İnşallah barışırsınız canım
inşallah canım Allah razı olsun nolur dua edin benim için hiçç iyi değilim hiçç
İnşallah barışırsınız canım
inşallah canım Allah razı olsun nolur dua edin benim için hiçç iyi değilim hiçç
Ederim canım bu akşam :)) Allah hepimizi sevindirsin dermanımızı versin inşallah da bu sayfalardan çıkalım artık :))
Balkabağı Cafe Gül abla kendisi dünya tatlısı enerjisine hayran kalmamanız imkansız :) Birçok falcı deneyimi olan biri olarak Gül abla diğer falcılardan çok uzun bakıyor.Öncelikle fala gerçekten doyuyorsunuz.Varlıksal mı yoksa sezgisel mi bakıyor onunla ilgili net bir bilgiye sahip olamasamda gelecekle ilgili en yakın tarih 27 Şubat umarım dedikleri gerçekleşir.Beklemedeyim tavsiyem denemelisiniz.
Babacan Cafe Birgül abla sürekli falcımdır kendisinin söylediklerinin çıktığını net bir şekilde söyleyebilirim.En azından benim için bu durum böyle.Gelecekle ilgili söylediği şeyleri yaşadım kendisi varlıksal bakıyor.Enerjisi yüksek saptamaları gerçektir.Hatta isim verir böyle donar kalırsınız:)
Sevdam Cafe Sevda Hanım kendisinin varlıksal baktığını düşünüyorum.Ancak o kadar yoğun bir müşteri potansiyeli var ki gelecekle ilgili saptamalarını yaşamadım.Bu kadar insan niye gidiyor diye düşünüyorum sanırım geçmiş ve şuan ki durumlardaki saptamalar için.Fal enerji işi tabi :)
Polat Cafe Angel parası çok olup savurmak isteyeler için ideal bir falcı:)
Denizkızı akvaryum Doğa Cafe tam bir fiyasko :) D&R'dan tarot alın kendiniz açın aynı şey ve enerjisi çok düşük :) İnsanı intihara sürükler :)
Telve Cafe Asiye Hanım katina falı baktdım daha evvel görüş paylaşmıştım.Parasına göre zaman ayırıyor diye.Hala öyle :) Ancak o da varlıksal bakıyor dolayısıyla isim verebiliyor şuan ve geçmiş çok iyi gelecekle ilgili kısımları zaman gösterecek. :)
Arkadaşlar Gülistana gitmek istiyorum ama telefonunu bulamıyorum, izmirden tasındı demıs bırısı oyle okudum sankı tum gecmıs sayfaları taratamadım tabıkı ama telefonunu bılen varsa nolur bana ozelden gonderebılır mı ?
Tamila'ya ilk gidişim 2 yıl önceydi.İyi değildi.İkinci gidiş geçen sonbahardı.Eskisinden iyiydi sadece.Genel olarak yetersiz buldum.Bir de 10-12 dakika ayırdığı gayet sıradan bakım için 30tl istiyor.
Merhaba merhaba
Balkabağı Cafe Gül Hanım'a gittim de geldim. İlk başta söylemek isterim ki çok çok temiz kalpli bir hanım. Güleryüzlü de üstelik eli de pek lezzetli :)) Böylesi temiz kalpli, güzel ve güler yüzlü insanlarla konuşmayı zaten çok severim. İnsanı huzurlu hissettirirler. Gül Hanım da aynen öyle. Yanında huzurlu hissediyorsunuz. Hatta çıkarken hakkında güzeli olsun diyerek kocaman sarıldı ki temastan pek hoşlanmayan bir insan olarak pek sevindirik oldum.Fal falan için değil sadece yemekleri ve sohbeti için bile oraya gidilir.
Ehem evet bu kadar tezahürattan sonra fala geçeyim ilk olarak falı uzun ve ayrıntılı. Sayılar alıyor en başta o yüzden ilk bir "n'oluyoz?" demedim değil ama sonrasını açıklıyor. Tane tane hem anlatıp hem sizin yönlendirdiğiniz yerlere odaklanarak açıklıyor. Benim odaklanmasını istediğim 2 konu vardı özellikle onlarla ilgili ayrıntılı anlattı. Falın en sonunda da benim çekip soru sorduğum kartlara ek olarak; en çok merak ettiğim konuyla ilgili kendisi kartlar çekip yorumunu yaptı ki bunu sadece bu hanımda bir de Du Fiesta Burcu'da görmüştüm. Detaylı, nitelikli fal isterseniz bir yolunuz düşsün. İzmir'de neredeyse gidilmedik falcı bırakmamış bir insan olarak hiçbir falcının göremediği ya da üstünkörü söyleyip geçiverdiği çok önemli ve maalesef ki olumsuz bir gelişmeyi sadece Gül Hanım net görüp söyledi o açıdan oradan belli bir seviyenin üstüne çıkardım kendisini. Hakkındaki tek şüphem gerçekten dolu, geçmişi, bugünü iyi bildiği bir fal bakıyor olmasına rağmen içimi fazla ferahlatmış olması. Evet kötü durumlarımı da görüp söyledi ama düzelecek de dedi. Ben kendisini çok sevdim. Hem neşesi hem pozitifliği beni çok rahatlattı. Falı çıksın-çıkmasın kendi açımdan önemli değil. Ama ben baktığı falda yalnızca bir konu hakkında "öeh imkansız!" diye tepki verdim. Unutmadan dediği tinimini bir şeyin de falın akşamına oluverdiğini yazmak isterim. Bakalım bakalım devamı ne olacak.
