arkadaşlar siteye giriorum ama pek paylaşımda bulunamıorum gül hanımla ilgili dediklerinizi duydum cafenn telefon numrasını msj olarak atabilirmisiniz bende gitmek istiyorumda şimdiden teşekkürler:18:
tatlım görünmüo malesef xxxxx gözüküo yha özelden msj atarsan çok sewinirim
bana göre yine tuaf bişeyler oluyor anlayamadım neyse
bu gül kafe kemeraltında olanmı orası 4 5 yıldır var bildigim kadarıyla şimdimi duyuldu .ayrıca kısmetinin kapalı oldugunu düşünen arkadaş için hocalar bugibi konuları fena halde kullanıp ciddi paralar istiyor eger ailenizde yaşlı namaz kılan biri varsa mutlaka biliyordur kendini bir okutup kilit açtırırve kilidi denize atarsan işe yarıyor deneyerek bişey kaybetmezsiniz küçük bir tavsiye
HEPYEŞİL arkadaşım özel mesajını aldım fakat ben yazamıyorum sana cevapo yüzden buradan yazmak istedim merhaba :)ben tavsiyelerini dinlediğim için büyük bir dönem atlattım ve dönem de onu tanımadan önce annemi kaybettim boşluktaydım çok yalnız kaldim aklım çok karışık ve deprasyona girmek üzereydim.fikirlerii dinlediğim için şuan bin kere şükürler olsun atcağım her adımda biliyorum nasıl davranmam gerektiğini ve sonuç gerçekten farklı olumlu yönce yani.inanın yakın bir arkadaşımda evliliğini kurtardı.bunu samimiyetimle söylüyorum.benim nacizane fikrim dinlemeniz yönünde .... ..benim için o süreç çok önemliydi ..zaman verdi nisan mayıs olarak bir sınanma dönemin dedi (anlatmayım şimdik )en son temmuz dedi güzel bişiy için aradaki olayları zaten bildi tavsiyelerini dinledim hep...her türlü sorunuza açığım sevgiler....az önce gördüm mesajını kusuruma bakma...kısma bana:)
[sıze=3]berk[/sıze] (görmeyen varsa diye büyük harfle renkli) burada daha önce kaç kere yazıldı.
Arada tekrar yazalım da okumayanlar varsa okusunda gitmesin.bunu yazmamın nedeni falı değil (gerçi falıda berbat) tacizkar tavırlarıdır.
Gül abla Yeşilyurtt'a çok tatlı bir bayan Kemeraltındaki değilReklam yok güzel fal bakıyor ben denedim ve tavsiye ederim
BERK (görmeyen varsa diye büyük harfle renkli) burada daha önce kaç kere yazıldı.
Arada tekrar yazalım da okumayanlar varsa okusunda gitmesin.Bunu yazmamın nedeni falı değil (gerçi falıda berbat) tacizkar tavırlarıdır.
Du fiestada Ömer vardı. söylediği her şeyi tek tek yaşamıştım. Ama gitmiş ordanBulur veya duyarsanız haberim olsun :)
Du fiestada Ömer vardı. söylediği her şeyi tek tek yaşamıştım. Ama gitmiş ordanBulur veya duyarsanız haberim olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?