canım nergizin nosu banada çok acillllll lazımmmmm lütfen yollar mısınpelin7 ve kleo35 e teşekkkürler numara için.bugün nergiz hanıma gittim.kendisi gerçekten çok tatlı bir insan.olumsuz gördüğü şeyleride söyledi sadece beklentileri değil.bazı öneriler ve tarihler verdi.bekleyip görücez.bir tanesi çok yakın 3 gün.yine yazıcam.20-25 dak kadar sürdü.ama memnun kaldım.şu an favorilerim sibel ve nergiz hanım.bu arada gökçe hanımıda deniycem en yakın zamanda
bende gökçenin telefonunu alabilirmiyim acaba?bu arada akşamüstü nergize gdyrm yorumlarımı dönünce paylaşıcam
pelin7 ve kleo35 e teşekkkürler numara için.bugün nergiz hanıma gittim.kendisi gerçekten çok tatlı bir insan.olumsuz gördüğü şeyleride söyledi sadece beklentileri değil.bazı öneriler ve tarihler verdi.bekleyip görücez.bir tanesi çok yakın 3 gün.yine yazıcam.20-25 dak kadar sürdü.ama memnun kaldım.şu an favorilerim sibel ve nergiz hanım.bu arada gökçe hanımıda deniycem en yakın zamanda
Henuz ozelden mesaj hakkim yok olsa seve seve numarayi verirdim...
Burada birsuru insan numara rica ediyor biri de cikip vermiyor madem vermeyecek kimse onermesin. Cok uzuldum yani yalvariyorum resmen numara diye biride al numara demiyor umursamiyor kimse . Kimse onermesin madem. Kimsede ustune alinmasin cok üzüldüm sadece
3 gunluk sureyi ben de merakla bekliyorum... nergiz kaca bakiyor acaba...
Sen memnun kaldin sanirim. Detayli mi bakiyor cok soru soruyor mu... fiyati bildirdigin icin sagol. Bakalim dedikleri tutacak mi?
Gokcenin reklam oldugunu dusunuyoruz arkadslar baktirmis hic memnun kalmamislar alakasız mis..detaylı bakıyor,merak ettiklerini soruyorsun ben bazı şeyleri baya bi sordum.memnun kaldım evet ama tabi gelecek ile ilgili olduğu için bişey diyemiyorum.3 ün biri gitti 2 si kaldı bakalım.bu arada gökçe hanımı merak ediyorum bakalım en kısa sürede onada baktırıcam.başka önerisi olan varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?