Gidiniz, fal baktırınız, sohbet ediniz, yemeklerinden yiyiniz efenim.
banada gül hanımın telini verebilirmisiniz
Gül abla normalde randevu ile bakıyor ancak erken saatlerde giderseniz boş yakalayabilirsiniz biz gittiğimizde şansımız varmış kimse yoktu hemen bizi aldı ama arkamızdan randevuyla gelen 2 bayan vardı.
kızlar gül bana şüpheli bi durumda kesinlikle böyle demişti ben çok ihtimal görmedim o konuyla ilgilide perşembe bi haber alacağımı çok mutlu olacağımı söylemişti ama dün akşam kabak gibi o olay gülün dediği gibi olduğunu gördüm ve bu konuyla ilgili çok mutlu olduğum bişey oldu...umarım her söylediği olur.ama gül ün dediğine göre,ben dedim ki gerçekten ümit verici konuşmayın bana zaten gelecek pek inanmam bana kötü olsa söylerim zaten mutlu etmek için fal bakmam ben dedi..neyse gelişmeleri yazarım...
şimdi kızlar bi açıklama yapmak istiyorum..gittiğim falcılar ayten,daisy kaan,doğa,angel,ayhan,gülistan. bana gülistan ve doğa dışında hepsi şubat ayını işaret etti bi olay için ama içlerinden tatmin eden fal konusun da gül oldu bilmiyorum sanırım kahve baktırdığım için.ayten de iyiydi herşeyi bildi ama 2 dakka sürdü ve tatmin olmadım daha sonra gel tarot bakıyım dedi detaylıca ama 2 dakka baktığı için bidaha gitceğimi sanmıyorum.gülistan bu şubat değil de geçen nisan gibi olcak demişti...hani bu yüzden vadeler e pek takılmıorum da...doğa ya gelince arkadasımda dahil burdaki herkes çok memnun :/ bende hiçbişey tutmadı...ve enerji alamadı..herkesin dediğinin tersini söyledi...ama bana odaklanamadı içerde bardak falan da kırıldı tuhaftı..uzun baktı ama bi kaç olmuş şey dışında hiç tutmadı yaaa :Sşimdi başka bişey bakıyomuş nekadara bakıo arkadasım çok memnun kalmıştı doğadan gitmek istiyo ..
gül hanımın telefon numarasını öğrenebilirmiyim ?
gül hakkında çok olumlu şeyler söylenince daha umutlandım. dün uğradım yanına işe gitmeden önce kahvaltı için. orada bir kadınla karşılaştım. uzak bir semtte oturuyor. tavsiye üzerine gelmiş bir süre önce. söyledikleri bir bir çıkmış. hatta mahkemelik bir işi varmış. her şey tamam bitecekmiş ama bitmemiş. bunu bir gün önce gül söylemiş ona. ama inanmamış. o yüzden dün uğramış olanları anlatmak için. orada karşılaştık. o da benim gibi sık sık uğrayıp çayını içip muhabbet ediyormuş.
çok teşekkür ederim umarım bizde memnun kalırız anladğım kadarıyla uzun uzun sohbet ede ede sırf iş olsun diye değil isteyerek bakıyor bakalım fala inanma falsızda kalma fiestada gökçe var birde 30 dakika falan bakıyor biraz fazla konuşuyor fakat söylediklerini içinden çekip almanız lazım yolunuz düşerse onada bir uğrayın derim
Herkeze merhaba, sevgili arkadaşlar uzun zmaandır girmiyor idim.Nefesi kuvvetli hoca ararken yorumlarınızı okudum.Nerede ise izmirdeki bütün falcılara gitmiş biri olarak ne zaman evleneceğim sorusuna cvp bulmak için(psikolojik destek aslında ALLAH'tan başka kimse bilemez)kızlar ağasındaki Ayteni söyleyebilirim bütün arkadaşalrımıda götürdüm nerede ise, ilk sevdam cafede çalışıyordu şimdi kendi yerinni açtı gazetelere çıkmış konak beledeyiye başkanı ziyaret etmiş. Kadın gerçekten biliyor ama bana bir türlü tarihleri tuturamıyor sanırım kısmetim kapalı, sizin yorumlarınıza istinaden bucadaki mehmet hocaya gideceğim tlf da konuştum asistanı ile bana güven verdi.Gittiğimde yine yazarım .Herkeze sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?