üzüldüm,umarım kısa sürede toparlarsın. Oysa Aralık ayında arkadaşımın eltisine bakmış ve eşi ve ailesi hakkında söylediği 2 şey gerçekleşmiş.hem de hiç hesapta olmayan şeyler.O nedenle ben de özellikle onun falını denemek istiyorum ama bulamıyorum bir türlü
tavsiyem fazla fal baktırmayın hanımlar,gerçek hayata etkisi kötü oluyor,rüyalarıma giriyolardı bu insanlar benim psikolojim bozuldu sadece çok güvendiğiniz bir iki kişiye ayda yılda bi baktrın bekleyin derim..
En son yeliz hanıma baktırmıştım.kesin olacak dediği o olayda tam ben karşısında otururken bi telefon geldi ve olmadığını öğrendim... paranıza yazık umut tacirliğinden başka bişey değil... bilmiyor..
Tamila hanımı ise severim fakat sohbeti tatlı bir insan keşke bana dedikleri olsaydı hayatım alt üst oldu...
yeni girne nergis...
tülin karşıyaka
selda..
hülyam hülya..
müjgan..
murat..
sevgi..
metin..
boncuklu..
niko..
destina..
kumru...
deşira..
sevinç adanalı..
yıldızana..
fatoş..
angel...
ilhan...
cadı cansu...(bu kadın ciddi bi olayı bildi ama ben demek istediğini anlamamışım..)
mustafa fısıltı
fısıltı canan..
fısıltı ramazan...
maalesef tamila
doğa..
sevgican
sevgi..
melek
kemeraltı gül..
hilal
birgül..
batu
ordakilerin hepsi işte ya
gitmeyin gitmeyin gitmeyin anlık sizi avuturlar..... üzülürsünüz... paranızı boşa harcamayın bol bol dua edin...
daha dedikleri gerçekleşmeyen vadesi var serkan ve gül... ben serkanın söylediklerine inanmak istemedim ama bişeyi(önemli) bildi.. sanki bu çocuğun dediği gibi olucak bilmiyorm garip... ve benim hislerim hepsinden daha kuvvetli bu da ilginç bi ayrıntı..
Gidilebilir dediğiniz gelecek öngörüsü olan tavsiye edebileceğiniz birileri varmı?
bu şekilde yaparak insanların ekmeğiyle oynamak hiçte hos bırsey degıl o saydıgın falcıların coguna bende baktırdım gayet guzeldı . Ama senın ruh hastası bırısı oldugun belliki begenmedım kandırıyolar gıbı tabırler kullanıyosun kımse zorla gıtmıyo o ınsanlara amac eglenmek keyıf almak senın gıbı egolarını tatmın etmek degıl . ınsanlara yanlıs bılgıler verme ...
bu şekilde yaparak insanların ekmeğiyle oynamak hiçte hos bırsey degıl o saydıgın falcıların coguna bende baktırdım gayet guzeldı . Ama senın ruh hastası bırısı oldugun belliki begenmedım kandırıyolar gıbı tabırler kullanıyosun kımse zorla gıtmıyo o ınsanlara amac eglenmek keyıf almak senın gıbı egolarını tatmın etmek degıl . ınsanlara yanlıs bılgıler verme ...
Cok tesekkurler kemeraltı falcılarının coğu boş maalesef dediğiniz gibi. Gül hanımdan ben de cok memnun kalmıştım Serkan beyi de kısa zamanda denemek istiyorum adres ve telefonunu yazabilirseniz yada özelden mesaj atarsanız cok sevinirim
sevgili angels ben de Serkan beyin teli var ama özel mesaj hakkım yok bu nedenle sana telefonu gönderemiyorum.. ama önceki sayfalarda birisi iletişim adresi vermiş gibi... bi de facede medyum serkan diyince çıkıyo sanırım bi de ordan deneyebilirsin... ama bi kez söylüyorum ama şunu dedi çıktı bunu dedi çıktı falan demiyorum,dediği bi olay oldu hesapta yoktu bu mevzu aynısını bana gül de söylemişti...
burdan sana cevaben herkese şunu söylemek istiyorum.. ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum amacım kimseyi karalamak diğil... saydığım falcılardan bazı geçmişi bazıları ise anı çok ii biliyo,bu yüzden ben bu insanlara defalarca gittim ama nafile gelecek bambaşka bilmem anlatabiliyor muyum... olaylar öyle bir değişiyorki kimsenin aklına gelmicek şeyler oluyo kendin bile hayretler içinde kalıyosun... ve benim bahsettiğim mevzu öyle aşk meşk mevzuları da diğil hani...
