Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler, serkan beye mail attım facebook sayfasını buldum mesaj attım fakat geri dönmedi henuz :/ :18:
Adresini tarif edebilirmisiniz acaba tam olarak nerde yeri?
KIZLAR allah aşkına bir bilen varsa yazsın ızmır de eskıden daısy cafe de fal bakan falcı çiğdem adında bir bayan varmış telefon numarasını bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler...
benım cıgdem dıye tanıdıgım falcı var ama aynı kısı mı onu bılemıyorum.daha onceden alsancakta calıstıgını bılıyorum daha sonradan kızlaragasına ayten kafeye gelmıstı bı donem oradaydı sımdı ordada degıl .aynı kısıyse eger falı memnun edıcı degılldı kendı sahsıma konusmak gerekırse.
Kızlar serkanla hiç enerjimiz tutmadı ama baktıranlar fena degıl diyorlar bu arada yarın karsıyakadayım ogleden sonra doga hanıma gıtmek istiyorum bakalım 2 ay oldu baktırmayalı performansında bı degısıklık varmı bu arada gelcek varsa ben 3 gıbı orda olucam buyuk ıhtımalle bulusabılırız ısteyen varsa ordanda mujgan yaparım belkı tulın hanıma yer bulabılırsem
harika bir istatistik olmuş ellerine sağlık :) şu belevindekinin numarasını bende istiyorum.bu arada şemiklerdeki hakkındaki düşüncelerinide mutlaka bekliyorum :)
Arkadaslar gülistan gibi faka bakan birine denk geldinizmi eğer geldiyseniz lütfen yazarmisiz ?
keske ama mümkün deilmaalesef bende gülistan gibi birine denk gelmedim hala ulaşamadım keske dönse izmire tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?