atlatacaz di mi??????
canım sen buraya yazma bizim yeni topiğe gel :)
aaaaa actınız mı nerde? nası bulcam sizi.....beni bırakmayın burdaaaa
Gidip baktırdığım yerler hakkında bilgi vermek istiyorum ki paranız boşa gitmesin.
Kahveci Neco, Berk: kesinlikle baktırmayın. 3 arkadaşımla beraber gittik.hepimize de aynı şeyleri söyledi ve söylediği şeyler tabiki çıkmadı. söylediği klas bi şey var o da ''ilerde yurt dışı gözüküyo''
Daisy Cafe -eski ismiyle Müjgan cafe-, Sevgi: söylediği bazı şeyler çıktı evet ama gereksiz şeyler söyledi bence. bi dua verdi 1 hafta boyunca geceleri sağına yatarak oku diye. sonunda hiçbi şey olmadıkahve 20 tl
Daisy Cafe, Metin: Sevgi'ye göre daha iyiydi. Hatta oldukça iyiydi diyebilirim. Ama onunda gelecek hakkında söylediği şeyler çıkmadı.Aslında çıkabilirdi, İstanbul'a gitseydim eğer.
Otantik Cafe, Emre:gitmeyin derim.o da çok klasik şeyler söylüyo.hepimizin bildiği.
Cafe Du Fiesta, Cenk: Gittiğim yerler içinde ''oha bunu bile bildi'' dediğim tek kişi.Okul çıkışı 5 arkadaşımla gittik ve 5 arkadaşım içinde sanırım sadece benimkileri bildi.Bu yıldızların uyuşmasıyla ilgili bi şey o yüzden olabilir,bizim yıldızlarımız uyuşmuşturSpora başlıyıp yine bıraktığımı, sorunlu derslerimin fizik ve geometri olduğunu, uzakta olan bi kişiyi yaklaşık 1 senedir unutamadığımı ama o kişinin şuanda sıkıntılar çektiğini ve yalnız olduğunu, onun deyimiyle ''kaşar'' birisiyle beraber olduğunu ve 20 gün içinde tekrar bu kişiyle ilgili haber alıcağımı, yeni bi ilişkimin ve bu ilişkinin de basket oynayan, uzun boylu, maddi açıdan rahat birisiyle olucağını bildi. tarot 15 tlye bakıyo ve hakkını veriyo bence.
Ben bi de cafe du fiesta'da kemal veya canan'a baktırmak istiyorum ama ikilemde kaldım.daha önce dediğim kişilere baktıran var mı acaba ))::
ben kemale baktırdım çıkmadı, canana da epey oldu baktıralı çıkanlar olmuştu dolaylı da olsa :) orda egecan diye bi çocuk gelmiş onu dene derim ama karar senin tabi. necodaki berki de sorsan gitme derdim ama geçmiş artık, acı bi tecrübeyle
Hakikaten Sibel sorulan soruya net cevap veriyor ve verdiği harfler net tuttu arkadaşlar.Ayrıca Polat Cafe Fatoş artık ayrılmış nerede olduğunu bilen varmıdır? Arada görme istediğm oluyor kaç zamanlık falcımız sonuçta
Karşıyaka müjgan kafede çalışıyor şuan.
Sibel'in söylediği vadeler çıkıyor mu? Ben baktırmıştım ve tam tersini yaşamıştım oysa. Şu söylediği oldu diyebilen var mı? Şuan ki durum için ideal bir falcı olarak biliyorum ben oysa..
yaklaşık 1 yıl önce kızlarağasındaki sevdam cafeye gitmiştim
memnun kalmamıştım ama izmirde başka falcı bilmediğimden ve geçerken canım fal baktırmak istediği için bir şans daha vermek istedim. keşke gitmeseymişim. sabahın erken saatlerinden akşama kadar insanlar neden bu kadar sıra bekliyor anlayamadım gerçekten.
ayrıntılı olarak yazmak istiyorum ki merak edenler varsa boşa para harcamasın
ilk olarak burç ve yaş soruyor
genel bir burç yorumu yapıyor, yıldızın düşmüş,yükselmiş vs şeklinde.
geçmişte zorluk çekmişsin diyerek başladı ki zaten herkesin hayatında elbet bir zorluk olmuştur,geçmişle alakalı söylediği tek cümle de buydu zaten bundan sonrası daha da komik.
elimde yüzük yoktu, hayatında biri var mı diye sordu, evliyim dedim, başın bağlı görünüyor zaten dedi.
çalışıyor musun dedi, hayır dedim, iş görünmüyor zaten dedi.
bebek istiyor musun dedi, şimdi pek düşünmüyorum dedim, olabilir dikkat et dedi.
eşinle aran bozuk mu dedi, hayır dedim. sana cin yaklaşmış seni eşinden soğutuyor. ben sana birşey yazacağım bunu yak dedi. birşeyler yazdı bakıra, bana verdi. şu duaları oku,namaz kıl dedi. şimdi bunun için bana 10tl ver dedi.
öylece kalakaldım.fala verilen para dışında, bir de ek böyle bir yol bulmuş kendince. bana deseki ben sana 10tl karşılığında böyle birşey yazıp vereyim mi diye, ben zaten istemem teşekkürler derdim. yazıp verdikten sonra insanı mecbur bırakıyor resmen.üstelikte dediği gibi birşey yok, öyle bir hissim bile yok ama şimdi o verdiği şey elimde kaldı, dediklerini yapsam ters teper mi diye korkuyorum sonuçta çok da bilinçli biri gibi gelmedi öylesine abuk subuk karaladıysa en ufak şeyde bu tarz şeyler olumsuzluklara sebep olur diye biliyorum. hiçbir şey yapmadan denize mi atsam? ne yapsam bilmiyorum bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen cevap yazsın.
kadının baştan savmalığı zaten ilk görüşte anlaşılıyor, oturduğu yerde belinde şu titreşimle zayıflattığı söylenen cihazlardan var ,fal boyu vır vır sesi geliyor cihazın, bu şekilde oturan bir kadının dikkatini vererek fal bakması ve bakıra cin duası vs yazması ne kadar inandırıcı olabilir
bana karşıyakada gerçekten önerebileceğiniz bir falcı var mı?
bende baktırmıştım sevdaya üstelik o kadar çok sıra bekledim ki o kadar saat bekledikten sonra çok kısa fal baktı dediği hiç birşey çıkmadı üstelikte çok ukala bir tavrı var aynen bende anlamıyorum insanlar ndn baktırıyor bence tamamen vakit kaybıbende bu konularda pek bilgili değilim ama eğer sıkıntın yoksa kesinlikle denize at derim boşver... ben karşıyakada ravazza daki kadını çok beğeniyorum biraz sinirli ve agrasif bir kadın ama ben beğeniyorum fal bu enerji işi tabi ki forumda bu kadını beğenmeyenler de var ama dediğim gibi bnm enerjim o kadınla tuttu
akbankın sokağındaki cafe mi? tek bir bayan mı bakıyor orada yoksa dediğin bayanın ismi ne? şimdiye kadar kaç falcı denediniz?
ben istanbulluyum oralarda bir çok yere gittim ama izmire geldim geleli 2 kere sevdam cafeye gittim ne yazıkki başka yer de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?