İzmir'de hanımlar fal baktırmayı seviyolar,baktırınız,seviniz,gidiniz,ama tavsiyem kendinizi kaptırmayın..
tekrar ediyorum yorumlarım tamamen özneldir,bana çıkmadı... ama ayşeye fatmaya çıkar burda paylaşır belki ben de kalkar giderim yeniden deneme ihtiyacı duyarım..bu da benim tasarrufum olur...
Rica ederim hakaret içeren saçma sapan cümleler kurmayın.. burası özgür bi platform... dileyen dilediğni söylemekte serbesttir... başkalarına hakaret edilmediği müddetçe... yorumuma kızan varsa ben aksi bi durum yaşadım der benim tezimi çürütür yapılması gereken budur... herkese selam ve saygılar...
tabı olurda haftasonu gıdebılırım ben.aYRIca esrefpasada nerdekı yerı sen bılıyor musun ben bılmıyorum.esrefpasada oturuorum tarıf edersenız cıkarabılırım yerını.
sevgili angels ben de Serkan beyin teli var ama özel mesaj hakkım yok bu nedenle sana telefonu gönderemiyorum.. ama önceki sayfalarda birisi iletişim adresi vermiş gibi... bi de facede medyum serkan diyince çıkıyo sanırım bi de ordan deneyebilirsin... ama bi kez söylüyorum ama şunu dedi çıktı bunu dedi çıktı falan demiyorum,dediği bi olay oldu hesapta yoktu bu mevzu aynısını bana gül de söylemişti...
burdan sana cevaben herkese şunu söylemek istiyorum.. ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum amacım kimseyi karalamak diğil... saydığım falcılardan bazı geçmişi bazıları ise anı çok ii biliyo,bu yüzden ben bu insanlara defalarca gittim ama nafile gelecek bambaşka bilmem anlatabiliyor muyum... olaylar öyle bir değişiyorki kimsenin aklına gelmicek şeyler oluyo kendin bile hayretler içinde kalıyosun... ve benim bahsettiğim mevzu öyle aşk meşk mevzuları da diğil hani...
İzmir'de hanımlar fal baktırmayı seviyolar,baktırınız,seviniz,gidiniz,ama tavsiyem kendinizi kaptırmayın..
tekrar ediyorum yorumlarım tamamen özneldir,bana çıkmadı... ama ayşeye fatmaya çıkar burda paylaşır belki ben de kalkar giderim yeniden deneme ihtiyacı duyarım..bu da benim tasarrufum olur...
Rica ederim hakaret içeren saçma sapan cümleler kurmayın.. burası özgür bi platform... dileyen dilediğni söylemekte serbesttir... başkalarına hakaret edilmediği müddetçe... yorumuma kızan varsa ben aksi bi durum yaşadım der benim tezimi çürütür yapılması gereken budur... herkese selam ve saygılar...
Burada yazılanlardan etkilenerek gül hanım ve Serkan Bey’e gittim bende.
Gül hanım dünya tatlısı biri. Öncelikle pozitif enerjisi güç veriyor insana. Bana geçmiş ile ilgili söylediği birçok şey doğru. Gelecek içinse yaptığı bir yorum hiç ihtimal vermediğim halde söylediği şekilde oldu. Diğerlerinin vadesi var. Serken Bey’de çok iyi onun da verdiği vadeler birbirine çok yakın. Zaten ikisinin de söyledikleri birbirine paralel. Ancak Serkan Bey’in çok eskiden gelen bir olayı bilmesi beni çok şaşırttı bunu daha önce tek bir kişi söylemişti.
Ben her ikisinden de memnun kaldım. Olmayacak bir şeyi asla sizi avutmak için söylemiyorlar. Ne ise onu aktarıyorlar.
Çok fal baktıran biri değilim ama açıkçası İzmir’de gittiğim birkaç falcı vardı onlarında söylediği hiçbir şey olmadı diyebilirim.
gül hanım gül kafede mi bakıyor?
kızlarağasında mı? tam olarak tarif edebilirmisiniz.
Serkan evde baktığı için gitmeye çekinebilirsiniz ama ben hiç bilmediğim halde yalnız gittim ve korkulacak bir durum yok.
Ayrıca çok bilmiş google dan arattığınızda iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.. Bende bu şekilde buldum. Zaten İzmir de bilinen biriymiş bizim yeni haberimiz oluyo :))
Bu arada kendinizi de çok kaptırmayın fallara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?