İzmir'deki Falcılar

tavsiyem fazla fal baktırmayın hanımlar,gerçek hayata etkisi kötü oluyor,rüyalarıma giriyolardı bu insanlar benim psikolojim bozuldu sadece çok güvendiğiniz bir iki kişiye ayda yılda bi baktrın bekleyin derim..

En son yeliz hanıma baktırmıştım.kesin olacak dediği o olayda tam ben karşısında otururken bi telefon geldi ve olmadığını öğrendim... paranıza yazık umut tacirliğinden başka bişey değil... bilmiyor..

Tamila hanımı ise severim fakat sohbeti tatlı bir insan keşke bana dedikleri olsaydı hayatım alt üst oldu...

Gidilebilir dediğiniz gelecek öngörüsü olan tavsiye edebileceğiniz birileri varmı?

yeni girne nergis...
tülin karşıyaka
selda..
hülyam hülya..
müjgan..
murat..
sevgi..
metin..
boncuklu..
niko..
destina..
kumru...
deşira..
sevinç adanalı..
yıldızana..
fatoş..
angel...
ilhan...
cadı cansu...(bu kadın ciddi bi olayı bildi ama ben demek istediğini anlamamışım..)
mustafa fısıltı
fısıltı canan..
fısıltı ramazan...
maalesef tamila
doğa..
sevgican
sevgi..
melek
kemeraltı gül..
hilal
birgül..
batu
ordakilerin hepsi işte ya
gitmeyin gitmeyin gitmeyin anlık sizi avuturlar..... üzülürsünüz... paranızı boşa harcamayın bol bol dua edin...

daha dedikleri gerçekleşmeyen vadesi var serkan ve gül... ben serkanın söylediklerine inanmak istemedim ama bişeyi(önemli) bildi.. sanki bu çocuğun dediği gibi olucak bilmiyorm garip... ve benim hislerim hepsinden daha kuvvetli bu da ilginç bi ayrıntı..

Cok tesekkurler kemeraltı falcılarının coğu boş maalesef dediğiniz gibi. Gül hanımdan ben de cok memnun kalmıştım Serkan beyi de kısa zamanda denemek istiyorum adres ve telefonunu yazabilirseniz yada özelden mesaj atarsanız cok sevinirim

bu şekilde yaparak insanların ekmeğiyle oynamak hiçte hos bırsey degıl o saydıgın falcıların coguna bende baktırdım gayet guzeldı . Ama senın ruh hastası bırısı oldugun belliki begenmedım kandırıyolar gıbı tabırler kullanıyosun kımse zorla gıtmıyo o ınsanlara amac eglenmek keyıf almak senın gıbı egolarını tatmın etmek degıl . ınsanlara yanlıs bılgıler verme ...

Merhaba arkadaşlar, ben dün Gül hanıma gittim..Memnun kaldığımı söyleyebilirim..Bildiği şeyler var..Bazı şeylerin de vadesi var, bakalım gerçekleşecek mi :) Pozitif bir enerji aldım kendisinden, yanından memnun ayrıldım..Denemenizde yarar var..Bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun, sevgiler..

uzun zamandır forumda yazı yazıyorum ve falcılara da epey bi para ödedim... hakaretinize yanıt vermek istemiyorum... benim görüşlerim sübjektiftir,beni bağlar... isteyen gider isteyen gitmez beni hiç ilgilendirmiyor açıkçası hiçbiri benim babamın oğlu ya da kızı değil,kimsenin ekmeği ile oynamak falan da derdim diğil ben sadece deneyimlerimi paylaştım,neden kadar sert yaklaştığınızı anlamadım...

benim de size naçizane tavsiyem insanlar hakaret etmek yerine deneyimlerinizi paylaşın yararlansınlar... birilerinin avukatı olmayı da bırakın derim..

Ayrıca Selen hanım foruma yeni üye olmanız oldukça şaşırtıcı... napalım bu insanların falları bana çıkmadı arkadaş insanlara yalan mı söylym... benim yazıları tek tek okursanız kimin hakkında daha önce ne yazdığımı ne demek istediğimi net anlarsınız,öyle oturduğunuz yerden klavyenin başına geçip de insanlara hakaret etmezsiniz.. sevgiler..

sevgili angels ben de Serkan beyin teli var ama özel mesaj hakkım yok bu nedenle sana telefonu gönderemiyorum.. ama önceki sayfalarda birisi iletişim adresi vermiş gibi... bi de facede medyum serkan diyince çıkıyo sanırım bi de ordan deneyebilirsin... ama bi kez söylüyorum ama şunu dedi çıktı bunu dedi çıktı falan demiyorum,dediği bi olay oldu hesapta yoktu bu mevzu aynısını bana gül de söylemişti...

burdan sana cevaben herkese şunu söylemek istiyorum.. ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum amacım kimseyi karalamak diğil... saydığım falcılardan bazı geçmişi bazıları ise anı çok ii biliyo,bu yüzden ben bu insanlara defalarca gittim ama nafile gelecek bambaşka bilmem anlatabiliyor muyum... olaylar öyle bir değişiyorki kimsenin aklına gelmicek şeyler oluyo kendin bile hayretler içinde kalıyosun... ve benim bahsettiğim mevzu öyle aşk meşk mevzuları da diğil hani...

