ya ben çok falcıya gittim özelikle kafelerde ki ama favorim diyebilceğim kişi hemen hemenevt orada tek bir bayan bakıyor birde eğer geçmiş yorumları okursanız size yardımcı olur ben yaklaşık 2 senedir izmirde değilim sadece yazın geliyorum ondan son zamanlarda iyi denilen falcıları pek bilmiyorum
Ravazza daki bayan evet agresif biri. Ancak geçmişe ilişkin hiç kimsenin bilmediği bir iki şeyi tutturdu bana ilk baktığı falda.
Fakat daha sonra baktırdığımda pek üstünkörü baktı. Çok tavsiye etmem ama deneyebilirsin.
Ben artık İzmir'de cidden iyi fal bakan falcı bulamadığım için internet üzerinden baktırıyorum ve gerçekten çok daha iyi fal bakan
3-4 falcı var internette. En azından aptal gibi sıra beklemiyor insan. Ve kesinlikle daha net bakıyorlar.
Ve tabii verdiğimiz para en azından kayıt altında ve vergilendiriliyor diye de sevinebiliriz :)
Ravazza daki bayan evet agresif biri. Ancak geçmişe ilişkin hiç kimsenin bilmediği bir iki şeyi tutturdu bana ilk baktığı falda.
Fakat daha sonra baktırdığımda pek üstünkörü baktı. Çok tavsiye etmem ama deneyebilirsin.
Ben artık İzmir'de cidden iyi fal bakan falcı bulamadığım için internet üzerinden baktırıyorum ve gerçekten çok daha iyi fal bakan
3-4 falcı var internette. En azından aptal gibi sıra beklemiyor insan. Ve kesinlikle daha net bakıyorlar.
Ve tabii verdiğimiz para en azından kayıt altında ve vergilendiriliyor diye de sevinebiliriz :)
internetten kimlere baktırdın memnun kaldıkların hangileri canım??
Mrb alsancaktaki murat ve mujgan icin ne diyorsunuzz ???
Hikaye diyorum :)
Boşa para harcamış olursun.
Hele Müjgan hanımın o pek emin tavırları yok mu :) Hesapta duvara bakıyor ve ona oradan üç harflileri bilgi veriyor.
Onun fallarına göre ben 2011 de evleniyor ve İstanbul'a yerleşiyordum.
Eskiden iyiydi belki bilemem. Şimdi işin tamamen ticaretindeler. Yine de sen bilirsin.
Kızlar merhaba ben bundan 2 yıl önce İzmir Gümrükte Fırıncı kafe diye bir yerde fal baktırmıştım bakan kadının ismi Gülistandı. Geçtiğimiz iki yılda kadın ne söylediyse çıktı hatta geçmişte yaşadıklarımı pat pat anlatınca ağlamıştım. Şimdi o kadını bulamıyorum tekrar ona fal baktırmaya ihtiyacım var ama hakkında bildiğim Fırıncı kafede çalıştığı ve isminin Gülistan olduğu aranızda bilen var mı çalışıyor mu? Çalışıyorsa nerde?
bu ne saçmalık ya.gelmiş bi kaç kendini bilmez saçma sapan fal topiği altında muhabbet etmiş.okuma yazmanızda mı yok konu başlıklarını görmüyor musunuz?
son sayfalar hep geyik dolu,insanların boşu boşuna vaktini çalıyorlar.kızlar bana gerçekten bu işte iyi,reklam yapacaklar hiç boşuna cevap yazmasın 20liradan yukarı olmayan izmir'de iyi bir falcı önerecek olan var mı?
geçmiş sayfalarda gülistan dan çookk uzunca sayfalar bahsedillmişti eğer geçmişi kurcalarsan gülistan ın bir ara alsancak sahilde fal ofisi bile olduğunu okursun arkadaşım ama artık taşındı bu işleri bıraktı felan diyorlar ben şahsen kendisine hiç bakım yaptıramadım. Nasip değilmiş eğer dönerse birbirlerimize haber verelim, sevgiler
evet kızlar sibel in söylediği iş teklifini bizzat aldım ve bunu fatoş+sevgican da söylemişti.:44:
evet kızlar sibel in söylediği iş teklifini bizzat aldım ve bunu fatoş+sevgican da söylemişti.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?