim,oda artist çıktı beğenmedim.
4.kızlarağasında ki ayten fena değildi,şansıma o gün polis basacak korkusu vardı.falımı geçiştirdi.
5.boncukcu bayram bildi mi yok hayır fakat muhabeti hoşuma gitmişti.
Bugün sevdam cafeye gittim.beklediğim performansı göremedim.Yinede güzeldi.benden önce fal baktıran bayan ağlıyarak indi.
sanırım benim enerjimle ilgili birşey falda söylenenler tutmuyor.

20 yıl kadar önce annemin yanında bir falcıya gitmiştm.izmir limontepede bİr okulun yakınındaydı.Şişman gözlüklü bir bayandı hatta kalabalık olunca evede geliyordu.
20 yıl geçti ve dedikleri çıktı o zaman benim yapacağım mesleği,babamın bugün olan rahatsızlığını kuzenlermin ne iş yapacagını.ailemizde ne tip aldatma hikayelerinin olacağını bildi.ben bu bayanı bulmak istiyorum.isim hatırlayamıyorum delireceğim..bilen varsa lütfen yazsın.

Gül abla Yeşilyurtt'a çok tatlı bir bayan Kemeraltındaki değil Reklam yok güzel fal bakıyor ben denedim ve tavsiye ederim

ben bugünki msjda üç ayrı şeyden bahsettim yeşilyurtdaki gülü tanımıyorum kemeraltında yıllar önce birine baktırmıştım gül kafede ve bin pişman oldum aynı kişiyse şimdimi duyuldu dedim sende beni aydınlatmış oldun ama ben sana reklam yapıyorsun demedim uzun zamandır yazmıyordum genel ve toplu bir mesajdı yanlış anlaşılmışım neyse umarım kendimi anlatabilmişimdir hoşçakal :)bu arada başka bir gülse ilk fırsatda denerim

sana katılıyorum ve tacizkar tavır yerine ben daha açık birşey yazmak istiyorum o adam SAPIK

Du fiestada Ömer vardı. söylediği her şeyi tek tek yaşamıştım. Ama gitmiş ordan Bulur veya duyarsanız haberim olsun :)

Du fiestada Ömer vardı. söylediği her şeyi tek tek yaşamıştım. Ama gitmiş ordan Bulur veya duyarsanız haberim olsun :)

Ömer kıbrıs şehitlerinin sonundaki daisy cafe'de. Ömerden memnun kalmadığını söyleyen yorumlar vardı burda ama beni bana tek bir soru bile sormadan tak tak sayan bi o oldu.. Çok memnun kaldım öldüm bittim diyenlerinkine gittiğimde ise aynı verimi alamadım, ilginç.. bende bişey var heralde:) ömer eski sevgilim, şimdi aklımda olan kişi ve onun hayatındaki kişinin isimlerinin harflerini söyledi, sallama olsa hepsininki ayrı nasıl tutturdu bilemiyorum. mevcut durumu da söyledi.. bana sanatsal bişeylerin içinde yer alacaksın dedi, çekim yada kısa film gibi bişey demişti tee 1 ay önce, hiç aklımda yokken pat diye karşıma fırsat çıktı ve geçen hafta katalog çekimi yaptım. ki ben model fln değilim. dün de kısa film çekecek bi arkadaş bi sahnesinde oynar mısın dedi. çüş diyorum.. özel hayatımla ilgili olacak gelişmeyi ise mart ayı içinde söyledi, sibel ve gül ablanında söyledikleri aynı yönde, mart sonunda bişeylerin değişeceği. görücez bakalım az kaldı bekle bekle.. :) herkesin iyi dedikleri bana bakamadığı gibi benim iyi dediğim de size bakamayabilir arkadaşlar. fala bu kadar takmamak lazım ama bunla avutuyoruz kendimizi bazen. çok kaptırmamak dileğiyle:)

Son düzenleme:
Tamamen yanlış anlaşılma olmuş :) Aslında ben reklam yok derken Gül ablayı ilk ortaya atan doğru söylüyor ben gittim sende denemelisin diye yazmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…