İzmir'de hanımlar fal baktırmayı seviyolar,baktırınız,seviniz,gidiniz,ama tavsiyem kendinizi kaptırmayın..

tekrar ediyorum yorumlarım tamamen özneldir,bana çıkmadı... ama ayşeye fatmaya çıkar burda paylaşır belki ben de kalkar giderim yeniden deneme ihtiyacı duyarım..bu da benim tasarrufum olur...

Rica ederim hakaret içeren saçma sapan cümleler kurmayın.. burası özgür bi platform... dileyen dilediğni söylemekte serbesttir... başkalarına hakaret edilmediği müddetçe... yorumuma kızan varsa ben aksi bi durum yaşadım der benim tezimi çürütür yapılması gereken budur... herkese selam ve saygılar...

arkadaşlar,
zeyno haklı. burada herkes deneyimlerini paylaştı. ben de memnun olduklarımı ve beğenmediklerimi yazdım. beğendiklerime gidenler de deneyimlerini yazdılar. hepsi bu kadar. sakin olalım. fallara kendimizi kaptırmayalım. güzel vakit geçirelim.
daha önce de yazmıştım. gül ve serkanın söyledikleri de çıktı bu arada. şu anda olmak istediğim yerdeyim. herkesin en kısa zamanda dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.
bir tavsiyem daha olacak dua edin. en iyi terapi.
sevgiyle kalın.

tabı olurda haftasonu gıdebılırım ben.aYRIca esrefpasada nerdekı yerı sen bılıyor musun ben bılmıyorum.esrefpasada oturuorum tarıf edersenız cıkarabılırım yerını.

medyum serkan diyince face te çıkıyor demişlerdi ama bendede iletişim bilgileri yok maalesef mail atmıştım ama cevap alamadım serkana
birlikte gidelim memnun kalırız belki bizde

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler, serkan beye mail attım facebook sayfasını buldum mesaj attım fakat geri dönmedi henuz :/ :18:

iki hafta içinde hayatım alt üst oldu arkadaşlar...hiç bir falcı bunu bilemedi...sadece gül ve serkan bir mahkeme sürecinden bahsetmişti... ve evet bir mahkeme süreci yolda.. bu insanların dedikelri gerçekten çıkıyor mu umudu yitirmek üzereyim İzmirna sen demişsin gül bana 27 şubat dedi dediği olay oldu mu merak ediyorum canım ya..

Burada yazılanlardan etkilenerek gül hanım ve Serkan Bey’e gittim bende.

Gül hanım dünya tatlısı biri. Öncelikle pozitif enerjisi güç veriyor insana. Bana geçmiş ile ilgili söylediği birçok şey doğru. Gelecek içinse yaptığı bir yorum hiç ihtimal vermediğim halde söylediği şekilde oldu. Diğerlerinin vadesi var. Serken Bey’de çok iyi onun da verdiği vadeler birbirine çok yakın. Zaten ikisinin de söyledikleri birbirine paralel. Ancak Serkan Bey’in çok eskiden gelen bir olayı bilmesi beni çok şaşırttı bunu daha önce tek bir kişi söylemişti.

Ben her ikisinden de memnun kaldım. Olmayacak bir şeyi asla sizi avutmak için söylemiyorlar. Ne ise onu aktarıyorlar.

Çok fal baktıran biri değilim ama açıkçası İzmir’de gittiğim birkaç falcı vardı onlarında söylediği hiçbir şey olmadı diyebilirim.

Serkan evde baktığı için gitmeye çekinebilirsiniz ama ben hiç bilmediğim halde yalnız gittim ve korkulacak bir durum yok.

Ayrıca çok bilmiş google dan arattığınızda iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.. Bende bu şekilde buldum. Zaten İzmir de bilinen biriymiş bizim yeni haberimiz oluyo :))

Bu arada kendinizi de çok kaptırmayın fallara.

gül hanım gül kafede mi bakıyor?
kızlarağasında mı? tam olarak tarif edebilirmisiniz.

Adresini tarif edebilirmisiniz acaba tam olarak nerde yeri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…