memnun kaldınız mı doğa hanımdan yeri tam olarak nerde tarif ederseniz çok sevinirim bende gitmek istiyorum müjganın yerini de merak ediyorum?
Arkadaslar gülistan gibi faka bakan birine denk geldinizmi eğer geldiyseniz lütfen yazarmisiz ?
Hepinize merhaba
Dün akşam üstü bende Gül hanıma gittim.Küçük ama bir o kadar şirin cafesi var.Öyle sanıldığı gibi fal cafe değil ev yemekleri üzerine kurulu bir düzeni var cafenin.
Gül hanım ise cafesinden daha şirin,sevecen,arkadaş canlısı tatlı dilli bir bayan.Fal bakmakla anılmak istemiyor ama bence sanırım artık anılacak gerçekten güzel fal bakıyor ben çok memnun kaldım.Benim unuttuğum bir çok şeyi bildi geçmişe dair söyledikleri tamamen benim hayatımdı geleceğe dair söylediklerini de zaman gösterecek.Kendisine teşekkür ediyorum.
Gulistan'in kendisini bulabilsek en guzeli, ben İstanbul'da da onun kadar iyi bakan birini bulamadım..
Bana ikinci en iyi tutturan da (burada çok olumsuz yorum almasına rağmen) Ornekkoy Birsen'dir; ama elektrik meselesi tabii.
Merhabanerde bu gül hanım?
SLM KIZLARR BEN YENİ ÜYEYİM,SİTEDE GEZİNİRKEN OKUDUM,BEN GİTTİM ORAYA AMA HİÇ BİLEMEDi yeni evliydim bana sen hiç evlenemicen kısmetin kapalı falan falan yani beğenmedim.ben dün bi kadına gittim kadın her şeyi biliyor bu başka bi şey eline kullandığınız bir şey tutuyor başlıyor döktürmeye bir saat gibi sürüyor dehşet bi şey..bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru
bu emeli bende cok duydum cok meshurmus hatta ajda pekkan buna sormadan adim atmazmis falan istanbul sosyetesindende bir sürü müsterisi varmis bilmiyom ne kadar dogru[SLM KIZLARR BEN YENİ ÜYEYİM,SİTEDE GEZİNİRKEN OKUDUM,BEN GİTTİM ORAYA AMA HİÇ BİLEMEDi yeni evliydim bana sen hiç evlenemicen kısmetin kapalı falan falan yani beğenmedim.ben dün bi kadına gittim kadın her şeyi biliyor bu başka bi şey eline kullandığınız bir şey tutuyor başlıyor döktürmeye bir saat gibi sürüyor dehşet bi şey..
günaydın canım.yeri nerde bu bayanın ve ne kadara bakıyo? çok çok önceden bende hatayda bi bayana gitmiştim ama hatırlamıyorum bile söylediklerinin çıkıp çıkmadınıgı :44:
Merhaba
Gül hanım Yeşilyurt eski iszu'nun orada sevgi yoluna gelmeden önce hatta sevgi yolunun orada emniyet binası var oraya kadar gitmişseniz geçmişsiniz demektir.Bu tarif ettiğim yere doğru ilerlerken sağ tarafta kalıyor balkabağı kafe var.İçeri girin Gül hanım sizi karşılayacaktır.
iki hafta içinde hayatım alt üst oldu arkadaşlar...hiç bir falcı bunu bilemedi...sadece gül ve serkan bir mahkeme sürecinden bahsetmişti... ve evet bir mahkeme süreci yolda.. bu insanların dedikelri gerçekten çıkıyor mu umudu yitirmek üzereyim İzmirna sen demişsin gül bana 27 şubat dedi dediği olay oldu mu merak ediyorum canım ya..
arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )
pardon ama neden mümkün değil? bu arada gülün bana şubat sonu dediği olay cmtsi olmuş durumda devamını bekliorum
Oleeeeeey oldu mu ciddennnnnnnay inanmıyorum :119: bizimkiler de olcak o zaman bana söylediği ufak tefek şeyler oluyor..ama tabi insan büyükleri bekliyor çok sevindim
yalnız nie gülistan mümkün değil bunu algılayamadm.
yani benim için çok büyük bişidi ama oldu.ama devamı nası olcak bilemiorum.umarım dediği gibi olur herşey.nedense ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?