İzmir'deki Falcılar

Canım,sen de Sibel'e ya da Gül'e gitsene. Sibel'e gidicem ben tekrar bugünlerde.. Gül'e hiç gitmedim ama burdaki arkadaşlar bayağı memnun kalmışlar. Anlatılanlar da çok olumlu geldi bana

merhaba
Babacan Cafe Birgül abla merak ettim dogrusu bende gitmek isterim buara içimde cok fazlasıyla fal baktırma istegi var sonuclanmasını beklediğim seyler var ondan olsa gerek bana cadı cafe sıdıka dediler birde onun hakkında bilgisi olan varmı ?arkadaslarr yardımlarınızı bekliyorummm

Necco cafe Sibel ve Tamillia için görüş bildiren arkadaşlara çoookkk teşekkür ederim:) Necco Cafe Sibel'de varlıksal bakıyorsa onuda en kısa zamanda denerim :) Birgül ablayıda burdan öğrendim ben ashle sağolsun:) Burayı reklam için kullanan falcı ve yakınları var ama bizim gibi deneyim paylaşanda var:) Görüşüne güvendiğim arkadaşlarım beni yanıltmadı tavsiyem varlıksal bakanları tercih edin diğerleri zaman kaybı..

Necco kafe "İlhan" gitmenizi önermiyorum, illa da fal değil muhabbet istiyorum diyorsanız gidin. Verdiğim parama acıdım, sinirliyim.

arkadaşım gülüstanın eşinin tayini çıkmış...istanbula oda oraya gitti...yani şu an istanbulda...

Tamila'ya ilk gidişim 2 yıl önceydi.İyi değildi.İkinci gidiş geçen sonbahardı.Eskisinden iyiydi sadece.Genel olarak yetersiz buldum.Bir de 10-12 dakika ayırdığı gayet sıradan bakım için 30tl istiyor.

slm arkadaşlar ...tamilaya bende 1 yıl evvel baktırmıştım...ozaman güzel bakmıştı bu gittiğimdede ordaydı...ama bu sefer kemeraltından engin diye biri vardı değişiklik olsun diye ona baktırdım bilmiyorum ama planlarımı ve çok şeyleri bildi...tarot özellikle süper....arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda gitmişler memnun kalmışlar...tavsiye ederim...

gül hanım randevu ilemi çalışıyor bir iletişim bilgisi verebilirmisiniz acaba ?

Gül abla normalde randevu ile bakıyor ancak erken saatlerde giderseniz boş yakalayabilirsiniz biz gittiğimizde şansımız varmış kimse yoktu hemen bizi aldı ama arkamızdan randevuyla gelen 2 bayan vardı.

Gül abla normalde randevu ile bakıyor ancak erken saatlerde giderseniz boş yakalayabilirsiniz biz gittiğimizde şansımız varmış kimse yoktu hemen bizi aldı ama arkamızdan randevuyla gelen 2 bayan vardı.

herhangi bir iletişim bilgisi veya telefon numarası varmı acaba cafenin çalışıyorum cmt öğleden sonra gitme gibi bir imkanım var randevu ile gitmek istiyorum telefon numarası mevcutmudur ?

gül hanımın telefon numarasını öğrenebilirmiyim ?

gül hakkında çok olumlu şeyler söylenince daha umutlandım. dün uğradım yanına işe gitmeden önce kahvaltı için. orada bir kadınla karşılaştım. uzak bir semtte oturuyor. tavsiye üzerine gelmiş bir süre önce. söyledikleri bir bir çıkmış. hatta mahkemelik bir işi varmış. her şey tamam bitecekmiş ama bitmemiş. bunu bir gün önce gül söylemiş ona. ama inanmamış. o yüzden dün uğramış olanları anlatmak için. orada karşılaştık. o da benim gibi sık sık uğrayıp çayını içip muhabbet ediyormuş.

çok teşekkür ederim umarım bizde memnun kalırız anladğım kadarıyla uzun uzun sohbet ede ede sırf iş olsun diye değil isteyerek bakıyor bakalım fala inanma falsızda kalma fiestada gökçe var birde 30 dakika falan bakıyor biraz fazla konuşuyor fakat söylediklerini içinden çekip almanız lazım yolunuz düşerse onada bir uğrayın derim

kendi kafesini işletiyor. bu işi de severek yapıyor. para kazanmak ikinci planda. inan birkaç ay oldu tanışalı. 30 yıllık arkadaşlarımdan daha çok paylaşımlarımız oldu. bir defa seni yargılamıyor. çok geniş düşünüyor. başkaları hakkında yorum yapmıyor. sıkıldığım zaman uğramaya çalışıyorum. iyi enerji veriyor. böyle olunca da hep gitmek istiyor insan.
dediğin kişiye de giderim. ama önce gül'ün dediklerinin çıkmasını bekliyorum. çoğu gerçekleşti zaten.
herşey gönlümüzce olsun diyorum.

arkadaşlar siteye giriorum ama pek paylaşımda bulunamıorum gül hanımla ilgili dediklerinizi duydum cafenn telefon numrasını msj olarak atabilirmisiniz bende gitmek istiyorumda şimdiden teşekkürler:18:

Herkeze merhaba, sevgili arkadaşlar uzun zmaandır girmiyor idim.Nefesi kuvvetli hoca ararken yorumlarınızı okudum.Nerede ise izmirdeki bütün falcılara gitmiş biri olarak ne zaman evleneceğim sorusuna cvp bulmak için(psikolojik destek aslında ALLAH'tan başka kimse bilemez)kızlar ağasındaki Ayteni söyleyebilirim bütün arkadaşalrımıda götürdüm nerede ise, ilk sevdam cafede çalışıyordu şimdi kendi yerinni açtı gazetelere çıkmış konak beledeyiye başkanı ziyaret etmiş. Kadın gerçekten biliyor ama bana bir türlü tarihleri tuturamıyor sanırım kısmetim kapalı, sizin yorumlarınıza istinaden bucadaki mehmet hocaya gideceğim tlf da konuştum asistanı ile bana güven verdi.Gittiğimde yine yazarım .Herkeze sevgiler..

sonucunu merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…