kızlar bundan 2 hafta önce balçovada bir bayana fal baktırdım ama herkese bakmıyor malesefinanılmazdı kısa vadede herşeyi söylüyor yol gösteriyor.ve hayatımda olup biten herşeyi bildi.sonrasında 2 arkadaşımı daha götürdüm onlarda şoka girdiler.özelden telefonunu ve ismini yazarım ama aradığınızda kabul edermi bilmiyorum herkesi bakım için kabul etmiyor.edersede şansınızı deneyin derim çünkü gezmediğim falcı kalmadı ,ben böyle bir falcı hayatımda görmedim.
pakmelenk bu Sibel necco kafedeki mi? Birde ücretleri nedir..
Bu balkabağı kafe adı geçti gül hanımdı sanırım ona gittin mi? Senin tavsiyen önemli benim için. şimdiden teşekkür ederim.
pakmelenk bu Sibel necco kafedeki mi? Birde ücretleri nedir..
Bu balkabağı kafe adı geçti gül hanımdı sanırım ona gittin mi? Senin tavsiyen önemli benim için. şimdiden teşekkür ederim.
kızlar bundan 2 hafta önce balçovada bir bayana fal baktırdım ama herkese bakmıyor malesefinanılmazdı kısa vadede herşeyi söylüyor yol gösteriyor.ve hayatımda olup biten herşeyi bildi.sonrasında 2 arkadaşımı daha götürdüm onlarda şoka girdiler.özelden telefonunu ve ismini yazarım ama aradığınızda kabul edermi bilmiyorum herkesi bakım için kabul etmiyor.edersede şansınızı deneyin derim çünkü gezmediğim falcı kalmadı ,ben böyle bir falcı hayatımda görmedim.
izmir kemeraltı babacan cafedeki bayanı kesinlikle öneriyorum 15 tl ye tarot açıyor ama şok oldum herşeyi bldi neredeyse :)
bahsettiğin bayanın adı nedir acaba??
birgül hanıma baktırdım dövmeli bir bayan
birgül hanıma baktırdım dövmeli bir bayan
Selam..Ben de Birgüle baktırmıştım 2011 eylülde.. Ailemle ilgili benimle ilgili bir çok şeyi bilmişti..Sadece işle ilgili söylediği şey çıkmadı ya da vakti gelmedi daha..Tekrar gitsem mi acaba..Şimdi yazdığını okuyunca gidesim geldi :) Çıktı mı sana söyledikleri ya da verdiği tarihler tuttu mu?
yan sokağında cnm babacan cafekemeraltında 30 dan aşağı bakan yokmuş. 15 e tarot bakıyorsa çok iyi. kızlarağası hanında mı bu kafe acaba?
canım ben balçovada oturuyorum rica etsem özelden banada telefonunu yollarmısın
Canım özel mesaj gönderemiyormuşumburdan yazayım artık 0507 662 20 44 umarım bakımı kabul eder ve memnun kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?