İzmir'deki Falcılar

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler, serkan beye mail attım facebook sayfasını buldum mesaj attım fakat geri dönmedi henuz :/ :18:

ya bana da geri dönmedi sana ulasırsa haber verir misin birlikte gidebiliriz bende çok merak ediyorum serkanı

Dün yine bir arkadaşımla gittim Gül Hanım'a bana bakmadı tabi :) Arkadaşıma baktı.. Memnun ayrıldık yine yanından.

KIZLAR allah aşkına bir bilen varsa yazsın ızmır de eskıden daısy cafe de fal bakan falcı çiğdem adında bir bayan varmış telefon numarasını bilen varsa lütfen yazsın teşekkürler...

Kızlar serkanla hiç enerjimiz tutmadı ama baktıranlar fena degıl diyorlar bu arada yarın karsıyakadayım ogleden sonra doga hanıma gıtmek istiyorum bakalım 2 ay oldu baktırmayalı performansında bı degısıklık varmı bu arada gelcek varsa ben 3 gıbı orda olucam buyuk ıhtımalle bulusabılırız ısteyen varsa ordanda mujgan yaparım belkı tulın hanıma yer bulabılırsem

Arkadaslar serkana bende baktirmak istiyorum buradada adini cok duyunca merak ettim cidden..gul e baktrdm cok memnun kalmistim falindan fakat soyledigi gibi gelisme gosteren bir olay yok henuz gerci vadesi var hala..gul e baktiranlarr dediklerini yasayan varmi??

memnun kaldınız mı doğa hanımdan yeri tam olarak nerde tarif ederseniz çok sevinirim bende gitmek istiyorum müjganın yerini de merak ediyorum?

kızlar kemer altında hüseyin beyin yerinde mete ( uzun saçlı top sakallı ) diye biri vardı tanıyan var mı ordan ayrılmış hangi kafede çalıştığını bilen var mı??? Daha önce meteye baktıran var mı?

hepyeşilcim msj hakkım yok canım ama hayır daha gerçekleşmedi.ben tarihlere çok takılmıyorum neyazıkki.ayın 20sinde tekrar gittim ve yine olcak dedi ama sana tarih vermiycem dedi.cünkü verdiği tarihin çok tan geçtiğini söylemiştim :d

Hepinize merhaba
Dün akşam üstü bende Gül hanıma gittim.Küçük ama bir o kadar şirin cafesi var.Öyle sanıldığı gibi fal cafe değil ev yemekleri üzerine kurulu bir düzeni var cafenin.
Gül hanım ise cafesinden daha şirin,sevecen,arkadaş canlısı tatlı dilli bir bayan.Fal bakmakla anılmak istemiyor ama bence sanırım artık anılacak gerçekten güzel fal bakıyor ben çok memnun kaldım.Benim unuttuğum bir çok şeyi bildi geçmişe dair söyledikleri tamamen benim hayatımdı geleceğe dair söylediklerini de zaman gösterecek.Kendisine teşekkür ediyorum.

gül hanım evet yeri şirin bir yer ama o kadar anlık mutlu edenlerden bana bilginiz saçmaladı pişman oldum bu nedenle pek degişiklik taraftarı degilim artık buda son olsun bildigim kişilere gitmek daha dogru herkes kendini falcı ilan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…