İzmir'deki Falcılar

Arkadaslar Hülya Kafe'de fal baktirdim Hulya hanima igrenctiiii tek kelimeyle sakin diyorum başka bisey demiyorum lütfen bildiginiz güzel bakan biri varsa bana yardimci olun

memnun kaldınız mı doğa hanımdan yeri tam olarak nerde tarif ederseniz çok sevinirim bende gitmek istiyorum müjganın yerini de merak ediyorum?

evet bugune kadar 3 kere gittim üçündende memnun kaldım doğa hanımdan yeri ksk iskelenin karşısında kave diyarı var onun yan sokağından giriyosunuz yol bitince sağa dönüyorsunuz 15 20 metre ilerde deniz kızı petshop ta doğa hanım. müjgan cafe ise orda tülin hanım var diğerleri işe yaramaz baktırcaksanız tülin hanıma baktırın oda krşıyaka çarşıda karakol sokağından giriyosunuz pasajın içinde kime sorsanız müjgan cafeyi gösterirler orda baya ünlü bir cafe. bu arada gül hanımıda tavsiye ederim onada baktırırısanız bence pişman olmazsınız

Son düzenleme:
Arkadaslar gülistan gibi faka bakan birine denk geldinizmi eğer geldiyseniz lütfen yazarmisiz ?

Gulistan'in kendisini bulabilsek en guzeli, ben İstanbul'da da onun kadar iyi bakan birini bulamadım..
Bana ikinci en iyi tutturan da (burada çok olumsuz yorum almasına rağmen) Ornekkoy Birsen'dir; ama elektrik meselesi tabii.

nerde bu gül hanım?

Gulistan'in kendisini bulabilsek en guzeli, ben İstanbul'da da onun kadar iyi bakan birini bulamadım..
Bana ikinci en iyi tutturan da (burada çok olumsuz yorum almasına rağmen) Ornekkoy Birsen'dir; ama elektrik meselesi tabii.

Gülistan maalesef tasindi izmirden onu bulamayiz arttik bu birsen gülistan gibimi ? adres tlfn varsa bana yardimci olurmusunuz lütfen

Son düzenleme:
nerde bu gül hanım?
Merhaba
Gül hanım Yeşilyurt eski iszu'nun orada sevgi yoluna gelmeden önce hatta sevgi yolunun orada emniyet binası var oraya kadar gitmişseniz geçmişsiniz demektir.Bu tarif ettiğim yere doğru ilerlerken sağ tarafta kalıyor balkabağı kafe var.İçeri girin Gül hanım sizi karşılayacaktır.

Ben dün izmir hatayda arkadaş tavsiyesi ile bir bayana fal baktırdım.böyle bir şey hiç daha önce görmemiştim.önce geçmişi yaşadığın anı ve olabilecek tehlikeleri söylüyor.dehşete düştüm.annemi ablamı da götürüp baktırıcam.hala kendime gelemedim.

Slm arkadşlar,,bu siteden çok faydalandım harika konular var.sonunda üye olmak istedim.herkeze günaydınlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru
SLM KIZLARR BEN YENİ ÜYEYİM,SİTEDE GEZİNİRKEN OKUDUM,BEN GİTTİM ORAYA AMA HİÇ BİLEMEDi yeni evliydim bana sen hiç evlenemicen kısmetin kapalı falan falan yani beğenmedim.ben dün bi kadına gittim kadın her şeyi biliyor bu başka bi şey eline kullandığınız bir şey tutuyor başlıyor döktürmeye bir saat gibi sürüyor dehşet bi şey..

çok sağolun, memnun kaldınız mı?

Canım çok geçmiş olsun önce Gül hanım bana 27 şubatta hayatıma birinin kesin gireceğini söylemişti hatta iddia etti evet birisiyle tanıştım doğru ama hayatıma kesin girdi mi dersen maalesef henüz hayır Birgül ablada tanışcağım kişiyi,mesleğini söylemişti,ismindeki harfleri vermişti ve evet tutturdu ancak henüz aşka dönüşmüş bir durum yok canım Gül Hanım arkadaşımada bazı şeyler söyledi maalesef onlarda gerçekleşmedi,gelecekle ilgili parametreler çok oluyor o yüzden sapmalar oluyor :26: Tavsiyem varlıksal bakan falcıları bir daha denemen;Gül hanım,Birgül abla ve Sibel hanımben bunu daha deneyemedim ama öyle diyorlar) bir daha baktırman ama %100 tutturabilen var mı dersen maalesef yok Asiye Hanımda varlıksal bakıyor ancak gelecekle ilgili söylediği bazı şeyleri tutturamadı,aynı şekilde Sevda Hanımda :S Benim içlerinde en güvendiğim ise Birgül abla ile Gül hanım umarım süreci çabuk ve en kolay şekilde atlatırsın sakın umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar..

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )

arkadaşlar daha yeni üye olduğumdan ancak böyle cevap yazıyorum.arkadaşım bu kadın tam falcı değil,eline baktıracağınız kişinin resmi ve ona ait bir şey alıyor başlıyor konuşmaya ama ne konuşma.isterseniz telini vereyim ancak randevu ile bakıyor

pardon ama neden mümkün değil? bu arada gülün bana şubat sonu dediği olay cmtsi olmuş durumda devamını bekliorum

Oleeeeeey oldu mu ciddennnnnnn ay inanmıyorum :119: bizimkiler de olcak o zaman bana söylediği ufak tefek şeyler oluyor..ama tabi insan büyükleri bekliyor çok sevindim

yani benim için çok büyük bişidi ama oldu.ama devamı nası olcak bilemiorum.umarım dediği gibi olur herşey.nedense ümidim yok

:13:Balkabağı cafe Gül hanıma bende gittim.Falı baştan savma 10 dk. değil ben kahve +tarot açtırdım 1 saate yakın sürdü.
Hiç soru sorup ağızdan laf almadan tamamen hisleriyle anlatıyor.Çok isabetli yorumlar yaptı.Gelecekle ilgili olarak, ilki 27 Mart
(olursa yazarım) Nisan ve Mayıs aylarını verdi.Söyledikleri olur veya olmaz gelecek ve kader her an değişebilir herşey Allahtan.
Gelelim gül hanıma .Gül hanımın çok temiz bir enerjisi var.Sanki o küçücük yeri sevgiyle yıkamış.
Yanından çok büyük bir huzurla ayrıldım.Bana uzak olmasa hergün gidip bir bardak çayını içip o güzelim brownisinden yerdim.
Hani sanki 40 yıllık dost :13::13::13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…